Dodaj do ulubionych

Walking Dead

16.11.10, 19:53
Obejzalam trzeci odcinek i chyba wciagne sie w ogladanie tego serialu na stale. Znalazlam na internecie pierwszy odcinek, ale nie moge znalesc drugiego. Wiecie, gdzie go szukac?
Obserwuj wątek
    • edytkus Re: Walking Dead 16.11.10, 20:51
      Niezly zbieg okolicznosci, ja znalazlam wczoraj w internecie i obejrzalam pierwszy odcinek. Nie ma mnie teraz w domu a w bookmarks mam trzy odcinki, wiec jesli mnie ktos nie uprzedzi za pare godzin podam link. Pasjami ;) ogladam filmy o zombies, polecam The Crazies, byl ostatnio w tv i jest na Netflix w instant.
      • edytkus Re: Walking Dead 16.11.10, 22:53
        www.filmmix.pl/categories/545/The-Walking-Dead
        • klaudona Re: Walking Dead 17.11.10, 04:52
          Jak sobie aktywizowalas konto? Na tej stronie pisze, ze musze wyslac sms albo przelew 1 zl prze moneybookers, aby dostac kod. SMS nie da sie wyslac a na przelew przez strone, ktorej nie znam nie mam ochoty.
          • edytkus Re: Walking Dead 17.11.10, 06:05
            nie mam zadnego konta, wchodze na strone wybranego odcinka, na stronie sa dwa okienka do ogladania, gorne (z zielonym przyciskiem) jest platne, ale dolne (z czerwonym) juz nie ;) Wiec wybieram czerwone, bez selekcji jakosci. Poza tym otwiera sie jeszcze jedna strona z ekranem - zamknij ja. Tylko ogladaj bez przerw bo limit jednorazowego ogladania wynosi 75min.
    • timberline Re: Walking Dead 16.11.10, 22:39
      Wszystko jest tutaj:
      peb.pl/fantastyka/
      Tam szukasz odpowiednie linki np:
      hotfile.com/dl/82357376/8c57e82/the.walking.dead.s01e02.hdtv.xvid-fqm.avi.html
      • klaudona Re: Walking Dead 17.11.10, 05:02
        No i nic z tego. Zrobilam upgrade mojego RealPlayer ale i tak nie chce ruszyc tego filmu. Moze nie gra formatu avi?
        • mka16 Re: Walking Dead 17.11.10, 22:56
          szkoda, ze nie zajrzalam tu wczesniej, bo wlasnie wykasowalam 1 odcinek ktory nagralam z TV. Jednak to zupelnie nie dla mnie, a zainteresowalam sie fimem tylko dlatego, ze moj dobry znajomy jest wieloletnim fanem, najperw komiksu (zreszta ciagle mu przywozilam stad, bo ceny w PL duzo drozsze) a teraz seriaku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka