Dodaj do ulubionych

do edytkus - pytanie mamowe :)

15.03.04, 23:56
chodzi o zupelna duperelke a mianowicie: jaki jest u nas proszek do prania dla niemowlat?
zupelnie wyszlam z obiegu i patrzac w okolicznym supermarkecie widzialam chyba tylko jeden,
nazwy nie pomne ( jakos zapominalska sie zrobilam strasznie)
bede wdzieczna za porade :)
Obserwuj wątek
    • dziewiec Re: do edytkus - pytanie mamowe :) 16.03.04, 03:26
      Dreft.
      • edytkus Re: do edytkus - pytanie mamowe :) 16.03.04, 04:14
        Drewiec ma racje, Dreft, ale ja uzywalam plynu nie proszku. Jest tez Ivory, ale tego w BJ's nie sprzedaja
        ;) (najlepiej zaopatrzyc sie w duzy pojemnik, wiadomo, ciagle sie pierze). Niektorzy (pediatrzy) uwazaja
        ze takie plyny "dzieciece" nie roznia sie niczym od "doroslych" i sa ewidentnym przykladem naciagania
        rodzicow. Ja nie ryzykowalam, a z Dreftu bylam zadowolona. Chociaz moze przeciwnicy maja racje:
        Dreft niby delikatny a plamy usuwa (oczywiscie nie wszystkie). Z odplamiaczy polecam rozowy
        Spray'n'Wash.

Nr tel. do zamowienia bezplatnego katalogu The Wooden Soldier (m.in. ladne ubranka do chrztu): 800
        -375-6002
    • maruda78 Re: do edytkus - pytanie mamowe :) 16.03.04, 05:08
      Aniutek, a ja Ci nadal polecam plyny do mycia niemowlecych ciuszkow typu
      'organic' (tzn. plyny organic, nie ciuszki ;-)))) - super delikatne,
      bezzapachowe i nietoksyczne - powinny byc w kazdym health food store ktory ma
      dzial z chemia.
      :-)

M.
    • aniutek dzieki 18.03.04, 01:12
      za pomoc.
      pewnikiem wyprobuje rozne ale zaczne od tego specjalnego dla dzieci (dreft:) gdy dziecina podrosnie
      potraktuje ja normalnymi srodkami ale na poczatku..... to czlek chucha i dmucha na malenstwo. same
      wiecie kobity :)
      pozdrowki
      anka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka