09.09.04, 16:02
Czuje sie bardzo niezrecznie piszac ten list, ale mam problem. Otoz, nie
jestem zadowolony z zapachu jaki wydziela moj penis i generalnie jego okolice
(pachwiny, krocze). Jest to dosyc krepujace i wielokrotnie mam poczucie
ze 'cos jest nie tak'. Taki ostry, slodkawy zapach... i uczucie jakbym sie
bez przerwy pod majtkami pocil. Co ja mam z tym zrobic?

Prosze nie dawac mi wspanialych rad w stylu "myc sie codziennie"
czy "zmienaic bielizne" bo to przeciez jest oczywiste. Po wyjsciu z wanny po
parunastu minutach znow czuje to samo. Znow ten cholerny zapach. Probowalem
uzywac talku i nic to nie pomoglo. Moze wyjsciem byloby pozbycie sie wlosow w
tamych okolicach. Prosze o sensowne odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • artur737 Re: zapach... 09.09.04, 17:17
      Nie wiem, czy to juz nie jest problem psychiatryczny. Sorki za szczerosc.
      • fantazyjny Re: zapach... 09.09.04, 17:38
        Tak wlasnie. Uroilem sobie nieodpowiedni zapach... rece opadaja
        • artur737 Re: zapach... 09.09.04, 17:51
          Wiec moze zobacz jakiegos psychiatre. O ile wiem nie musisz miec skierowania.
          Jakis prozac czy cos tam powinno ci pomoc.
    • foxtrot Re: zapach... 09.09.04, 18:09
      a czy masz np. zaczerwienione krocze, czy złuszcza ci się skóra z tamtych
      miejsc.czy skóra wygląda zupełnie normalnie.
      bo jeżeli nie to może być grzybica.myślę że gdybyś poszedł do dermatologa to
      byłby w stanie coś poradzić.
      • fantazyjny Re: zapach... 09.09.04, 19:49
        ze 3 lata temu przez jakies 2 tygodnie na pachwinach pojawily sie czerwone,
        swedzace plamy, ale przemywalem je czymstam i na szczescie zniknely. moze sa
        jakies masci, kremy... nie wiem, cokolwiek... jestem zdesperowany
        • kruszi Re: zapach... 14.09.04, 16:41
          Moze nie powinnam się wypowiadać w tych sprawach jako kobieta, ale po pierwsze:
          psychiatrę sobie odpuść, bo nie sądzę, zeby zainteresowanie własną higieną było
          objawem choroby psychicznej, po drugie: uważam, że powinieneś spróbować
          depilacji, najlepiej delikatny krem do depilacji, polecam Weet Sensitive, nie
          powoduje podrażnień po depilacji i włoski nie odrastają tak ekspresowo, jak po
          goleniu. Początkowo przy odrastaniu włosków może być dość nieprzyjemnie, ale
          skóra szybko się do tego przyzwyczaja. W końcu bardzo wiele kobiet depiluje
          miejsca intymne i zapewniam, że sprzyja to zachowaniu higieny, a co za tym
          idzie poprawia też wiele w kwestii zapachu. Polecam też środki do higieny
          intymnej, sprzyjające po depilacji. W Rossmanie można kupić specjalny żel po
          depilacji, zapobiega powstawaniu podrażnień i czerwonych kropek, jest w
          saszetkach. Pozdrawiam.
          • asiek_asiekowaty Re: zapach... 14.09.04, 17:40
            Ja bym sobie darowała depilację jednak... Włosy łonowe są sztywne, grube i na
            pewno nie usunie ich krem do depilacji, to 1. Poza tym w ogóle poroniony
            pomysł... Kwestia tego, czy to się podoba, cy nie - pomijam. Ale depilacja na
            pewno nie pomoże, o ile w tym przypadku nie zaszkodzi. 2 kwestie: krocze poci
            się również, ponadto posiada gruczoły łojowe - to sprawia, że skóra w tych
            okolicach nie pachnie przyjemnie. Jeśli to jednak nie to, a chociażby właśnie
            grzybica (choć u facetów objawów czasem nie ma albo są w postaci białych
            krosteczek zdaje się), to zawsze możesz kupić maść przeciwgrzybiczą i się
            smarować, np. Clotrimazolum krem, ok. 3,5 zł bez recepty.
            • fantazyjny Re: zapach... 14.09.04, 19:52
              Perspektywa depilacji wcale mnie nie odpycha bo przynajmniej bedzie to ladnie
              wygladac :) I moze rzeczywiscie pomoze... tylko nie wiem jak to zrobic, bo nie
              chce sobie calych nog depilowac, a przeciez glupio tak byc gladkim na gorze
              tylko :) Asiek_asikowaty - dzieki rowniez za rade. Chyba zainwestuje w jakis
              kremik
    • anais_nin666 Re: zapach... 19.09.04, 18:46
      Zapach może byś efektem stanu zapalnego, proponowalabym wizytę u specjalisty.
      Albo taka Twa uroda... Ale wizyta u lekarza moim zdaniem obowiązkowa, nawet dla
      polepszenia poczucia, jesli okaze sie, ze to nie choroba to musisz polubic swoj
      zapach:))
    • r_ewolucja Re: zapach... 20.09.04, 21:34
      hmm... a mi sie wydaje ze depilacja moze pomoc, jesli nie calkowita to napewno
      przyciecie wloskow da podobny efekt... w kocnu wlosy bardzo szybko przechwytuja
      i utrzymuja 'na sobie' rozne zapachy...
      polece rowniez jakis plyn do higieny intymnej... mimo ze maja delikatne zapachy,
      ale zawsze cos :)
      • fantazyjny Re: zapach... 21.09.04, 02:28
        Dziekuje pieknie :) Ktos jeszcze ma jakies dobre pomysly? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka