Dodaj do ulubionych

Powiększanie penisa

04.09.02, 12:07
Dużo słyszałem o powiększaniu penisa pompkami próżniowymi. Czy oby jest to
bezpieczne? Czy daje to jakikolwiek skutek, jeśli tak to tymczasowy czy
długotrwały? Czy jest to metoda godna polecenia?? Z góry dziękuję za
komentarze.
Obserwuj wątek
    • lewizna Re: Powiększanie penisa 04.09.02, 13:15
      Co do skuteczności tej metody to jest ona niezbyt wielka.
      Mozna przy regularnym stosowaniu liczyć bardziej na trwałe powiększenie
      grubości (obwodu) niż długości .W moim przypadku po roku stosowania (raczej
      regularnego) przybyło mi 1,5 cm w obwodzie i chyba nie więcej jak 1 cm w
      długości.Nie nalezy przesadzć z "ćwiczeniami" gdyż wtedy dochodzi do puchnięcia
      penisa. Jesli chodzi o samo urzadzonko nalezy od razu zaopatrzyć się w lepszy
      model za 100-200zł gdyż tańsze to chinskie podróbki . Tak na marginesie
      niektóre z wystawionych w sexshopie są przewidziane ze względu na rozmiar( nie
      wiekszy jak 15 cm) chyba tylko dla skośnookich i dzieci.
    • mroc Re: Powiększanie penisa 14.09.02, 18:23
      Nie polecam mechanicznych metod powiekszania penisa. Żadnych pompek,
      ciężarków, sprężyn czy gum. Możesz sobie trwale uszkodzić małego tak, że
      jużnigdy nie będzie duży. Najlepsze i najbezpieczniejsze są ręczne techniki
      powiekszania, np. arabska JELQ. Jeżeli chcesz - przyślij maila to wyślę Ci
      taką instrukcję. W końcu trzeba sobie pomagać w potrzebie. Nie kupuj też
      instrukcji reklamowanych na różnych stronach internetowych. Nie warto. Jest
      tam wszędzie to samo.
      Mroczek
    • edyta_1990 Re: Powiększanie penisa 11.09.18, 19:33
      Powiększanie penisa to jakiś absurd. Facet przede wszystkim powinien umieć pieścić kobietę, zająć się jej łechtaczką (delikatniej niż myśli !!!), całą cipką no i oczywiście panować nad wytryskiem do czasu kiedy ona nie ma orgazmu. Większy penis jest fajny ale niczego poza wyglądem nie załatwia, a zwłaszcza nie gwarantuje orgazmu.
    • mikorudel Re: Powiększanie penisa 14.09.18, 12:49
      No ale jednak trochę się to liczy.... Wystarczy sobie poczytać fora z opiniami kobiet. Jednak większość z nich woli sytuację kiedy członek jest większy a nie jest bardzo mały.... Sam zastanawiałem się nad tabletkami penilarge. Może ktoś brał?
      • edyta_1990 Re: Powiększanie penisa 14.09.18, 20:32
        jeżeli już kobiety wolą większe to pod względem po mojemu grubości (obwodu penisa) niż długie. Łechtaczka i wejście do pochwy to najlepsze miejsce aby tam facet penetrował cipkę. Chyba nie tylko ja lubię aby przed samym momentem mojego szczytowania facet kilkanaście razy wszedł we mnie do samego dna i zrobił to dosyć mocno, energicznie.
    • mikorudel Re: Powiększanie penisa 18.09.18, 14:28
      To i tak dobrze. A jak efekty niepożądane?
    • edyta_1990 Re: Powiększanie penisa 18.09.18, 18:34
      Jak można wierzyć w bzdury i je powtarzać, że tabletkami, kropelkami można powiększyć penisa?!!!
    • mikorudel Re: Powiększanie penisa 20.09.18, 14:25
      U mnie nie było efektów. Brałem penilarge ale zarzuciłem po miesiącu bo nie chciałem pakować w coś kasy co nie działa.
    • edyta_1990 Re: Powiększanie penisa 29.09.18, 05:24
      W wyobraźni.
    • piotr2912 Re: Powiększanie penisa 05.01.19, 21:04
      Podasz linka do tych tabletek?
    • edyta_1990 Re: Powiększanie penisa 10.01.19, 16:21
      Jak można się panowie nabierać na to , że tabletkami, maściami, .... można powiększyć penisa?! I po co? Kobiety wiedzą że ważniejsze od długości jest grubość, a ważniejsza od grubości jest umiejętność panowania nad wytryskiem przez średnio 5-10 minut w pochwie i to niekoniecznie wykonując nieprzerwanie ruchy frykcyjne. A od umiejętności takiego posuwania jeszcze ważniejsza jest czułość i delikatność faceta i to przez całe chociaż 12h przed stosunkiem.
    • Gość: Jaskier [...] IP: 185.186.79.* 08.02.19, 14:12
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • kubutek66 Re: Powiększanie penisa 04.02.21, 13:00
      W mojej ocenie, niektóre naturalne produkty – czy to tabletki, czy kremy – faktycznie mogą być skuteczne. Wszystko zależy od tego, czego się spodziewamy. Jeśli ktoś myśli, że powiększy członka o 10 centymetrów jakąkolwiek metodą, to niech sobie na starcie odpuści. Nawet zabiegi chirurgiczne nie dają takich efektów, a co dopiero produkty oparte na naturalnych składnikach, które zwiększają objętość ciał jamistych.
    • Gość: sssss Re: Powiększanie penisa IP: *.147.40.148.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.03.21, 13:09
      nie da sie i tyle . .
    • Gość: wizmo Re: Powiększanie penisa IP: *.ams.as54203.net 24.04.24, 11:04
      No właśnie pompka nie jest tak wspaniała jak tutaj piszecie. Sam próbowałem powiekszać cżłonka pompką i również zaobserwowałem u siebie pewne negatywne objawy. Jak podane tutaj spuchnięcie. Penis nie był większy on był po prostu spuchnięty na grubość. A nie zauwazyłem powiększenia na długości na czym najbardziej mi zależało. Dodam, ze była to pompka z wyższej pólki bo ustrojstwo kosztowało mnie prawie 400 zl ale okazało się nic nie warte. O dziwo najskuteczniejsze okazało się powiększanie sposobem o którym wcześniej nie pomyślałem i który wypróbowałem w najpoźniejszej kolejności z uwagi na to, ze w to nie wierzyłem. Mianowicie tabletki.....
      • Gość: tomaszer Re: Powiększanie penisa IP: *.ams.as54203.net 24.04.24, 14:26
        Sam sie nad tym zastanawiam i nie wiem czy sobie kupić czy nie.Z jednej strony chciałbym spróbować jak to działa, z drugiej czy takie tabletki przypadkiem nie działaja jedynie na poprawienie siły erekcji?
        • Gość: wizmo Re: Powiększanie penisa IP: *.ams.as54203.net 25.04.24, 09:22
          W pierwszej kolejności na pewno zaobserwujesz właśnie poprawienie siły erekcji. Bo pompują więcej krwi do członka. Brałem penis complete i nie spodziewałem się tego ale efekt polepszenia erekcji był praktycznie natychmiastowy i po pierwszej tabletce, Regularnie jednak brałem i w drugim miesiacu zobaczyłem ,ze w trakcie erekcji penis jest wiekszy. Powtarzam w trakcie erekcji bo nie widziałem powiekszenia w spoczynku. Obawiałem się troche jednego. Mianowicie, że jak przestanę brać tabletki to ze penis wróći do poprzedniej wielkości ale jest jaki jest, nic sie nie zmienia.
          • Gość: tomaszer Re: Powiększanie penisa IP: *.105.131.216.x.reliablehosting.com 25.04.24, 10:02
            A o jakim powiększeniu teraz piszesz?
            • Gość: wizmo Re: Powiększanie penisa IP: *.mxp.as54203.net 25.04.24, 11:04
              Na grubości wiele się członek nie zmienił, moze z 2 cm. Ale za to na długości jest ponad 3,5 cm więcej na czym w sumie najbardziej mi zależało.
              • Gość: tomaszer Re: Powiększanie penisa IP: 185.108.106.* 26.04.24, 09:44
                Ile brałeś tabletki? Bo tak sobie patrze i producent zaleca przynajmniej 2 miesiące brać. Czy to wystarczy?
                • Gość: wizmo Re: Powiększanie penisa IP: 185.108.107.* 26.04.24, 10:52
                  Moim zdaniem niezupełnie i jest to raczej minimum Wcześniej dopytałem się na kilku forach ile brali tabletki, przez jak długi czas i ogólnie polecali przyjmowanie minimum 3-4 miesiące bo dopiero po tym czasie można zobaczyć rzeczywiste efekty działania tabletek. Wcześniej raczej nie. W drugim miesiącu były efekty ale na długość, dopiero w 3 członek zaczął się powiększa na długość. Nie żałuję jednak bo efekt jest stały i w zasadzie to mogłem sobie pomarzyć o takim efekcie stosując jedynie pompkę na powiększenie członka. Która jak pisałem spowodowała u mnie tylko negatywne efekty bo członek mi spuchł.
    • gabiiiiii Re: Powiększanie penisa 26.05.24, 19:45
      Dowiedz się, jakie masz cechy i odkryj, co sprawia, że jesteś takim/taka, jakim/jaka jesteś. Może odkryjesz w sobie cechy, o których nawet nie miałeś/aś pojęcia! Poświęć 10 minut i odpowiedz na krótkie pytania. psychodpt.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_3OZwI4tbCe43UNM
    • arminbut Re: Powiększanie penisa 03.06.24, 16:16
      Pompki po pierwsze działają krótkotrwale około 30 min, specjalnym pierścieniem zaciskowym możesz wydłużyć działanie do 40 min. Po drugie jeśli trafisz na szajski tani model albo zastosujesz nieumiejętnie możesz sobie uszkodzić penisa. Na twoim miejscu zacząłbym raczej od tabletek Maxorman według mnie są najlepsze..
    • amartensonik_84 Re: Powiększanie penisa 25.02.25, 09:20
      Zamiast bawić się w półśrodki, które niezbyt wiele wniosą, jak masz trochę gotówki to lepiej zainwestować w powiększane penisa kwasem hialuronowym. Ja miałem problem z grubością i mimo, że trochę to kosztowało to się zdecydowałem i faktycznie odzyskałem pewność siebie. Wiadomo, że są przypadki kobiet gdzie powiększenie się może nie sprawdzić ;) ale są to na szczęscie skrajne przypadki. Ja na zabieg wybrałem tą klinikę: powiększanie penisa szczecin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka