marxx 02.07.04, 18:34 Jaki ladny dzien dzisiaj mamy!!!! Az nie chce sie pracowac!!! m Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marxx Re: Ludzie gdzie jestescie??? 03.07.04, 18:24 wiem! szkoda niezlym byl buntownikiem Odpowiedz Link
marxx Re: Ludzie gdzie jestescie??? 06.07.04, 00:29 To znaczy gdzie??? :)) ----------------------- www.hanusia.republika.pl/hanusia.htm Odpowiedz Link
mika_1 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 08.07.04, 02:32 W Twoim komputerku:))) No i w NY:) Ale.... za jakis czas planuje wybrac sie do Chicago - mam nadzieje, ze uda nam sie spotkac!!!!! Odpowiedz Link
igorek04 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 29.07.04, 05:00 nawet w brzydki dzien nie chce mi sie pracowac. Ludzie gdzie jestescie??? w Twoim telefonie, zadzwon do nas!!! Odpowiedz Link
mika_1 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 29.07.04, 05:28 Hmmmm, moge zadzwonic, ale Cie, Igorku, nie znam:( I nie mam numeru... A moze Cie znam tylko o tym nie wiem???? More info, please.... :) Odpowiedz Link
igorek04 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 31.07.04, 09:28 mika_1 napisała: > Bardzo enigmatycznie > :( A czy gdybys miala numer zadzwonilabys??? Odpowiedz Link
igorek04 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 31.07.04, 09:43 a co gdybys miala moj numer? Przypuscmy. Bardzo prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link
mika_1 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 03.08.04, 05:31 Przypuscmy... Zazwyczaj dzwonie pod numery zgromadzone w komorce...;) Odpowiedz Link
igorek04 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 03.08.04, 18:42 ja zazwyczaj tez, ale niestety nie masz mojego numeru i vice versa, ale za to internet mamy :) Odpowiedz Link
mika_1 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 03.08.04, 23:10 Zawsze tak jest, ze na poczatku sie nie ma, a potem ma:) Tak wiec jeszcze nic straconego;) Komputer jest i cale szczescie:) Bez niego byloby kiepsko... Mozna wiec pisac do woli. Teraz jednak uciekam, bo mam jeszcze pare spraw do zalatwienia. Dzisiaj musialam wyjsc wczesniej z pracy, zeby zdazyc na poczte. Chore to jest...:( I duszno:((( Humid straszny:((( A jak u Was??? Odpowiedz Link
igorek04 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 04.08.04, 00:46 To samo. Duszno , goraco i nic sie nie chce, ale trzeba byc optymista i jakis sobie z tym wszystkim radzic. :) Cale szczescie, ze jest komputer, mozna pogadac z calym swiatem i gdy sie chce zachowac anonimowosc. To czasami pomaga sie otorzyc co niektorym, a co niektorym poswintuszyc. Dla kontrastu i tacy ludzie musza istniec. Odpowiedz Link
mika_1 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 04.08.04, 03:24 Zachowac anonimowosc?? To bywa zgubne. Potem czlowiek zaczyna sie chowac za monitorem... Komputer do poznawania nowych ludzi - jak najbardziej, ale potem... wyjscie w swiat:))) Ech, mam ochote sie z Wami spotkac... Z niecierpliwoscia odliczam dni do przyjazdu:) Pogoda do bani:( Najlepiej siedziec w klimatyzowanym pomieszczeniu. Fakt - wtedy komputer jest postokroc bardziej przydatny:))) No i telefon... Odpowiedz Link
igorek04 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 04.08.04, 04:22 nie mowie tutaj o skrajnosciach. Anonimowosc, ale raczej w granicach zdrowego rozsadku. Wyjscie w swiat jak najbardziej, komputer do poznawania ludzi, masz zupelna racje. Wyjscie z domu- jak najbardziej. Popieram ten pomysl calkowicie i podpisuje sie pod tym wszystkimi czlonkami. Telefon, rzecz bardzo przydatna... Odpowiedz Link
mika_1 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 04.08.04, 04:54 Ufff - no to cale szczescie. Bo juz myslalam, ze wolisz chowac sie za monitorem... Fakt, anonimowosc w granicach zdrowego rozsadku jest fajna. Dzieki temu ludzie poznaja Cie takim, jaki naprawde jestes. W oderwaniu od koneksji, statusu, zarobkow i pozycji zawodowej. Wieku... Poznaje sie kogos od srodka. I to mi sie podoba:) To zadziwiajace, jak szybko czlowiek przyzwyczaja sie do zdobyczy techniki. Kiedys nie bylo telefonow, komputrow i sie zylo. Teraz, jak telefon nie zadzwoni przez caly wieczor - zaczynamy sie zastanawiac, czy aby na pewno sprawny... A brak netu powoduje drgawki wywolane niemoznoscia sprawdzenia maila... Ech... :) Odpowiedz Link
igorek04 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 04.08.04, 05:43 Wlasnie o to chodzi poznac kogos takim jakim jest- ta anonimowosc pozwala ci na to. Mozesz powiedziec rzeczy, ktore byloby pewnie ciezko wydobyc z siebie nie majac jej ( anonimowosci). choc nic nie zastapi kontaktow w cztery oczy, bliskosci innej osoby (osob). To jest dobre, ale na krotka mete, potem trzeba wyjsc, bo w przeciwnym razie mozna zwariowac. Ja szczeze mowiac lubie anonimowosc, ale w tym momencie to chcialbym sie wyrwac z przed monitora. Urzylem nawet do tego mojego telefony, niestety dzisiaj wszyscy sa zajeci albo zmeczeni. Moze jutro.. Odpowiedz Link
mika_1 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 04.08.04, 06:20 No coz... Ja mam chyba odwrotnie. Od trzech miesiecy non stop w tlumie ludzi... Od wczoraj usiluje pozwolic sobie na, jak to okreslila Tradi - luksus samotnosci. Wczoraj mi sie nie udalo - poszlam ze znajomymi na sushi, potem udalo mi sie "zlapac" Tenzinna na GG i sobie porozmawialismy... Za to dzisiaj:) Mmmmm... sama przyjemnosc - tylko ja i wszystko dla mojej przyjemnosci. Cicho i spokojnie. Siedze i odpisuje na zalegle maile, moge sobie posluchac muzyki, telefon wylaczony... Sama jestem.......... :) Tak wiec, jak widac, wszystko zalezy od punktu siedzenia;) Zycze Ci na jutro "niezmeczonych" znajomych i dzwoniacego telefonu:) A teraz - kolorowych snow. Uciekam do spania, juz po polnocy... :) Odpowiedz Link
igorek04 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 04.08.04, 06:34 Tobie tez zycze kolorowych snow i odrobine luksusu. Bo przeciez na odrobine sobie zaslozylismy... Odpowiedz Link
marxx Re: Ludzie gdzie jestescie??? 30.07.04, 04:36 Tak naprawde to czasami moze sie nie chciec pracowac i w ladny dzien :) Odpowiedz Link
lekel Re: Ludzie gdzie jestescie??? 05.08.04, 00:12 a niektorym sie chce ale nie maja roboty (i moze dlatego im sie chce he he) Odpowiedz Link
mika_1 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 05.08.04, 04:47 Pewnie tak... Uffffffff, dopiero wrocilam do domu. Skonana jestem jak nie wiem co! Ale ciesze sie, bo wieksza czesc popoludnia poswiecilam swoim przyjemnosciom:))) W piatek ide do kina, w sobote na lyzwy, potem "gdzies", a w niedziele jade gdzies w teren... Kto sie przylaczy?? Mam nadzieje, ze ktos tu jeszcze dzis zajrzy... Usmiechu zycze:))) Odpowiedz Link
starypierdola Re: Ludzie gdzie jestescie??? 07.08.04, 07:58 Zasuwamy na dachach .... SP Odpowiedz Link
mika_1 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 11.08.04, 03:09 Wszyscy??? To niemozliwe!!!! Kto powinien czuwac na naszym forum.... starypierdola napisał: > Zasuwamy na dachach .... > > SP Odpowiedz Link
marxx Rozdaje kase!!!! 07.09.04, 22:56 Zaczyna na tym forum byc kosz...marnie, wiatr hula po ziemi i jak w łesternach popycha takie fajne kupki krzaczków.... że niby cisza przed burzą (???) Moze. Ludzie którzy mieli coś wczesniej do powiedzenia a bali sie pisac pouciekali :((( Za to ludzie ktorzy mieli coś do powiedzenia ale za to nic do napisania ...obrazili sie :((( Co za straszny kraj ta ameryka....bo przeciez to wszystko wina tego przekletego kontynentu i tego miasta i tego prezydenta, gdyby nie to wszystko to HO HO. Pokazalibysmy wszystkim to i owo (pewnie bardziej owo niż to) Szkoda , ze ludziska nie pisza , bo nawet nie ma na kogo sie powqrwiac...na innych forach ludzie pisza i pisza , jakos wszystko idzie wlasnym rytmem tylko nie w szikago, dlaczego? Hej inteligencjo pracujaca miasta szikago i okolic i nie tylko, do piór/klawiatur... a nie tylko do piwerka , lopaty, pedzla lub smętnego patrzenia w sciane i biadolenia, koniec z bieganiem po forach bylych miast wojewodzkich i innych czechosłowackich, czas juz nadszedl aby wstac i spojrzec prawdzie w oczy i zakrzyknąc z dumą pełną piersią BYLIŚMY TU... JESTEŚMY TU I BĘDZIEMY w miescie Szikago !!!!!! Koniec okresu wielkiego marazmu i ogromnej smuty, nadchodzi jesień i zima , trza sie zabrac do roboty (czyli do pisania)!!!! Tak sobie pomyslalem ze cos napisze, nic sie nie dzieje, wiec postanowilem zabrac Gazecie kilka Kb... Samotny na Forum Chicago marxx Odpowiedz Link
marxx Re: Rozdaje kase!!!! 12.09.04, 03:08 Nadal nikogo:(((((((( Anya tylko na krotko:((((((((((((((((( Maverick chce kupic orieła:((((((( Chudababa wpadla tylko poinformowac o ztronie prawicowej niedopracowanej gazetki:((((((((( Szkoda!!! a ja se slucham muzyczki, doskonałego szikagowskiego zespolu POI DOG PONDERING Polecam!!!!!!!!! Odpowiedz Link
mika_1 Re: Rozdaje kase!!!! 13.09.04, 05:51 Ja wlasnie wrocilam z wyprawy w gory. Bylo cool. Pogoda super, towarzystwo swietne. Tylko nogi jakos tak dziwnie bola...:( Marxx, od 1 pazdizrnika robi sie u nas pusto w domu, wiec ja po prostu mysle, ze sie tu dotargacie... Ot tak - ma weekend! Pozdrawiam koncoweekendowo:) Odpowiedz Link
marxx Re: Ludzie gdzie jestescie??? 24.09.04, 03:18 Pomyslalem sobie ze sam sobie napisze cokolwiek jak nikt nie pisze COKOLWIEK M Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 25.09.04, 03:01 ja przynajmniej czytam :) od czasu do czasu, ale malo tu do czytania. Obawiam sie Marxx ze wystapil u naszych forumowiczow syndrom alienacji :) Odpowiedz Link
marxx Re: Ludzie gdzie jestescie??? 25.09.04, 03:49 Ze niby sa alienami??? HA zawsze wiedzialem ze sa nie z tej planety!!!!! Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 25.09.04, 19:23 no wlsnie tak :) odlecieli na swoje planety. Odpowiedz Link
marxx Re: Ludzie gdzie jestescie??? 25.09.04, 19:38 No to dobrze ze chociaz my zostalismy!!!! Qrde!!!!!! To teraz razem musimy prokreacyjnie i z usmiechem na ustach odbudowac ludnosc Planety!!!!!! Odpowiedz Link
lekel czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworzyc 26.09.04, 21:24 i to w miescie, w ktorym mieszka 20 razy wiecej polakow niz w moim rodzinnym starogardzie. wydawaloby sie ze w takim tlumie znajdzie sie kilka osob. niedziela, ladna pogoda i ja przy komputerze. moze ma ktos wlasnie teraz czas na piwo (ew.kawe), jestem zamortyzowany tzn. zmotoryzowany. moj timer zaczyna odliczac , 14,99min. czas start. Odpowiedz Link
lekel Re: czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworz 26.09.04, 21:35 to mi duzo mowi, ale gdzie? Odpowiedz Link
lekel Re: czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworz 26.09.04, 21:40 zaraz sciagne i zaladuje, a tymczasem napisz jaki masz numer, albo czy masz czas na piwo i gdzie. Odpowiedz Link
marxx Re: czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworz 26.09.04, 21:41 mam czas!! zaladuj GG to napisze wiecej a zaraz wysle Ci emaila na yahoo Odpowiedz Link
lekel Re: czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworz 26.09.04, 21:43 to lepiej wyslij maila, bo jestem w bibliotece i odrzuca mnie ten komputerek od proby zainstalowania czegokolwiek co nie jest karta biblioteczna Odpowiedz Link
lekel Re: czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworz 26.09.04, 21:47 a tak do ogolnej wiadomosci - marxx sie wyrobil w jedenastej minucie co daje 4 minuty w zapasie, ale on wydaje mi sie ma pagera podlaczonego do tego forum, albo wszedzie chodzi z notebokiem i sprawdza. a reszta pewnie zdrowo spedza niedziele na lonie natury. no to milej niedzieli zycze, bo od jutra do pracy rodacy. mam nadzieje ze zaraz pojade na piwo w dobrym towarzystwie. pozdrawiam Odpowiedz Link
marxx Re: czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworz 26.09.04, 21:49 maszs emaila Lekel! Odpowiedz Link
marxx Re: czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworz 26.09.04, 21:50 albo wejdzmy na czat Gazety Forum Chicago i na priva dam Ci cynk co i jak Odpowiedz Link
anyaw73 Re: czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworz 26.09.04, 22:00 no ladnie ja juz kurde sie umowilam na kawe :( wiec nie bede mogla wam towarzyszyc przy piwie, ale w przyszlosci chetnie..... Acha Marxx Leinbach jest 11/13 w Double Door, znasz miejsce? a troche wczesniej bo 10/10 jest Ministry w Vic chyba, ale na Ministry sie nie wybieram bo raz juz bylam i wystarczy, przyznam ze wyszlam troche zawiedzina bo chlopaki tylko nowe rzeczy grali, ale moze teraz bedzie inaczej. A na Leinbacha chyba pojde w ramach prezetu urodzinowego. Ciao chlopaki! Pijcie piwko powoli bo od zimnego gardziloko boli. Anya Odpowiedz Link
mika_1 Re: czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworz 27.09.04, 00:34 I jak bylo na piwie?? Odpowiedz Link
lekel Re: czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworz 27.09.04, 20:26 aaaa, na piwie, a bardzo bardzo, trzeba powtorzyc, szkoda ze cie nie bylo ;-) jak niewiele czasem czlowiekowi potrzeba, troszke luzu, towarzystwo... Odpowiedz Link
mika_1 Re: czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworz 02.10.04, 04:10 lekel napisał: > aaaa, na piwie, a bardzo bardzo, trzeba powtorzyc, szkoda ze cie nie bylo ;-) > jak niewiele czasem czlowiekowi potrzeba, troszke luzu, towarzystwo... Mam nadzieje, ze jeszcze uda mi sie dotrzec do Chicago... bardzo bym chciala. Wiec moze sie jeszcze zalapie na piwo z Wami:) Odpowiedz Link
marxx Chcialem tylko 01.10.04, 15:17 cos napisac, cokolwiek (jak zwykle) poniewaz mam chwile przerwy, japonczycy sie spozniaja na rozmowy, no to ja siedze se w moim biurze na 81 pietrze , sacze se herbatke earl grey (ten cudowny aromat daja gruszki bergamutki czyli chinskie pomarancze) jem ciasteczka i marze...... Jestem na plazy nad oceanem , sloneczko szybciutko wschodzi wyskakujac nad horyzont, setki tysiecy krabow zaczyna powolutku wychodzic z norek w celu znalezienia smakowitych resztek na plazy, w oddali gdzie woda mieni sie wszystkimi kolorami zlota i srebra widac delfiny a wlasciwie ich pletwy wychodzace nad wode regularnie co kilka sekund, a jedynymi dzwiekami ktore mozna uslyszec jest nieustajacy cudowny szum ilus tam hektolitrow slonej wody i huk uderzen o wode bawiacych sie w skoki plaszczek. Goraco polecam film: "Lost in translation" na tyle goraco, ze warto miec go w swojej plytotece(dvd), szkoda ze zmarl Z.K.:( amen Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: Chcialem tylko 01.10.04, 20:15 marxx napisał: > cos napisac, cokolwiek (jak zwykle) poniewaz mam chwile przerwy, japonczycy sie > > spozniaja na rozmowy, no to ja siedze se w moim biurze na 81 pietrze , sacze se > > herbatke earl grey (ten cudowny aromat daja gruszki bergamutki czyli chinskie > pomarancze) jem ciasteczka i marze...... Jestem na plazy nad oceanem , > sloneczko szybciutko wschodzi wyskakujac nad horyzont, setki tysiecy krabow > zaczyna powolutku wychodzic z norek w celu znalezienia smakowitych resztek na > plazy, w oddali gdzie woda mieni sie wszystkimi kolorami zlota i srebra widac > delfiny a wlasciwie ich pletwy wychodzace nad wode regularnie co kilka sekund, > > a jedynymi dzwiekami ktore mozna uslyszec jest nieustajacy cudowny szum ilus > tam hektolitrow slonej wody i huk uderzen o wode bawiacych sie w skoki > plaszczek. > > Goraco polecam film: "Lost in translation" na tyle goraco, ze warto miec go w > swojej plytotece(dvd), szkoda ze zmarl Z.K.:( ten watek orientalistyczny to ode mnie sciagnales Marxiu!! i ciasteczka tez! > > amen > > > > Odpowiedz Link
marxx Dla wszystkich ludzi... 03.10.04, 01:33 dobrej roboty, ktorzy pracowali w wolna sobote, dedykuje piosenke.... Jestem wesoly Romek........ pozdrowienia po pracy. m Odpowiedz Link
marxx Re: Dla wszystkich ludzi... 08.10.04, 01:16 to ja! zeby mi nikt nie pisal ze to gowniane forum i nic sie tu nie dzieje.... dzieje sie ... i to duzo... swiadczy o tym moj wpis! Odpowiedz Link
marxx Re: Dla wszystkich ludzi... 10.10.04, 01:43 dzieje sie dzieje!!!! np : Chudababa wpadla i wypadla po chwili!!! :( A ja se ide impreze urodzinowa do Jezusa! zaplacilem za telefon kom.!!! Nie rozmawialem z Tenzinnem Rozmawialem z KonrademK Rozmawiac bede z KlaraKlara Chicago jest calkiem ladne tej jesieni Tom Waits wydal nowa rewelacyjna plyte Nick Cave wydaje plyte pod koniec miesiace (w Europie juz sie ukazala) David Bowie wydaje teraz dvd z trasy "Reality" koncert w Dublinie!!!!!! W ksiegarniach (polskich) powinna byc juz dostepna ksiazka "No logo" pani Naomi Klein Powinnismy spotkac sie w jakiejs knajpce na piwku (albo kilku piwkach) trzymajcie sie cieplo!!!!! mmmmmmm Odpowiedz Link
mika_1 Re: Dla wszystkich ludzi... 10.10.04, 03:01 Dzieje sie dzieje... Tylko nie tu;) Marxx - 8000 sie zbliza:P Juz sie nie moge doczekac!!! Odpowiedz Link
marxx Re: Dla wszystkich ludzi... 10.10.04, 22:05 co tam w Nju Jorkie? u nas piekna zlota polska jesien!!! m Odpowiedz Link
marxx Re: Dla wszystkich ludzi... 14.10.04, 05:52 a teraz to perfidnie chcialem zrobic 60 post w tym watku, a cooo nie wolno?!?! w listopadzie bedzie TSA i Piersi....ciekawe kto idzie? m Odpowiedz Link
mika_1 Re: Dla wszystkich ludzi... 14.10.04, 06:50 W Nju Jorkie piekna jesien. Wreszcie jest milo i przyjemnie. Tlumy turystow, brud, smrod, kupy smieci, huk - czyli wszystko po staremu... Ach - jak pieknie:)) Odpowiedz Link
marxx Re: Dla wszystkich ludzi... 14.10.04, 23:56 A tu u nas, w szikagowie babie lato juz przelecialo, a teraz opadajace kolorowe liscie przypominaja o polskich parkach. :) m Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Dla wszystkich ludzi... 15.10.04, 02:59 a kiedy wpierwsi beda??? wiadomo juz i gdzie????? Odpowiedz Link
marxx Halo Halo 02.12.04, 03:17 No i co? Wszyscy pija po knajpach bez dostepu do netu??? m Odpowiedz Link
co.bylka Re: Ludzie gdzie jestescie??? 02.12.04, 08:09 Twoje wpisy przypominaja mi styl Michalaka z radia 1030... Odpowiedz Link
marxx Re: Ludzie gdzie jestescie??? 02.12.04, 13:06 Pewnie masz racje...ja tez z Lublina m A Ty jaki masz styl? Napisz cos wiecej! m Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 03.12.04, 02:14 OHHHHHHHH Marxx uwazaj czuje tu....... niezlego krytyka. Odpowiedz Link
marxx Re: Ludzie gdzie jestescie??? 04.12.04, 18:23 Nie, to nie krytyk :((( On tylko przechodzil z Kobylki do sklepu na Milłokach, krzyknal cos i se poszedl :((( Szkoda.... moze mial cos interesujacego do powiedzenia!?!?!? Z pozdrowieniami dla wszystkich mieszkancow Kobylki m Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 04.12.04, 20:42 Smiechy : Tak wybieram sie ale w niedziele Czy moze sie zobaczymy? Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: Ludzie gdzie jestescie??? 03.12.04, 16:34 Ja zauwazylam tylko jedna ceche wspolna naszego Marxx'a i p. Michalaka...i nie jest to bynajmniej styl pisania:)) Anya...wiesz jaka to cecha?;-) Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 03.12.04, 22:54 No wiem, wiem :) a Armia to w Sobote czy w Niedziele jest? Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: Ludzie gdzie jestescie??? 04.12.04, 17:51 W sobote i niedziele. Wybierasz sie? Odpowiedz Link
marxx Gdzie sien teraz bawicie??? 12.12.04, 03:39 Przy komputrze??? mam nadzieje , ze sie spotkamy przed nowym rokiem, wypadaloby !!!!!! m Odpowiedz Link
mrozosia Re: Gdzie sien teraz bawicie??? 14.12.04, 03:47 W sobote miniona na szantach w Lurze. Oj dzialo sie dzialo, ilez energii i plasow, i niemalze sie czulo zapach morkiej wody. Szesc blota stop, siedem sazni wody i szes blota stop.... Chyba tak to szlo, Ahoj!! Odpowiedz Link
marxx Re: Gdzie sien teraz bawicie??? 15.12.04, 00:24 Ta piosenke uwielbiam "Kilka" lat temu mialem ich kasete (Mechanikow...) oj "spiewalo sie" :))) m ----------------------- www.hanusia.republika.pl/hanusia.htm Odpowiedz Link