dudus3 20.10.04, 19:18 Czy są jakieś środki farmakologiczne zwiększające ilość spermy.Proszę o pomoc i podanie nazw leków.Bardzo proszę o konkretne odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artek11 Re: Moło spermy. 21.10.04, 03:31 najlepsza metoda to kilkudniowa abstynecja seksualna. natomiast srodki...nie slyszalem o takich,mozesz poszukac na google ale tak czy siak odradzam,branie lekow zawsze nalezy rozwazyc,bo efekty uboczne moga naprawde duzo zlego zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
sztr Re: Moło spermy. 21.10.04, 08:20 zanim siegniesz po leki spróbuj masażu jajeczek i ćwiczen z zaciskaniem ( nie jestem pewien ) zwieracza . Chodzi o działanie takie jak przy powstrzymywaniu moczu Odpowiedz Link Zgłoś
berbeto Re: Moło spermy. 24.10.04, 20:12 pij duzo mleka, jedz ser i jeszcze wiecej selera...cwiczenie miesni kegla (zwieracza) jest na sprawnosc i na głebokosc orgazmu nie na ilosc spermy ale i tak polecam...;) Odpowiedz Link Zgłoś
sztr Re: Moło spermy. 25.10.04, 10:56 ta , faktycznie ćwiczenia ze zwieraczem nie zwiększaqja ilości . Stosowałem swego czasu ćwiczenia z masażem jader stąd łaczne traktowanie . Przy czym tak naprawdę nie wiedomo ile pomógł masaź a na ile to zbieg okoliczności Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Re: Moło spermy. 12.11.04, 01:49 Ogolnie rzecz biorac - nie, nie ma takich srodkow. Ilosc spermy jest zdeterminowana genetycznie i jeszcze dodatkowo spada z wiekiem. Ale pewnie jest jest wystarczajaco na to by splodzic dzidziusia. Nie kazdy mezczyzna musi chlustac jak z konewki. Odpowiedz Link Zgłoś
sztr Re: Moło spermy. 15.11.04, 10:03 ale chlusnąć też jest miło . Nie ?! :) Ja tam w każdym razie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
lidka222 Re: Moło spermy. 23.11.04, 14:13 no jak ktoś lubi chlusnąć to niech sobie lubi, male jak jest mało spermy to przynajmniej się twoja dziewczyna nie musi bać że się zachłystnie;).....i nie chodzi o ilość, ale o jakość....i wszystko jasne;))) Odpowiedz Link Zgłoś