Dodaj do ulubionych

NIEZLA BEKA Z TEGO FORUM

IP: 10.10.46.* 19.12.01, 13:52
czytam Wasze grypsy juz drugi dzien i nie moge przestac zarykiwac sie ze smiechu
widze, ze stworzyl sie tu Wielki Sexualny Klub - moze zrobicie wspolne spotkanie w realu? :) :)
niektorzy prowokuja, inni "wyczuwaja prowokacje nosem"
zastanawiam sie co powoduje ludzmi (oprocz tych, ktorzy naprawde potrzebuja rady), zeby tracic czas na takie
bzdety
niektorzy tutaj maja zdanie na kazdy temat - nawet nie wiem jak odlegly bylby od ich wlasnych
doswiadczen czy preferencji.

Obserwuj wątek
    • tassman Re: NIEZLA BEKA Z sensora 19.12.01, 13:55
      Gość portalu: sensor napisał(a):

> czytam Wasze grypsy juz drugi dzien i nie moge przestac zarykiwac sie ze smiech
      > u
      > widze, ze stworzyl sie tu Wielki Sexualny Klub - moze zrobicie wspolne spotkani
      > e w realu? :) :)
      > niektorzy prowokuja, inni "wyczuwaja prowokacje nosem"
      > zastanawiam sie co powoduje ludzmi (oprocz tych, ktorzy naprawde potrzebuja rad
      > y), zeby tracic czas na takie
      > bzdety
      > niektorzy tutaj maja zdanie na kazdy temat - nawet nie wiem jak odlegly bylby o
      > d ich wlasnych
      > doswiadczen czy preferencji.
      >

Sensor jestes dokładnie taki sam jak my. Nie inny. Ty wiec tez jestes w owym
      Seksualnym Klubie (o istnieniu którego dowiedziałem sie przed chwila od
      Ciebie)...Pisząc cyt:"niektorzy tutaj maja zdanie na kazdy temat - nawet nie wiem
      jak odlegly bylby od ich wlasnych doswiadczen czy preferencji" masz na mysli
      Luckiego?

tassman:)

• Gość: ika Re: NIEZLA BEKA Z sensora IP: 212.160.156.* 19.12.01, 13:59
        Niestety (dla Ciebie)tez juz jestes w tym klubie. Ale osiągnięcia masz wielkie:
        czytac to forum przez dwa dni!!! Ja przyznam sie zagladam tu na pól godzinki.
        Musze popracowac nad soba!
      • Gość: sensor Re: NIEZLA BEKA Z sensora IP: 10.10.46.* 19.12.01, 14:02
        poniekad masz racje tassman, ale to oznacza, ze tu wszyscy maja ogolna beke :)
        • Gość: ika Re: NIEZLA BEKA Z sensora IP: 212.160.156.* 19.12.01, 14:07
          niewylaczajac Ciebie.
          Wiec po co ten zalozyles watek? Żeby zaistniec??? Bez SENSU
          • Gość: sensor Re: NIEZLA BEKA Z sensora IP: 10.10.46.* 19.12.01, 14:13
            po prostu zastanawiam sie co kieruje ludzmi tu piszacymi - powiedz ika, po co tu przesiadujesz?
            • Gość: ika Re: NIEZLA BEKA Z sensora IP: 212.160.156.* 19.12.01, 14:58
              przesiadujesz to Ty - am piszesz o dwóch dniach... ja tu wpadam od czasu do
              czasu. Dlaczego? Ciekawośc (myslę, że podobnie jest w Twoim przypadku), poza
              tym w pewnych kwestiach moge się podzielić swoja wiedza z forumowiczami (vide:
              post o antykoncepcji).
              A swoją droga, cos dziwny jesteś: czytasz to forum i zastanawiasz się dlaczego.
              jak Ci ono nie pasuje, to po prostu przerzuc sie na inne (np. majsterkowani-
              bardzo hmmm. praktyczne)
              pozdr.
              Ika
            • tassman Re: NIEZLA BEKA Z sensora 20.12.01, 13:14

> po prostu zastanawiam sie co kieruje ludzmi tu piszacymi - powiedz ika, po co t
              > u przesiadujesz?

A co ty, z policji? My tu jestesmy od zadawania pytań sensorze.....

• Gość: sensor Re: NIEZLA BEKA Z sensora IP: 10.10.46.* 19.12.01, 14:18
            a na zaistnienie to inni maja tu lepsze sposoby - problem z goleniem cipki, czy 48 cm fiut rozrywajacy malutkie
            maciczki - no po prostu siedze i placze ze smiechu :) :)
          • Gość: lodzia Re: NIEZLA BEKA IP: *.chello.pl 19.12.01, 14:19
            Rozmowy o seksie są potrzebne ,bo można się dowiedzieć dużo o samym sobie i
            swoich potrzebach.
            Po za tym rozwijam wiedze na temat sfery seksualności a uważam ,że ta sfera
            jest jedną z najważniejszych w życiu człowieka.

• Gość: sensor Re: NIEZLA BEKA IP: 10.10.46.* 19.12.01, 14:24
              ja mysle lodzia, ze sex jest wazny, ale 90 proc. wypowiedzi tutaj to prowokacje, ktore robia ludzie czerpiacy
              przyjemnosc z czytania wlasnych wypocin ich zdaniem zabawnych lub kontrowersyjnych.
              coz, net to smietnik, gdzie kazdy moze realizowac swoje dziwne, choc raczej nieszkodliwe zboczenia
              dlaczego nie potrafisz porozmawiac o tych sprawach w gronie przyjaciol? bo co? bo ludzie sa pruderyjni? moze,
              ale w ten sposob rozmawiasz tu z gowniarzami, ktorzy z wypiekami na twarzy czekaja az pojawi sie ich post z
              wyrazem "chuj" napisanym 3 razy
              zenada po prostu
              • Gość: LODZIA Re: NIEZLA BEKA IP: *.chello.pl 20.12.01, 09:31

> ja mysle lodzia, ze sex jest wazny, ale 90 proc. wypowiedzi tutaj to prowokacje
                > , ktore robia ludzie czerpiacy
                > przyjemnosc z czytania wlasnych wypocin ich zdaniem zabawnych lub kontrowersyjn
                > ych.
                > coz, net to smietnik, gdzie kazdy moze realizowac swoje dziwne, choc raczej nie
                > szkodliwe zboczenia
                > dlaczego nie potrafisz porozmawiac o tych sprawach w gronie przyjaciol? bo co?
                > bo ludzie sa pruderyjni? moze,
                > ale w ten sposob rozmawiasz tu z gowniarzami, ktorzy z wypiekami na twarzy czek
                > aja az pojawi sie ich post z
                > wyrazem "chuj" napisanym 3 razy
                > zenada po prostu

Nie rozmawiam na temat seksu z nikim innym poza moim mężem ,nie
                wyobrażam sobie ,że miałabym zadawać intymne pytania znajomym lub sama
                opowiadać im o swoich problemach lub przeżyciach związanych z seksem .
                Ponieważ na tym forum ludzie są anonimowi, oraz wypowiada się ekspert w
                tej dziedzinie uważam ,że udział w dyskusji jest bardzo korzystny dla
                rozwinięcia tej sfery w moim życiu.
                Oczywiście są tu również prowokacje ,czasem bardziej prawdopodobne czasem
                mniej ,ale zawsze poruszają jakiś problem (Twój post to również prowokacja).
                Natomiast chamstwo i "chuje" można skutecznie omijać -czego ja nie robię ,bo mi
                to nie przeszkadza-każdy człowiek który podiął już aktywne zycie seksualne
                myślę ,że ma już na tyle rozwiniętą wyobraźnię oraz psychikę ,że porady w stylu
                mocno humorystycznym a czasem wulgarnym potrafi obiektywnie ocenić i z wypowiedzi
                ludzi wyciągnąć odpowiednie wnioski.
                Natomiast jeśli ludzie Twojego pokroju nie widzą dla siebie miejsca na tym forum
                mają prosty wybór .W internecie jest tyle ciekawych stron ...na gazeta pl forum
                seksuologia świat się nie kończy .Zachęcam Cię do poszukania czegoś dla siebie
                co Tobie by odpowiadało .
                Nam pozwól nadal podniecać się przy słowie "chuj" napisanym po trzykroć
                oszczędzając komentarzy.

Pozdrawiam

Lodzia
            • tassman Re: NIEZLA BEKA 20.12.01, 13:15
              Gość portalu: lodzia napisał(a):

> Rozmowy o seksie są potrzebne ,bo można się dowiedzieć dużo o samym sobie i
              > swoich potrzebach.
              > Po za tym rozwijam wiedze na temat sfery seksualności a uważam ,że ta sfera
              > jest jedną z najważniejszych w życiu człowieka.
              >
              >
              Lodzia,
              Po co ty sie tłumaczysz takiemu patafianowi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka