pablo1978 16.07.02, 09:01 Hejka! Co myślicie na temat lizania partnerce dupci? Czy też to robicie? Nie macie przed tym oporów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pu Re: dupcia 20.07.02, 12:10 Jasne, ze to robie. Jakie mozna miec opory? Przeciez to dupcia mojej ukochanej. Czysta, pachnaca i strzasznie podniecajaca. Pozdrawiam wszystkich amatorow anusa :). Odpowiedz Link Zgłoś
heather Re: dupcia 20.07.02, 17:49 pablo1978 napisał: > Czy też to robicie? Nie macie > przed tym oporów? Robimy. Nie mamy. Heather Odpowiedz Link Zgłoś
lucja7 Re: dupcia 26.07.02, 18:24 Uwielbiam jak moj kochany mi to robi, a wystarczy zebym ja sama albo on zaczal mi masturbowac w tym samum czasie sex, orgazm mam natychmiastowo zapewniony. Jestem bardzo wrazliwa od tej strony i eksponuje moj odbyt czesto i bez zadnych oporow. Ale warunek ze facet jest naprawde na poziomie. Bo o chamusiow latwo. Caluje, Lucja7. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo1978 Re: dupcia 29.07.02, 09:54 Lucja, a czy Ty jemu też pieścisz dziurkę językiem? Bo moje kochanie na razie tego nie robi, ale mam nadzieję, że już niedługo się do tego przekona, bo ostatnio nawet pieściła mnie tam paluszkiem... Ale było cudownie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bajerful Re: dupcia 29.07.02, 10:04 podobno najwięsze wrażenia dostarcza włożenie do dupy dużego kaktusa A jak twoja luba powie nie, to znajdź sobie inną, no bo wszystkie dziewczyny to robią. Błuehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mervyn.lovesey Re: dupcia 29.07.02, 10:07 świetny tekst bajerful, no w życiu lepszego nie słyszałem :)) A jaki oryginalny... Po prostu bajer! Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: dupcia 29.07.02, 11:53 pablo1978 napisał: > Lucja, a czy Ty jemu też pieścisz dziurkę językiem? Bo moje kochanie na razie > tego nie robi, ale mam nadzieję, że już niedługo się do tego przekona, bo > ostatnio nawet pieściła mnie tam paluszkiem... Ale było cudownie :) ************************** Ale co, dodrapała ci się do balasa??? tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucja7 Re: dupcia 29.07.02, 13:34 Tassman, przeczytaj sobie moja tobie odpowiedz w temacie "sex analny". I pamietaj o spowiedzi przed msza chlopku! Lucja7 Odpowiedz Link Zgłoś
lucja7 Re: dupcia 29.07.02, 12:08 Tassman, odpowiedzialam ci przez pomylke na innym temacie, wiec powtarzam to tu. Oczywiscie robie to mojemu kochankowi. Uwielbia. Poza tym podczas naszych stosunkow wkladam mu nieraz w odbyt pluga analnego, co daje mu orgazm porownywalny do huraganu. Lucja7 Odpowiedz Link Zgłoś
tassman jak huragan 30.07.02, 11:41 lucja7 Myslę że powinnas włozyć do dupy swojemu chłopcu gorący gar pełen ugotowanych ziemniaków. Zobaczysz jaki bedzie miał ograzm. Jak huragan. A po wszystkim zjecie obiad - ziemniaki ze zrazami..... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucja7 Re: dupcia 30.07.02, 14:03 tassman, kmiotku, wracaj do pluga, ziemia czeka na zaoranie. Lucja7 Odpowiedz Link Zgłoś
tassman lucya 30.07.02, 14:31 lucja7 napisała: > tassman, kmiotku, wracaj do pluga, ziemia czeka na zaoranie. Lucja7 ******************* Lucja7, Wracaj do dupy swojego kochasia, zrazy stygną..... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
koteczek_m Re: dupcia 30.07.02, 16:47 Lizanie tylka jest podniecające - oczywiscie pod warunkiem że jest to czysty tyłeczek. W tym przypadku oddzialywuje zarowno widok jak i zapach. Najfajniej jest, gdy partnerka kladzie rękę z tyłu głowy i w ten sposób przyciska mnie do swojej pupy, dajac do zrozumienia ze jej to sprawia przyjemnosc. Sam takze doswiadczam tej pieszczoty - facetom sprawia ona chyba wieksza frajdę niz kobietom - zwlaszcza jesli jest polaczona z pieszczotami posladków, czy masturbacją członka. A damski palec w tylku podczas oralu bardzo wzmaga doznania i przyspiesza orgazm. Jednak nie robie tego zbyt czesto. Traktuje to jako urozmaicenie poniewaz w tym przypadku przesyt i uczucie pewnego dyskomfortu przychodzi dosc szybko. Daje glowe ze mnostwo facetow marzy o takich pieszczotach, ale wstydzi sie do tego przyznac swoim partnerkom. Odpowiedz Link Zgłoś
lucja7 Re: dupcia 30.07.02, 17:04 Koteczku, podzielam twoja opinie i uwazam ze mezczyzni duzo traca krepujac sie. Niestety wiekszosc jest kompletnie zakompleksialych i zapedzonych w kozi rog przez przyzwyczajenia, rodzaj wychowania, nieznajomosc swojego ciala. Zreszta mamy tego dowody na forum. Wielka szkoda dla wszystkich. Lucja7. Odpowiedz Link Zgłoś
koteczek_m Re: dupcia 30.07.02, 17:44 Czy traca krepujac sie? Poniekad tak. Jesli miedzy partnerami jest wiez uczuciowa to przeciez jedno zrobi dla drugiego wiele, aby sprawic my przyjemnosc. Gdy kiedys poprosilem o taka pieszczote moja partnerke, to odmowila mowiac ze nia ma ochoty, ale gdy potem uswiadomila sobie ze to mi sprawia przyjemnosc, to... ufff to trzeba przezyc :))) BTW -> a zaczelo sie tak ze kiedys inna dziewczyna sama ze swojej inicjatywy zaczela mnie tak piescic. Pamietam, ze potem trwalismy w neco zmodyfikowanej pozycji 69 pieszczac sobie nawzajem nie genitalia lecz... ;) Z tego co wiem wiekszosc kobiet niechetnie przystaje na bardziej intensywne pieszczoty wokol dupci, ale sa tez i takie, ktore za tym przepadają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bajerful Re: dupcia 31.07.02, 09:39 lucja7 i koteczek, tak czytam te wasze wypociny i nasuwa mi się jedna rada dla was: spotkajcie się i wyliżcie sobie dupy. bajerful® Odpowiedz Link Zgłoś
gkaziczek1167 Re: dupcia 10.07.24, 12:36 Prawdę powiedziawszy to wolę lizać cipkę ! Odpowiedz Link Zgłoś