Dodaj do ulubionych

Ludzie gdzie jestescie???

02.07.04, 18:34
Jaki ladny dzien dzisiaj mamy!!!!
Az nie chce sie pracowac!!!

m

Obserwuj wątek
    • tenzinn Re: Ludzie gdzie jestescie??? 03.07.04, 01:25
      Marlon Brando umarl.
      • marxx Re: Ludzie gdzie jestescie??? 03.07.04, 18:24
        wiem!
        szkoda
        niezlym byl buntownikiem
        • mika_1 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 05.07.04, 22:18
          Jestem! TutaJ!
          • marxx Re: Ludzie gdzie jestescie??? 06.07.04, 00:29
            To znaczy gdzie??? :))

-----------------------

www.hanusia.republika.pl/hanusia.htm
            • mika_1 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 08.07.04, 02:32
              W Twoim komputerku:)))
              No i w NY:)
              Ale.... za jakis czas planuje wybrac sie do Chicago - mam nadzieje, ze uda nam
              sie spotkac!!!!!
    • igorek04 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 29.07.04, 05:00
      nawet w brzydki dzien nie chce mi sie pracowac.
      Ludzie gdzie jestescie???
      w Twoim telefonie, zadzwon do nas!!!
      • mika_1 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 29.07.04, 05:28
        Hmmmm, moge zadzwonic, ale Cie, Igorku, nie znam:( I nie mam numeru... A moze
        Cie znam tylko o tym nie wiem????
        More info, please....
        :)
        • igorek04 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 29.07.04, 05:42
          moze...
          • mika_1 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 29.07.04, 07:14
            Bardzo enigmatycznie
            :(
            • igorek04 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 31.07.04, 09:28
              mika_1 napisała:

> Bardzo enigmatycznie
              > :(
              A czy gdybys miala numer zadzwonilabys???
        • igorek04 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 31.07.04, 09:43
          a co gdybys miala moj numer? Przypuscmy.

Bardzo prosze o odpowiedz.
          • mika_1 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 03.08.04, 05:31
            Przypuscmy...
            Zazwyczaj dzwonie pod numery zgromadzone w komorce...;)
            • igorek04 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 03.08.04, 18:42
              ja zazwyczaj tez, ale niestety nie masz mojego numeru i vice versa, ale za to
              internet mamy :)
              • mika_1 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 03.08.04, 23:10
                Zawsze tak jest, ze na poczatku sie nie ma, a potem ma:) Tak wiec jeszcze nic
                straconego;)
                Komputer jest i cale szczescie:) Bez niego byloby kiepsko...
                Mozna wiec pisac do woli. Teraz jednak uciekam, bo mam jeszcze pare spraw do
                zalatwienia. Dzisiaj musialam wyjsc wczesniej z pracy, zeby zdazyc na poczte.
                Chore to jest...:(
                I duszno:((( Humid straszny:(((
                A jak u Was???
                • igorek04 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 04.08.04, 00:46
                  To samo. Duszno , goraco i nic sie nie chce, ale trzeba byc optymista i jakis
                  sobie z tym wszystkim radzic. :)
                  Cale szczescie, ze jest komputer, mozna pogadac z calym swiatem i gdy sie chce
                  zachowac anonimowosc. To czasami pomaga sie otorzyc co niektorym, a co
                  niektorym poswintuszyc. Dla kontrastu i tacy ludzie musza istniec.
                  • mika_1 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 04.08.04, 03:24
                    Zachowac anonimowosc?? To bywa zgubne. Potem czlowiek zaczyna sie chowac za
                    monitorem... Komputer do poznawania nowych ludzi - jak najbardziej, ale
                    potem... wyjscie w swiat:)))
                    Ech, mam ochote sie z Wami spotkac... Z niecierpliwoscia odliczam dni do
                    przyjazdu:)

Pogoda do bani:( Najlepiej siedziec w klimatyzowanym pomieszczeniu. Fakt -
                    wtedy komputer jest postokroc bardziej przydatny:)))
                    No i telefon...
                    • igorek04 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 04.08.04, 04:22
                      nie mowie tutaj o skrajnosciach. Anonimowosc, ale raczej w granicach zdrowego
                      rozsadku. Wyjscie w swiat jak najbardziej, komputer do poznawania ludzi, masz
                      zupelna racje. Wyjscie z domu- jak najbardziej. Popieram ten pomysl calkowicie
                      i podpisuje sie pod tym wszystkimi czlonkami.
                      Telefon, rzecz bardzo przydatna...
                      • mika_1 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 04.08.04, 04:54
                        Ufff - no to cale szczescie. Bo juz myslalam, ze wolisz chowac sie za
                        monitorem...
                        Fakt, anonimowosc w granicach zdrowego rozsadku jest fajna. Dzieki temu ludzie
                        poznaja Cie takim, jaki naprawde jestes. W oderwaniu od koneksji, statusu,
                        zarobkow i pozycji zawodowej. Wieku... Poznaje sie kogos od srodka. I to mi sie
                        podoba:)
                        To zadziwiajace, jak szybko czlowiek przyzwyczaja sie do zdobyczy techniki.
                        Kiedys nie bylo telefonow, komputrow i sie zylo. Teraz, jak telefon nie
                        zadzwoni przez caly wieczor - zaczynamy sie zastanawiac, czy aby na pewno
                        sprawny... A brak netu powoduje drgawki wywolane niemoznoscia sprawdzenia
                        maila...
                        Ech...

• igorek04 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 04.08.04, 05:43
                          Wlasnie o to chodzi poznac kogos takim jakim jest- ta anonimowosc pozwala ci na
                          to. Mozesz powiedziec rzeczy, ktore byloby pewnie ciezko wydobyc z siebie nie
                          majac jej ( anonimowosci). choc nic nie zastapi kontaktow w cztery oczy,
                          bliskosci innej osoby (osob). To jest dobre, ale na krotka mete, potem trzeba
                          wyjsc, bo w przeciwnym razie mozna zwariowac. Ja szczeze mowiac lubie
                          anonimowosc, ale w tym momencie to chcialbym sie wyrwac z przed monitora.
                          Urzylem nawet do tego mojego telefony, niestety dzisiaj wszyscy sa zajeci albo
                          zmeczeni. Moze jutro..
                          • mika_1 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 04.08.04, 06:20
                            No coz... Ja mam chyba odwrotnie. Od trzech miesiecy non stop w tlumie ludzi...
                            Od wczoraj usiluje pozwolic sobie na, jak to okreslila Tradi - luksus
                            samotnosci. Wczoraj mi sie nie udalo - poszlam ze znajomymi na sushi, potem
                            udalo mi sie "zlapac" Tenzinna na GG i sobie porozmawialismy...
                            Za to dzisiaj:) Mmmmm... sama przyjemnosc - tylko ja i wszystko dla mojej
                            przyjemnosci. Cicho i spokojnie. Siedze i odpisuje na zalegle maile, moge sobie
                            posluchac muzyki, telefon wylaczony... Sama jestem..........
                            Tak wiec, jak widac, wszystko zalezy od punktu siedzenia;)
                            Zycze Ci na jutro "niezmeczonych" znajomych i dzwoniacego telefonu:)

A teraz - kolorowych snow. Uciekam do spania, juz po polnocy...

• igorek04 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 04.08.04, 06:34
                              Tobie tez zycze kolorowych snow i odrobine luksusu.
                              Bo przeciez na odrobine sobie zaslozylismy...
      • marxx Re: Ludzie gdzie jestescie??? 30.07.04, 04:36
        Tak naprawde to czasami moze sie nie chciec pracowac i w ladny dzien

• lekel Re: Ludzie gdzie jestescie??? 05.08.04, 00:12
      a niektorym sie chce ale nie maja roboty (i moze dlatego im sie chce he he)
      • mika_1 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 05.08.04, 04:47
        Pewnie tak...

Uffffffff, dopiero wrocilam do domu. Skonana jestem jak nie wiem co! Ale ciesze
        sie, bo wieksza czesc popoludnia poswiecilam swoim przyjemnosciom:)))
        W piatek ide do kina, w sobote na lyzwy, potem "gdzies", a w niedziele jade
        gdzies w teren... Kto sie przylaczy??
        Mam nadzieje, ze ktos tu jeszcze dzis zajrzy...
        Usmiechu zycze:)))
    • starypierdola Re: Ludzie gdzie jestescie??? 07.08.04, 07:58
      Zasuwamy na dachach ....

SP
      • mika_1 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 11.08.04, 03:09
        Wszyscy??? To niemozliwe!!!! Kto powinien czuwac na naszym forum....

starypierdola napisał:

> Zasuwamy na dachach ....
        >
        > SP
    • marxx Rozdaje kase!!!! 07.09.04, 22:56
      Zaczyna na tym forum byc kosz...marnie, wiatr hula po ziemi i jak w łesternach
      popycha takie fajne kupki krzaczków.... że niby cisza przed burzą (???) Moze.
      Ludzie którzy mieli coś wczesniej do powiedzenia a bali sie pisac pouciekali
      :(((
      Za to ludzie ktorzy mieli coś do powiedzenia ale za to nic do
      napisania ...obrazili sie
      :(((
      Co za straszny kraj ta ameryka....bo przeciez to wszystko wina tego przekletego
      kontynentu i tego miasta i tego prezydenta, gdyby nie to wszystko to HO HO.
      Pokazalibysmy wszystkim to i owo (pewnie bardziej owo niż to)
      Szkoda , ze ludziska nie pisza , bo nawet nie ma na kogo sie powqrwiac...na
      innych forach ludzie pisza i pisza , jakos wszystko idzie wlasnym rytmem tylko
      nie w szikago, dlaczego?

Hej inteligencjo pracujaca miasta szikago i okolic i nie tylko, do
      piór/klawiatur... a nie tylko do piwerka , lopaty, pedzla lub smętnego
      patrzenia w sciane i biadolenia, koniec z bieganiem po forach bylych miast
      wojewodzkich i innych czechosłowackich, czas juz nadszedl aby wstac i spojrzec
      prawdzie w oczy i zakrzyknąc z dumą pełną piersią
      BYLIŚMY TU... JESTEŚMY TU I BĘDZIEMY
      w miescie Szikago !!!!!!

Koniec okresu wielkiego marazmu i ogromnej smuty, nadchodzi jesień i zima ,
      trza sie zabrac do roboty (czyli do pisania)!!!!

Tak sobie pomyslalem ze cos napisze, nic sie nie dzieje, wiec postanowilem
      zabrac Gazecie kilka Kb...

Samotny na Forum Chicago marxx

• marxx Re: Rozdaje kase!!!! 12.09.04, 03:08
        Nadal nikogo:((((((((

Anya tylko na krotko:(((((((((((((((((
        Maverick chce kupic orieła:(((((((
        Chudababa wpadla tylko poinformowac o ztronie prawicowej niedopracowanej
        gazetki:(((((((((

Szkoda!!! a ja se slucham muzyczki, doskonałego szikagowskiego zespolu
        POI DOG PONDERING

Polecam!!!!!!!!!
        • mika_1 Re: Rozdaje kase!!!! 13.09.04, 05:51
          Ja wlasnie wrocilam z wyprawy w gory. Bylo cool. Pogoda super, towarzystwo
          swietne. Tylko nogi jakos tak dziwnie bola...:(
          Marxx, od 1 pazdizrnika robi sie u nas pusto w domu, wiec ja po prostu mysle,
          ze sie tu dotargacie... Ot tak - ma weekend!
          Pozdrawiam koncoweekendowo:)
    • marxx Re: Ludzie gdzie jestescie??? 24.09.04, 03:18
      Pomyslalem sobie ze sam sobie napisze cokolwiek jak nikt nie pisze

COKOLWIEK

M
    • anyaw73 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 25.09.04, 03:01
      ja przynajmniej czytam :) od czasu do czasu,
      ale malo tu do czytania.
      Obawiam sie Marxx ze wystapil u naszych forumowiczow syndrom alienacji :)
      • marxx Re: Ludzie gdzie jestescie??? 25.09.04, 03:49
        Ze niby sa alienami???
        HA zawsze wiedzialem ze sa nie z tej planety!!!!!
        • anyaw73 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 25.09.04, 19:23
          no wlsnie tak :)
          odlecieli na swoje planety.
          • marxx Re: Ludzie gdzie jestescie??? 25.09.04, 19:38
            No to dobrze ze chociaz my zostalismy!!!!
            Qrde!!!!!! To teraz razem musimy prokreacyjnie i z usmiechem na ustach
            odbudowac ludnosc Planety!!!!!!

