Dodaj do ulubionych

5 lat bez seksu

23.06.14, 22:52
Mam już dosyć!!! 5 lat bez seksu!!
Mój partner ma problemy zdrowotne, leczy się, chodzi od specjalisty do specjalisty i NIC!!! Byliśmy już u kardiologa, endokrynologa, seksuologa, psychologa i innych...logów, a nawet u psychiatry. Wszyscy mówią, że powinno być OK, ale nie jest...
Już nie mówię o tym, że nie mamy dzieci (oboje mamy już po 40 lat), ale brakuje mi normalnego seksu!
Poradźcie proszę gdzie jeszcze może się udać...co możemy zrobić, bo brak mi już cierpliwości.
Jestem już tym zmęczona, po prostu zmęczona....
Obserwuj wątek
    • klucz13 Re: 5 lat bez seksu 23.06.14, 23:02
      Ale leczy się na co ? Na serce, krążenie czy impotencje ? 5 lat bez seksu to już nie długo ale bardzo, bardzo długo. jesteś naprawdę wytrwała w oczekiwaniu na cud. Miłość miłością ale zdrowie psychiczne / fizyczne to podstawa. Aż dziw że nie miałaś kogoś na boku przez tak długi okres.
      • smaturzystka Re: 5 lat bez seksu 23.06.14, 23:07
        Owszem leczy się na nadciśnienie. Było podejrzenie guza przysadki i paru innych rzeczy, ale wykluczone i dlatego napisałam, że wszyscy ...lodzy mówią, że powinno być Ok a NIE JEST!!
        A ja nie wiem juz co dalej robić, gdzie się z tym zgłosić i jak Mu pomóc!! Jak NAM pomóc!! I masz rację moje zdrowie psychiczne coraz bardziej na tym cierpi!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka