Dodaj do ulubionych

powrót ex

28.08.12, 20:28
hej dziewczyny!
Czy dałybyście kolejną szansę swojemu ex? Gdy:
Po kilkuletnim związku zerwałam z nim. Okłamywał mnie. Wykręcił mi parę "niezłych" numerów. Po tym kompletnie straciłam do niego zaufanie. Nie chciałam z nim być. Czułam do niego złość i niechęć. Przez jakiś czas pisał, dzowonił, przynosił kwiatami, obiecywał poprawę, ale wiadomo, że jak człowiekowi nie da się czasu na przemyślenia i nie odejdzie to on się nie zmieni. Więc mimo, że nadal czułam coś do niego - odeszłam.
W między czasie nie mieliśmy kontaktu.
Obydwoje znaleźliśmy sobie partnerów.
Mimo wszytsko, często o nim myślałam.
Po 3 latach, znowu odezwał się... nadal pięknie pisze, udaje przyjaciela, wchodzi mi na emocje, przywołuje wspomnienia. Deklaruje zmianę. Tylko jest jeden feler, że ja już mu nie wierzę. Mimo, że sentyment gdzieś głęboko pozostał to rozsądek cały czas mnie od niego odsuwa. Czy dobrze robię? A może nie zagłębiać się w to i iść dalej? Jak ktoś raz zawiedzie to zrobi to raz kolejny...
Obserwuj wątek
    • zuzi.1 Re: powrót ex 29.08.12, 00:53
      Po kilku niezłych numerach wykasowałabym gościa ze swojego życia, tacy nigdy się nie zmieniają...
    • terrible_migraine Re: powrót ex 29.08.12, 11:47
      Nawet o tym nie myśl!
      • Gość: marta Re: powrót ex IP: *.tarniny.pl 29.08.12, 23:57
        Daj sobie z nim spokój! Chyba, że chcesz przeżywać drugi raz to samo...
    • Gość: klaudiarommi Re: powrót ex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.12, 19:30
      dzięki! Dodałyście mi mocy.
      Wiem, że jedna chwila mojej słabości i mogłabym znów się w to wkręcić. Nie odpowiadam na jego tel ani na smsy. Nie mam takiego obowiązku. Aczkolwiek gdybym była taka twarda to bym tu teraz nie pisała:)
      dziewczyny jestem wdzięczna za Wasze komentarze i wspracie. pozdrawiam
      • miss.swiss Re: powrót ex 30.08.12, 22:14
        Bardzo dobrze robisz. Wytrwaj.
      • orosadm Re: powrót ex 30.08.12, 23:23
        Gość portalu: klaudiarommi napisał(a):
        > Wiem, że jedna chwila mojej słabości i mogłabym znów się w to wkręcić.

A ja uważam, że robisz źle. Skoro boisz się z nim porozmawiać, to znaczy, że coś tam jeszcze jest. I jak długo tego cosia nie wywalisz, to ono tam będzie. Będziesz miała innego faceta i będzie Cię do pierwszego ciągnąć. Pozwól mu wrócić i albo spal to do końca, albo sprawdź, że jest teraz jest OK. Poza tym nie wierzę w winę jednej strony. Masz pewność, że on nie myśli: wkręciła mnie w kilka głupich numerów, ale ciągle ją mimo to kocham?

oros
    • zakletawmarmur Re: powrót ex 31.08.12, 13:43
      Wszystko zależy od tego co Ci ten eks za numery wykręcał?
    • bellla87 Re: powrót ex 17.09.12, 19:18
      kopnij go w dupę. jeśli się skończyło to znaczy, że był ku temu powód. po co wbijać sobie gwóźdź do trumny?
    • gaviota44 Re: powrót ex 19.09.12, 13:57
      Nawet o tym nie mysl!A jesli jednak pomyslisz,to przypomnij sobie jego najpaskudniejsze zachowania.
    • 2oliwiaa Re: powrót ex 23.10.12, 23:11
      Również mam problem, który chciałabym umieścić, aby ktos mi pomógł ale zupełnie nie wiem, jak to zrobić. Proszę o pomoc.
    • irenka.pucikova Re: powrót ex 29.10.12, 15:37
      A jakie to byly numery?
      Pewnie jest emocjonalnie niedojrzaly. Nie rozumie, co to znaczy, nie klam, nie zdradzaj. Grunt, ze jego to nie boli. A po kazdej szczerej rozmowie bedzie sie jeszcze lepiej ukrywal. Eeeech, szkoda zycia na takich, chociaz wiem, ze serce nie sluga.
      Kup sobie jedna wizyte u psychologa, poczujesz sie pewniej. Odpowiedz na pytanie: czy chcesz zeby ten czlowiek wychowywal Twoje dzieci? Przeczytaj "Czy bedzie z nas dobrana para?". I obejrzyj sobie ten film na mily wieczor :)

www.youtube.com/watch?v=5CCytzDCbIU
    • Gość: Fiat Uno SCR My turn as the new fellow IP: 91.236.74.* 10.12.12, 19:14

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka