Dodaj do ulubionych

KOLOSALNA RÓŻNICA WIEKU MIĘDZY PARTNERAMI

IP: *.dialup.atcom.net.pl 21.08.01, 14:37
mIĘDZY MNĄ A MOIM MĘŻCZYZNĄ JEST BARDZO DUŻA RÓŻNICA WIEKU - 34 LATA. jA MAM
44. oN 78. JESTEŚMY RAZEM PONAD 10 LAT. BARDZO SIĘ KOCHAMY I DOGADUJEMY NA
WSZYSTKICH FROONTACH. JAK TO MOWIĄ NADAJEMY NA TYCH SAMYCH FALACH. wSPÓŁŻYCIE
UKŁADA NAM SIĘ BARDZO, BARDZO DOBRZE CHOĆ TO ON JEST MOTOREM, ALE JA TEŻ NIE
STRONIĘ. oSTATNIO TYLKO MAMY PROBLEM . PARTNER MÓJ BARDZO CIĘZKO OSIĄGA ORGAZM.
pODNIECA SIĘ NORMALNIE, WZWÓD TRWA DŁUGO ALE COŚ Z WYTRYSKIEM NIE BARDZO SIĘ
UDAJE. oN TWIERDZI, ŻE NIC SIĘ NIE DZIEJE, ALE JA BYM CHCIAŁA ŻEBY BYŁO MU
DOBRZE. nIE WIEM CO ROBIĆ. pRÓBOWAŁAM JUZ WSZYSTKIEGO. nIE JESTEŚMY ANI
PRUDERYJNI ANI ZACOFANI ALE TEŻ I NIE PRZESADNIE NOWATORSCY. sEKS ANALNY NIE
WCHODZI W GRE. kOCHAM GO BARDZO I CHCĘ ABY OSIĄGAŁ PEŁNĄ SATYSFAKCJĘ. nIE CHCĘ
POZA TYM ABY ODCZUWAŁ ZBLIŻAJĄCA SIĘ STAROŚĆ. SĄDZĘ, ŻE PROBLEMY SPOWODOWANE SĄ
TYM, ŻE BIERZE ON OGROMNĄ ILOŚĆ LEKÓW - W STYCZNIU 2000 ROKU MIAŁ ZAWAŁ. ALE
MOŻE PROBLEMY LEŻĄ ONE GDZIEŚ INDZIEJ I JA BĘDĘ MIAŁA NA NIE WPŁYW.
Obserwuj wątek
    • Gość: ..... Re: KOLOSALNA RÓŻNICA WIEKU MIĘDZY PARTNERAMI IP: 62.148.83.* 30.08.01, 15:10
      Czy to dziwne, że ten dziadek ma problemy, on juz powinien wnuki doglądać a nie
      myśleć o seksie, ciekawe co to znaczy dla ciebie długa erekcja, bo biorąc pod
      uwagę wiek to pewnie 30 -40 sekund(rekord)
      • Gość: gocha Re: KOLOSALNA RÓŻNICA WIEKU MIĘDZY PARTNERAMI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 16:00
        poczekaj trochę a tez kiedys tyle bedziesz miał lat.

a w ogóle co mają wnuki do seksu?? Jedno drugiego nie wyklucza. A jeśli chcesz
        wiedzieć to mam napewno większe dośiadczenie od Ciebie i moge Ci powiedzieć, że
        często im mężczyzna starszy tym lepszy w seksie - bo w przeciwieństwie do
        młodych myśli nie tylko o sobie. A długość erekcji jest u młodych często dużo
        krótsza niż u starszych bo młodemu wystarczy pokazać dziurkę od klucza i juz mu
        stoi, ale też szybko pada.
        cześć
        Życzę długowieczności
        • Gość: tassman Re: KOLOSALNA RÓŻNICA WIEKU MIĘDZY PARTNERAMI IP: *.pgnig.com.pl 31.08.01, 07:54
          Jest takie powiedzenie: "im facet starszy tym korzeń twardszy". Cos w tym
          jest...Życze udanego seksu.
          Pozdrawiam

Tasman
    • andrzej.depko Re: KOLOSALNA RÓŻNICA WIEKU MIĘDZY PARTNERAMI 03.09.01, 16:27
      Przepraszam za tak długą zwłokę z udzieleniem odpowiedzi. Mogę tylko zapewnić ,
      iż żadna granica wieku nie wpływa na szybkość udzielania przez mnie odpowiedzi.
      Na jakość kontaktów seksualnych w Waszym związku wpływają trzy bardzo istotne
      czynniki : 1/ wiek partnera, 2/ przebyty zawał serca i działanie uboczne
      zażywanych leków, 3/ budowy kobiety i napięcia mięśni pochwy. Wiek 78 lat jest
      wspaniałym wiekiem dla mężczyzny, jednakże wiąże się naturalnym osłabieniem
      reakcji seksualnych. Wiąże się to zakończeniem procesu andropauzy podczas
      której zachodzą zmiany w całym organizmie mężczyzny. U mężczyzny objawia się
      to między innymi zaburzeniami jakości wzwodu oraz zaburzeniami wytrysku (
      wytrysk opóźniony lub jego brak ). Jest to proces naturalny i nieunikniony. O
      ile zaburzenia erekcji można wspomagać farmakologiczne, to leczenie wytryski
      opóźnionego jest w tym wieku nieskuteczne. Zaznaczyć muszę jednak, że brak
      wytrysku lub jego opóźnienie nie wpływa na jakość doznań mężczyzny. Odczuwa on
      przyjemność z kontaktu i satysfakcję i o tym powinnaś pamiętać. Zawał serca
      jest objawem uogólnionego procesu miażdżycowego który sam w sobie wpływa na
      sprawność seksualną. Ponadto określone grupy leków stosowane w leczeniu choroby
      wieńcowej i chorób współtowarzyszących wpływają negatywne na sprawność
      seksualną. Zdarza się u niektórych kobiet, iż zmieniają się u nich warunki
      budowy anatomicznej np.: po porodzie i mężczyzna odczuwa to jako brak
      optymalnej stymulacji członka podczas współżycia, co prowadzi do trudności z
      uzyskaniem wytrysku. Konkludując, jeżeli mąż mówi , że jest zadowolony z
      waszych wzajemnych kontaktów seksualnych i sprawiają mu one przyjemność
      powinnaś cieszyć się z nich razem z nim. O jakości tego kontaktu decyduje
      ogólny odbiór wrażeń zmysłowych płynący z kontaktu z kochaną osobą. Brak
      wytrysku może być przyczyną pewnego dyskomfortu dla Ciebie, ale przy odrobinie
      pomysłowości i starań z Waszej strony satysfakcja z kontaktów będzie
      gwarantowana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka