Dodaj do ulubionych

Wytrysk a orgazm

IP: 195.94.200.* 06.08.04, 09:11
Mam problem, jestem z moim partnerem ok. 8 lat bzykamy się jak króliku i
zawsze był orgazm i u niego i u mnie, ale ostatnio widzę że mój partner nie
przeżywa chyba orgazmu. Czuję jednak spermę w sobie. Może już mu się
znudziłam, czy to możliwe żeby nie miał orgazmu?
Obserwuj wątek
    • szkodnik Re: Wytrysk a orgazm 06.08.04, 10:18
      Gość portalu: Milena napisał(a):

> czy to możliwe żeby nie miał orgazmu?

Raczej nie, każdy wytrysk powinien być kojarzony z orgazmem. Są też suche
      orgazmy ale to już inna para kaloszy. Być może nie odpowiada mu pozycja w
      jakiej się "króliczycie", zapytaj go, porozmawiaj z nim, powiedz, że zauważyłaś
      u niego zmianę i nie wiesz co masz o tym myśleć.
    • Gość: Milena Re: Wytrysk a orgazm IP: 195.94.200.* 06.08.04, 10:48
      On jest starszy dużo ode mnie, ale szaleję za nim, kocham jego ciałko. Sam
      twiedzi że już nie może tak jak kiedyś. Co mam zrobić????? Kocham sex i jego.
      • szkodnik Re: Wytrysk a orgazm 06.08.04, 11:14
        No cóż, starość nie radość, choć niektórzy starsi jeszcze sporo mogą.
        Musisz przyzwyczaić się do sytuacji i postarać ją zaakceptować.
    • Gość: Milena Re: Wytrysk a orgazm IP: 195.94.200.* 06.08.04, 11:49
      Dziękuję Szkodniku za odpowiedź, ale jakoś nie mogłabym się pogodzić że tak ma
      być dalej. To trwa dopiero od dwóch tygodni, a On jest zdrowym mężczyzną, więc
      powinnam szukać przyczyn raczej u siebie.
      • grida Re: Wytrysk a orgazm 02.11.04, 19:43
        Milena - a tak z ciekawosci jesli mozesz to napisz - jaka jest roznica wieku i
        w jakim wieku jestescie.
        Mozna powiedziec ze ja mam podobny problem.
        Pozdrawiam
    • sztr Re: Wytrysk a orgazm 03.11.04, 08:26
      Moze powinien trochę odpocząć w otoczeniu np pysznych rzeczy , no i trochę
      witaminek :)
      • aaa222 Re: Wytrysk a orgazm 03.11.04, 15:07
        no wlasnie...moze poprostu jest zmeczony...dwa tygodnie to nie tak duzo...pozwol
        mu troche odpoczac, moze wybierzcie sie na urlop, niech zacznie sie dobrze
        odzywiac...na seks tak naprawde sklada sie wiele czynnikow nie tylko przyjemnosc
        fizyczna.Rowniez wazny jest stan fizyczny i psychczny organizmu,otoczenie...nie
        zawsze seks jest jednakowo cudowny...czasem poprostu jest...ciesz sie w takich
        chwilach tym ze jestescie blisko...a jemu pozwol na chwile slabosci.glowa do gory
    • archiwald4 Re: Wytrysk a orgazm 09.11.04, 14:20
      Droga Mileno!
      mam wrażenie, że jesteś b. młodą osóbką i ząb czasu być może jeszcze cie nie
      nadgryzł, ale musisz przyjąć do wiadomości i poukładac w swojej główce, że z
      wiekiem KAŻDY mężczyzna na mniejsze możliwości seksualne(czasem także chęci,
      jeśli związek trwa długo). Mówię to z perspektywy kilkunastoletniego związku z
      facetem starszym o 18 lat. Warto sobie z tego zdawać sprawę, zdrowy tryb życia,
      witaminki itp. moga troche pomóc, ale cudów na dłuższa metę się nie spodziewaj,
      twój zdrowy zupełnie mężczyzna jest teraz osiem lat starszy i pewnie
      najzwyczajniej mo już mniejsze możliwości. w tej sytuacji jedyne co może wam
      pomóc, (oprócz dania mu odpoczynku trochę) to pogodzenie sie z ta sytuacją jako
      normalną, i kochanie go dalej mimo mniejszej ilości bzykanka. Możesz jeszcze
      zmienić faceta na takiego, z którym związek zbudujesz na wyczynowym króliczeniu
      do upadłego...., ale co to za związek z taką podstawą:(
    • artur737 Re: Wytrysk a orgazm 12.11.04, 01:46
      A moze by tak z zainteresowanym porozmawiac? Kurcze, spac to z nim mozesz, a rozmawiac to juz nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka