Dodaj do ulubionych

jak go odzyskać

28.08.13, 14:55
Poznałam go 8 lat temu rozwodnik z trójką dzieci,żona uciekła do Angli.Pokochaliśmy sie od pierwszego spojrzenia,nigdy nie zamieszkaliśmy razem ale bardzo duzo czasu poswięcalismy sobie.Oczywiscie brałam czynny udział w jego zyciu rodzinnym,poswięcałam czas tez jego dzieciom.Był jak zakochany nastolatek widziałam i czułam ze mu na mnie zalezy,teraz dzieci się usamodzielniły wyjechały do Angli a mój partner zaczoł szukac nowych znajomosci w sieci.Konkretnie chce sie sprawdzic czy jest dobry w łóżku z inna kobietą.Nigdy nie narzekaliśmy ze powiewa nudą,ja go nauczyłam sztuki kochania bo umiał to robić tylko po bożemu i przez przypadek nie schował drugiego telefonu na który sie umawia z paniami.Odczytałam pare smsów i doznałam szoku...Zrozumiałam dlaczego stara się ze mną coraz mniej spotykać,,zadałam mu pytanie czy kogoś ma to patrzał mi w oczy i stwierdził ze się go czepiam i sobie coś wymyślam,nikogo nie ma i nikogo nie szuka.Oczywiscie on nie wie ze ja przeczytałam te chore smsy,poświęciłam mu 8 lat kocham go nadal i gdybym mu powiedziała ze znam jego tajemnice to zostawił by mnie jak starego buta,a twierdzi ze mnie kocha.Sądze ze szuka kogos na boku ma 53 lata a w opisach podaje sie za młodszego i bardzo chce zobaczyc jak to jest z inną wręcz pisze ze chce sie sprawdzic w łózku tylko zeby to było zachowane w dyskrecji.Chodzi o mnie zebym się nie dowiedziała,udaje ze nic nie wiem bo kazda rozmowa na taki temat konczy sie zgrzytem i wmawia mi ze znowu cos sobie wymyśliłam.Poradzcie mi co mam zrobic zeby nie musiał sie sprawdzac,zaznaczam ze w seksie z mojej strony nie wieje nudą
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka