Dodaj do ulubionych

problem z orgazmem ://

IP: *.ip.netia.com.pl 20.04.12, 13:25
z moim mężczyzną jestem już prawie 3 lata, wszystko cudownie idealnie
tyle że mam problem w łóżku z orgazmem

w czasie tych 3 lat nigdy nie miałam orgazmu kiedy był we mnie
jedynie palcami potrafi doprowadzić mnie do orgazmu (pochwowego)

jego penis nie należy może do największych, ale też jakiś koszmarnie mały nie jest...

sama już nie wiem czyja to wina?
może ja się za słabo staram? albo on? albo jego członek jest za krótki jak na moje potrzeby?!

wiem może wydawać się to głupie, śmieszne, żałosne ale dla mnie to jest problem:/
Obserwuj wątek
    • lonely.stoner Re: problem z orgazmem :// 20.04.12, 21:55
      wg mnie to calkiem normalne ze wiekszosc kobiet (w tym i ja) nie ma orgazmu od samego wkladania penisa, normalne ze trzeba wiekszej stymulacji, najlepiej jak facet masuje palcami na zewnatrz w czasie stosunku :)
    • zdziwionydyzio Z moją byłą było podobnie. 20.04.12, 22:45
      Przekonałem ją w końcu, że nic na siłę. Dorpowadzaliśmy się do orgazmu pieszczotami, odzielnie. Plus oczywiście pieszczoty całego ciała. Poza tym zywiła jakieś dziwne przekonanie, że jeden orgazm na dzień wystarczy. Raz jak ją doprowadziłem do drugiego to była wręcz przerażona. I kiedyś po pieszczotach, które oboje z nas potwornie podnieciły jak byłem w niej to nagle się zaczęło. I miała orgazm. I nagle stwierdziła, że właściwie to nic takiego ha ha ha I się skończyły teksty o równoczesnych orgazmach dopochwowych. Więc spokojnie i nic na siłę.
    • moonatnight Re: problem z orgazmem :// 21.04.12, 07:20
      Może po prostu Twój partner Cię nie podnieca, w sensie pociągania, a nie wykonywania fizycznych czynności. Może go kochasz, może jest miły, ale ... nieatrakcyjny seksualnie.
      • Gość: mm Re: problem z orgazmem :// IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.12, 01:25
        Rety, chyba jesteś facetem skoro tak piszesz. Jeśli nie ma orgazmu, to znaczy, że facet ją nie podnieca? Żadna kobieta tak nie napisze, bo nie ma kobiety, która nie miałaby problemów z orgazmami. Nawet bycie podnieconą nie gwarantuje orgazmu
    • magdalena2244 Re: problem z orgazmem :// 27.04.12, 09:47
      Może trzeba poprubować cos zmienic bo faktycznie jesli przez3 lata w sexie nie mialas orgazmu może jakies pozycje dobre
      • Gość: wrt Re: problem z orgazmem :// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.12, 10:59
        my z mężem jesteśmy 7 lat razem, ale nie za każdym razem ma orgazm. To często zależy od pozycji, a takze wyczulenia pochwy. Mam takie dni, że nie wiem co by mąż robił ona jest nieporuszona, a innym razem wystarczy 2min a ja jestem spełniona. To chyba kwestia prób i błędów. A i najczęściej orgazm osiagam w pozycji klasycznej z głową odchyloną do tyłu lub uniesionym tułowiem lekko do gory.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka