Dodaj do ulubionych

vessel sink

28.04.11, 13:51
Wiosna nadeszla wiec u mnie oczywiscie burza w mozgu i chec remontow :) Choc po zeszlorocznym remoncie kuchni przysiegalam, ze juz nigdy wiecej ;) W tym roku chce zrobic powder room i zastanawiam sie nad vessel sink. Nikt z moich znajomych nie ma wiec nie mialam okazji wyprobowac. Bardzo mi sie podobaja ale czy sa praktyczne? Czy ma ktoras z Was zainstalowany? Sprawdza sie?
Obserwuj wątek
    • aneta05 Re: vessel sink 28.04.11, 15:29
      my mamy w glownej lazience poniewaz cala jest zrobiona w stylu nowoczesnym wiec nie bylo innej mozliwosci tylko taki pasowal, ja jestem bardzo zadowolona i wiele osob mowilo nam ze fajnie wyglada
      moim zdaniem jest tak samo praktyczny jak te tradycyjne, nie wiedze zadnej roznicy
    • beatamc Re: vessel sink 29.04.11, 03:19
      uzywam od zeszlego lata. Jestem baaardzo zadowolona. Jest wieksza od tych co mielismy standardowych. Ma super naciskany korek. Jest z zielonego kamienia (chyba marmuru), wiec sladu po pascie, od wody itp nie widac wogole. Do tego mam szklany okragly kran i dzieki niemu wiem, ze na szklana taka umywalke sie nie zdecyduje, a wlasnie taka orginalnie chcielismy kupic. Na wycieranie jej na sucho po kazdym uzyciu nie mam czasu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka