Dodaj do ulubionych

prezerwatywy

IP: 62.148.92.* 20.11.01, 09:35
szczy ktoś z was przetestował prezerwatywy Durex'a przedlużające stosunek -
proszę o konkretne odpowidzi. Chcę wiedzieć, czy warto liczyć na ich
skuteczność.

Pozdrawiam
Monika
Obserwuj wątek
    • Gość: Max Re: prezerwatywy IP: 158.66.108.* 20.11.01, 09:45
      Halo muzo,

na kondomy Durexa nie masz co liczyć. Co piąta przecieka. A jak się bawię w
      śmingusa, to nawet co druga.

Halo,Max
    • Gość: muza Re: prezerwatywy IP: 62.148.92.* 20.11.01, 12:31
      drogi maksiu, ale ja nie potrzebuję tych prezerwatyw do zabezpieczenia - nie
      stosujemy tego środka antykoncepcji. Chciałam się dowiedzieć czy spełniają
      funkcę zawartą w nazwie

serdecznie Cię pozdrawiam i gratuluję poczucia humoru
    • szczery_1 Re: prezerwatywy 20.11.01, 19:29
      Witaj muzo,
      Moje doswiadczenia z tymi prezerwatywami sa jak najbardziej OK.
      W moim przypadku dzialaja doskonale. I dodam, ze tez nie uzywamy ich jako
      antykoncepcji.
      pozdr
      • Gość: MUZA Re: prezerwatywy IP: 62.148.92.* 21.11.01, 11:44
        Możesz okreslić relację problemu do efektu końcowego??? Tzn jak duzy mialeś z
        tym problem i jak barzo pomogły prezerwatywy

Pozdrawiam
        • lucki73 Re: prezerwatywy 21.11.01, 14:11
          Witaj Muzo,

Rozumiem, ze prezerwatywy Durexa o ktore pytasz maja za cel nie zapobiezenie
          niepozadanej ciazy, a jedynie przedluzenie stosunku, czy tak?-----
          • Gość: muza` Re: prezerwatywy IP: 62.148.92.* 21.11.01, 15:59
            Te prezerwatywy, jak każde inne zabezpieczają przed ciążą. Miałam na myśli to,
            że my się zabezpieczmy w innyc sposób i prezerwatyw nie używamy.
            Co do tej maście - jak znajdę czas i odwagę to się po to wybiorę do gineko.

Pozdrawiam
          • Gość: fanny Re: prezerwatywy do luckiego IP: *.chello.pl 21.11.01, 16:41
            Nie zgodze sie z Twoja opinia, ze prezerwatywy Dureksa sa kiepskie. Moze te,
            ktore dostales od kolegi trzymal on 3 lata na sloncu. Przetestowalismy z mezem
            produkty wielu firm i na stale wybralismy wlasnie Durex. Tylko raz gdzies z 1.5
            roku temu przerwala nam sie, ale i to podczas zakladania, a nie w trakcie. Moze
            zawadzilam ja paznokciem? A korzystamy z nich czesto! Maja ta przewage nad
            innymi, ze nie pachna guma, szczegolnie te smakowe. Polecam je nie tylko do
            orala, ale i do penetracji. Nawet rece po zalozeniu przyjemnie pachna i nie
            tylko rece... W paczce jest tez prezerwatywa mietowa, sproboj wrazen. Ciekawe
            beda zarowno dla Ciebie, jak i partnerki. Mmm, ten lekki chlod ulatniajacego
            sie mentolu... No i sa swietne do seksu oralnego, jezeli odbywa sie juz po
            umyciu zabkow:-)))
            • lucki73 Re: prezerwatywy do fanny 22.11.01, 09:12
              Gość portalu: fanny napisał(a):

> Nie zgodze sie z Twoja opinia, ze prezerwatywy Dureksa sa kiepskie.

Kazdy z nas mial zapewne jakies niemile doswiadczenia z jakims gatunkiem
              prezerwatyw. U mnie padlo akurat na Durexa, niestety. Ale nie neguje, ze
              rzeczywiscie mogl sie przeciez zdarzyc przypadek, ze 2/3 z nich popekalo. A moze
              rzeczywiscie np. jakas partia byla zla. Nie mam pojecia. Nie wyczynialismy w tych
              prezerwatywach niczego dziwnego.

> Moze te,
              > ktore dostales od kolegi trzymal on 3 lata na sloncu.

Hmm, kupil je jakies 3 dni przed wyjazdem (bo bylismy wtedy wspolnie na poj.
              leczynsko-wlodawskim) w aptece. No chyba, ze w aptece lezaly latami.

> Przetestowalismy z mezem
              > produkty wielu firm i na stale wybralismy wlasnie Durex. Tylko raz gdzies z 1.5
              >
              > roku temu przerwala nam sie, ale i to podczas zakladania, a nie w trakcie. Moze
              >
              > zawadzilam ja paznokciem?
              > A korzystamy z nich czesto! Maja ta przewage nad
              > innymi, ze nie pachna guma, szczegolnie te smakowe. Polecam je nie tylko do
              > orala, ale i do penetracji. Nawet rece po zalozeniu przyjemnie pachna i nie
              > tylko rece...

Osobiscie ja i moja zona wolimy zapachy ciala. Tak juz mamy :-)))

>W paczce jest tez prezerwatywa mietowa, sproboj wrazen. Ciekawe
              > beda zarowno dla Ciebie, jak i partnerki. Mmm, ten lekki chlod ulatniajacego
              > sie mentolu... No i sa swietne do seksu oralnego, jezeli odbywa sie juz po
              > umyciu zabkow:-)))

Seks oralny w prezerwatywie? Bleee :-))))-------
              • Gość: Aga Re: prezerwatywy do luckiego IP: *.*.*.* 22.11.01, 10:32
                Ja raczej też mam dobre doświadczenia z Durexami - nigdy nie pękła.
                A zgadzam się - seks oralny w gumce? Po co?
                • Gość: smyk Re: prezerwatywy do luckiego IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 10:39
                  Gość portalu: Aga napisał(a):

> Ja raczej też mam dobre doświadczenia z Durexami - nigdy nie pękła.
                  > A zgadzam się - seks oralny w gumce? Po co?

Aguniu !

Dla higieny !

• lucki73 Re: prezerwatywy do luckiego 22.11.01, 11:19
                    Gość portalu: smyk napisał(a):

> Gość portalu: Aga napisał(a):
                    >
                    > > Ja raczej też mam dobre doświadczenia z Durexami - nigdy nie pękła.
                    > > A zgadzam się - seks oralny w gumce? Po co?
                    >
                    > Aguniu !
                    >
                    > Dla higieny !
                    >

Drogi Smyku, mnie tata uczyl myc sie mydlem, zelem, szamponem, ale prezerwatywą?
                    Zaiscie dziwny to sposob utrzymywania higieny. Mycie sie prezerwatywa badź
                    otaczanie lateksowa osłonką części ciała, która jest nie umyta.------
                    • Gość: smyk Re: prezerwatywy do luckiego IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 11:56
                      lucki73 napisał(a):

> Gość portalu: smyk napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: Aga napisał(a):
                      > >
                      > > > Ja raczej też mam dobre doświadczenia z Durexami - nigdy nie pękła.
                      > > > A zgadzam się - seks oralny w gumce? Po co?
                      > >
                      > > Aguniu !
                      > >
                      > > Dla higieny !
                      > >
                      >
                      > Drogi Smyku, mnie tata uczyl myc sie mydlem, zelem, szamponem, ale prezerwatywą
                      > ?
                      > Zaiscie dziwny to sposob utrzymywania higieny. Mycie sie prezerwatywa badź
                      > otaczanie lateksowa osłonką części ciała, która jest nie umyta.------
                      • Gość: Max Re: do smyka IP: 158.66.108.* 22.11.01, 12:38
                        Halo smyku,

proponuję, by oralistki "przed" zaciągnęły sobie ponadto gumę na jadaczkę,
                        szczególnie te, którym psują się zęby. Wtedy będzie podwójny zysier!

Halo,Max
                  • Gość: mat26 Re: prezerwatywy do luckiego IP: *.interserwer.pl 07.01.02, 16:30
                    Trzeba byc niezlym zboczkiem zeby uprawiac seks oralny w gumce.
                • Gość: fanny Re: prezerwatywy IP: *.chello.pl 23.11.01, 00:19
                  Gość portalu: Aga napisał(a):

> A zgadzam się - seks oralny w gumce? Po co?

Ja tam nie lubie zasypiac z oblepionymi sperma zebami. Latwo o prochnice.
            • Gość: krzycho Re: prezerwatywy do luckiego IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.02, 23:32
              No i sa swietne do seksu oralnego, jezeli odbywa sie juz po
              > umyciu zabkow:-)))

A po co prezerwatywa do seksu oralnego? To zadna frajda ani dla faceta ani dla
              dziewczyny

• Gość: elve lignokaina - uwaga! IP: *.devs.futuro.pl 02.12.01, 16:58
            uwazaj, lignokaina jest srodkiem, ktory - jak kazdy - moze wywolac uczulenie.
            Ja niestety padlam jego ofiara - choc w zupelnie innej sytuacji - i bylo to
            baaaardzo nieprzyjemne.
        • szczery_1 Re: prezerwatywy 21.11.01, 19:51
          Napisz na moj adres
          • Gość: muza Re: prezerwatywy IP: 62.148.92.* 22.11.01, 08:14
            kto ma napisać???
            • szczery_1 Re: prezerwatywy 22.11.01, 08:29
              Muza,
              Jak chcesz dokladniejsza relacje to napisz
              Pozdr
              • Gość: ANDRZEJ Re: prezerwatywy - oral w gumie ????? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 22.11.01, 19:31
                ludzie co wygadujecie !!!!!!!!!!!!
                też mi pomysł oral w gumie??? tylko sex naturalny jest najpiękniejszy, bez
                żadnych prezerwatyw i tym podobnych środków. Ja ze swoim ukochanym facetm nigdy
                nie używam do oralu gumy, a w analu doszlismy do takich pozycji że nawet nie
                jest potrzebny żel KY tylko na sucho i jest wspaniale.
                • Gość: Aga Re: prezerwatywy - oral w gumie ????? IP: *.*.*.* 23.11.01, 13:10
                  Andrzej, ale Wam odpada problem antykoncepcji...
                  A panom mówiącym o higienie wymiany płynów organicznych radzę w ogólezaprzestać
                  seksu - doprawdy to takie niehigieniczne...
    • yaa Re: prezerwatywy 22.11.01, 20:11
      Co do produktów firmy Durex mam pozytywne doświadczenia - nie miałem z nimi żadnych
      problemów. Ya natomiast "trafiłem" na zły produkt Unimilu - pirewszy (i mam nadzieje ostatni) raz
      w życiu pękła mi prezerwatywa i była to prezerwatywa Unimilu. No cóż - nic nie jest doskonałe.
      Pozdrawiam
      Yaa
    • Gość: muza Re: prezerwatywy IP: 62.148.92.* 23.11.01, 13:43
      A już myślałam, że jestem jakaś dziwna jak zdziwiłam się na hasło: oral w
      prezerwatywie. A tłumaczenie, że to dla higieny...zakrawa na jakieś dziwactwo
      • Gość: gttg Re: prezerwatywy IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 06:35
        do tej pory myslałem
        że tylko dziwki robią sex
        oralny w prezerwatywie

no ale jak ta pani też
        to albo jest dziwką
        albo facet nie ostrzega ja przed spermą
        i ona to łyka

a łykać nie trzeba !

i lizać , ssać gume ???
        tfuuuuuuuuuuuuu
        tfuuuuuuuuuuu
        tfuuuuuuuuuuuuuu
        • nika29 Re: prezerwatywy 07.01.02, 22:04
          =>
          > i lizać , ssać gume ???
          > tfuuuuuuuuuuuuu
          > tfuuuuuuuuuuu
          > tfuuuuuuuuuuuuuu

i po stokroć tfuuuu!!! kiedys -dla urozmaicenia- probowałam orala z gunką tzw,
          smakową : TOTALNY BEZSENS.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka