Gość: PIOTR IP: 10.105.13.* 24.08.01, 14:49 W niektorych miejscach na praciu mam male "krosteczki"-nie wiem jak to nazwac. Kidys bylem u dermatologa, przepisal mi cos ale nic to nie dalo. Mam to odkad pamietam. Co to moze byc i jak to zwalczyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Krostki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 21:43 Właśnie! Też chciałbym wiedzieć o co z tymi "krostkami" chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Krostki IP: *.*.*.* 04.12.01, 14:38 Mam ten sam problem. krostki u nasady penisa, i na jądrach. wypełnione jakby białym, gęstym płynem, teoretycznie nawet da się wycisnąć, ale to nic nie pomaga. Mam to odkiedy pamietam, nigdy mnie to nie swędziało, ale estetycznie mi przeszkadza. Czy byłby ktoś na tyle uprzejmy i wyjaśnił czy jest to wyleczalne. Jak widzę sporo osób ma ten sam problem. aha, mam 24 lata. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Krostki IP: 213.25.197.* 04.12.01, 14:43 Gość portalu: Raf napisał(a): > Mam ten sam problem. > krostki u nasady penisa, i na jądrach. > wypełnione jakby białym, gęstym płynem, teoretycznie nawet da się wycisnąć, ale > > to nic nie pomaga. Mam to odkiedy pamietam, nigdy mnie to nie swędziało, ale > estetycznie mi przeszkadza. > Czy byłby ktoś na tyle uprzejmy i wyjaśnił czy jest to wyleczalne. > Jak widzę sporo osób ma ten sam problem. > aha, mam 24 lata. Jaki problem???? Tak ma być! Nic nie wyciskaj! To są mieszki włosowe. Moszna nie ma podściółki tłuszczowej tak jak cała reszta ciała, a zatem mieszki 'jakby wystają'ze skóry. Na żołędzi, zwłaszcza na jej krawędzi, też są 'krostki'. To są jakieśtam gruczoły (nie pamietam teraz nazwy), ale one tam mają być i już. Oczywiście są też krosty wywołane chorobą weneryczną (np. kłykciny kończyste), ale jeśli masz je od urodzenia, to z pewnością nie jest to choroba. Idź do lekarza, albo zapytaj się starszego brata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolex Re: Krostki IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 20:59 Ja to mam np. od dziecinstwa a nie od urodzenia ( z tego co pamietam ) u mnie one nawet wystepuja w polownie pracia... wiec chyba nie moga byc to mieszki wlosowe... a nawet gdy to by bylo to u kazdego faceta a tu jak widac u niektorych tylko to jest... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś