pawel.pawelek 25.02.21, 19:58 Kobieta zarzuciła mi, że to ohyda masturbować się przez telefon kiedy ja słyszę. Dla mnie to normalne zwłaszcza że nie mam czasu żeby robić to z nia na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy ohyda - to nie... 25.02.21, 22:06 pawel.pawelek napisał(a): > Kobieta zarzuciła mi, że to ohyda masturbować się przez telefon kiedy ja słyszę > . Dla mnie to normalne zwłaszcza że nie mam czasu żeby robić to z nia na żywo. ohyda - to nie ale poruta - to juz tak bo jednak przyjemniej wygospodarowac te dwie godzinki czasu (lacznie z dojazdem) i jednak zrobic to na zywo :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.pawelek Re: ohyda - to nie... 26.02.21, 11:38 A skąd miałem wziąć czas? Praca, swoje obowiązki i problemy. Zresztą wiedziała że ja nie wiem czy chce być w związku. I focha strzeliła, zakończyła znajomość a teraz piszę że chce pogadać. Ja milczę juz 3 tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: ohyda - to nie... 26.02.21, 15:57 pawel.pawelek napisał(a): > A skąd miałem wziąć czas? Praca, swoje obowiązki i problemy. > Zresztą wiedziała że ja nie wiem czy chce być w związku. > I focha strzeliła, zakończyła znajomość a teraz piszę że chce pogadać. To wal szczerze, ze dziewcze bardzo Ci sie podoba, ale na zwiazek Cie nie stac czasowo i chcesz tylko upojnych spotkan - raz na tydzien w garsonierze. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.pawelek Re: ohyda - to nie... 26.02.21, 16:15 Spotkania raz na 2- 3 miesiące. Brwk Czasu Odpowiedz Link Zgłoś