• lekel czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworzyc 26.09.04, 21:24
      i to w miescie, w ktorym mieszka 20 razy wiecej polakow niz w moim rodzinnym
      starogardzie. wydawaloby sie ze w takim tlumie znajdzie sie kilka osob.
      niedziela, ladna pogoda i ja przy komputerze. moze ma ktos wlasnie teraz czas
      na piwo (ew.kawe), jestem zamortyzowany tzn. zmotoryzowany. moj timer zaczyna
      odliczac , 14,99min. czas start.
      • marxx Re: czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworz 26.09.04, 21:31
        jestem
        • lekel Re: czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworz 26.09.04, 21:35
          to mi duzo mowi, ale gdzie?
          • marxx Re: czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworz 26.09.04, 21:38
            masz GG?
            • lekel Re: czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworz 26.09.04, 21:40
              zaraz sciagne i zaladuje, a tymczasem napisz jaki masz numer, albo czy masz
              czas na piwo i gdzie.
              • marxx Re: czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworz 26.09.04, 21:41
                mam czas!! zaladuj GG to napisze wiecej a zaraz wysle Ci emaila na yahoo
                • lekel Re: czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworz 26.09.04, 21:43
                  to lepiej wyslij maila, bo jestem w bibliotece i odrzuca mnie ten komputerek od
                  proby zainstalowania czegokolwiek co nie jest karta biblioteczna
                • lekel Re: czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworz 26.09.04, 21:47
                  a tak do ogolnej wiadomosci - marxx sie wyrobil w jedenastej minucie co daje 4
                  minuty w zapasie, ale on wydaje mi sie ma pagera podlaczonego do tego forum,
                  albo wszedzie chodzi z notebokiem i sprawdza. a reszta pewnie zdrowo spedza
                  niedziele na lonie natury. no to milej niedzieli zycze, bo od jutra do pracy
                  rodacy. mam nadzieje ze zaraz pojade na piwo w dobrym towarzystwie.
                  pozdrawiam
                  • marxx Re: czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworz 26.09.04, 21:49
                    maszs emaila Lekel!
                    • marxx Re: czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworz 26.09.04, 21:50

albo wejdzmy na czat Gazety Forum Chicago i na priva

dam Ci cynk co i jak
                      • anyaw73 Re: czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworz 26.09.04, 22:00
                        no ladnie ja juz kurde sie umowilam na kawe :( wiec nie bede mogla wam
                        towarzyszyc przy piwie, ale w przyszlosci chetnie.....
                        Acha Marxx Leinbach jest 11/13 w Double Door, znasz miejsce? a troche wczesniej
                        bo 10/10 jest Ministry w Vic chyba, ale na Ministry sie nie wybieram bo raz juz
                        bylam i wystarczy, przyznam ze wyszlam troche zawiedzina bo chlopaki tylko nowe
                        rzeczy grali, ale moze teraz bedzie inaczej. A na Leinbacha chyba pojde w
                        ramach prezetu urodzinowego.
                        Ciao chlopaki!
                        Pijcie piwko powoli bo od zimnego gardziloko boli.
                        Anya
                        • mika_1 Re: czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworz 27.09.04, 00:34
                          I jak bylo na piwie??
                          • lekel Re: czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworz 27.09.04, 20:26
                            aaaa, na piwie, a bardzo bardzo, trzeba powtorzyc, szkoda ze cie nie bylo ;-)
                            jak niewiele czasem czlowiekowi potrzeba, troszke luzu, towarzystwo...
                            • mika_1 Re: czasem to naprawde nie ma do kogo geby otworz 02.10.04, 04:10
                              lekel napisał:

> aaaa, na piwie, a bardzo bardzo, trzeba powtorzyc, szkoda ze cie nie bylo ;-)
                              > jak niewiele czasem czlowiekowi potrzeba, troszke luzu, towarzystwo...

Mam nadzieje, ze jeszcze uda mi sie dotrzec do Chicago... bardzo bym chciala.
                              Wiec moze sie jeszcze zalapie na piwo z Wami:)
    • marxx Re: Ludzie gdzie jestescie??? 26.09.04, 21:57
      masz wiadomosc Lekel na yahoo
      • marxx Chcialem tylko 01.10.04, 15:17
        cos napisac, cokolwiek (jak zwykle) poniewaz mam chwile przerwy, japonczycy sie
        spozniaja na rozmowy, no to ja siedze se w moim biurze na 81 pietrze , sacze se
        herbatke earl grey (ten cudowny aromat daja gruszki bergamutki czyli chinskie
        pomarancze) jem ciasteczka i marze...... Jestem na plazy nad oceanem ,
        sloneczko szybciutko wschodzi wyskakujac nad horyzont, setki tysiecy krabow
        zaczyna powolutku wychodzic z norek w celu znalezienia smakowitych resztek na
        plazy, w oddali gdzie woda mieni sie wszystkimi kolorami zlota i srebra widac
        delfiny a wlasciwie ich pletwy wychodzace nad wode regularnie co kilka sekund,
        a jedynymi dzwiekami ktore mozna uslyszec jest nieustajacy cudowny szum ilus
        tam hektolitrow slonej wody i huk uderzen o wode bawiacych sie w skoki
        plaszczek.

Goraco polecam film: "Lost in translation" na tyle goraco, ze warto miec go w
        swojej plytotece(dvd), szkoda ze zmarl Z.K.:(

amen

• smiechy.w.ciemnosci Re: Chcialem tylko 01.10.04, 20:15
          marxx napisał:

> cos napisac, cokolwiek (jak zwykle) poniewaz mam chwile przerwy, japonczycy
          sie
          >
          > spozniaja na rozmowy, no to ja siedze se w moim biurze na 81 pietrze , sacze
          se
          >
          > herbatke earl grey (ten cudowny aromat daja gruszki bergamutki czyli chinskie
          > pomarancze) jem ciasteczka i marze...... Jestem na plazy nad oceanem ,
          > sloneczko szybciutko wschodzi wyskakujac nad horyzont, setki tysiecy krabow
          > zaczyna powolutku wychodzic z norek w celu znalezienia smakowitych resztek na
          > plazy, w oddali gdzie woda mieni sie wszystkimi kolorami zlota i srebra widac
          > delfiny a wlasciwie ich pletwy wychodzace nad wode regularnie co kilka
          sekund,
          >
          > a jedynymi dzwiekami ktore mozna uslyszec jest nieustajacy cudowny szum ilus
          > tam hektolitrow slonej wody i huk uderzen o wode bawiacych sie w skoki
          > plaszczek.
          >
          > Goraco polecam film: "Lost in translation" na tyle goraco, ze warto miec go
          w
          > swojej plytotece(dvd), szkoda ze zmarl Z.K.:(

ten watek orientalistyczny to ode mnie sciagnales Marxiu!! i ciasteczka tez!
          >
          > amen
          >
          >
          >
          >
          • marxx Dla wszystkich ludzi... 03.10.04, 01:33
            dobrej roboty, ktorzy pracowali w wolna sobote, dedykuje piosenke....
            Jestem wesoly Romek........

pozdrowienia po pracy.

m
            • marxx Re: Dla wszystkich ludzi... 03.10.04, 23:08
              juz jezdem spowrotem na powrut
              • marxx Re: Dla wszystkich ludzi... 08.10.04, 01:16
                to ja!
                zeby mi nikt nie pisal ze to gowniane forum i nic sie tu nie dzieje.... dzieje
                sie ... i to duzo... swiadczy o tym moj wpis!

• chudababa Re: Dla wszystkich ludzi... 08.10.04, 02:22
                  no i co takiego sie dzieje ?
                  • marxx Re: Dla wszystkich ludzi... 10.10.04, 01:43
                    dzieje sie dzieje!!!!
                    np : Chudababa wpadla i wypadla po chwili!!! :(

A ja se ide impreze urodzinowa do Jezusa!
                    zaplacilem za telefon kom.!!!
                    Nie rozmawialem z Tenzinnem
                    Rozmawialem z KonrademK
                    Rozmawiac bede z KlaraKlara
                    Chicago jest calkiem ladne tej jesieni
                    Tom Waits wydal nowa rewelacyjna plyte
                    Nick Cave wydaje plyte pod koniec miesiace (w Europie juz sie ukazala)
                    David Bowie wydaje teraz dvd z trasy "Reality" koncert w Dublinie!!!!!!
                    W ksiegarniach (polskich) powinna byc juz dostepna ksiazka "No logo" pani Naomi
                    Klein
                    Powinnismy spotkac sie w jakiejs knajpce na piwku (albo kilku piwkach)

trzymajcie sie cieplo!!!!!

mmmmmmm
                    • mika_1 Re: Dla wszystkich ludzi... 10.10.04, 03:01
                      Dzieje sie dzieje...
                      Tylko nie tu;)
                      Marxx - 8000 sie zbliza:P Juz sie nie moge doczekac!!!
                      • marxx Re: Dla wszystkich ludzi... 10.10.04, 22:05
                        co tam w Nju Jorkie?
                        u nas piekna zlota polska jesien!!!

m
                        • marxx Re: Dla wszystkich ludzi... 14.10.04, 05:52
                          a teraz to perfidnie chcialem zrobic 60 post w tym watku, a cooo nie wolno?!?!

w listopadzie bedzie TSA i Piersi....ciekawe kto idzie?

m
                        • mika_1 Re: Dla wszystkich ludzi... 14.10.04, 06:50
                          W Nju Jorkie piekna jesien. Wreszcie jest milo i przyjemnie. Tlumy turystow,
                          brud, smrod, kupy smieci, huk - czyli wszystko po staremu... Ach - jak
                          pieknie:))
                          • marxx Re: Dla wszystkich ludzi... 14.10.04, 23:56
                            A tu u nas, w szikagowie babie lato juz przelecialo, a teraz opadajace kolorowe
                            liscie przypominaja o polskich parkach.
                            m
                            • anyaw73 Re: Dla wszystkich ludzi... 15.10.04, 02:59
                              a kiedy wpierwsi beda??? wiadomo juz i gdzie?????
    • marxx Halo Halo 02.12.04, 03:17
      No i co? Wszyscy pija po knajpach bez dostepu do netu???

m
    • co.bylka Re: Ludzie gdzie jestescie??? 02.12.04, 08:09
      Twoje wpisy przypominaja mi styl Michalaka z radia 1030...
      • marxx Re: Ludzie gdzie jestescie??? 02.12.04, 13:06
        Pewnie masz racje...ja tez z Lublina

m

A Ty jaki masz styl?
        Napisz cos wiecej!

m
        • anyaw73 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 03.12.04, 02:14
          OHHHHHHHH Marxx uwazaj czuje tu....... niezlego krytyka.
          • marxx Re: Ludzie gdzie jestescie??? 04.12.04, 18:23
            Nie, to nie krytyk :(((
            On tylko przechodzil z Kobylki do sklepu na Milłokach, krzyknal cos i se
            poszedl :(((
            Szkoda.... moze mial cos interesujacego do powiedzenia!?!?!?

Z pozdrowieniami
            dla wszystkich mieszkancow Kobylki

m
            • anyaw73 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 04.12.04, 20:42
              Smiechy :
              Tak wybieram sie ale w niedziele
              Czy moze sie zobaczymy?
      • smiechy.w.ciemnosci Re: Ludzie gdzie jestescie??? 03.12.04, 16:34
        Ja zauwazylam tylko jedna ceche wspolna naszego Marxx'a i p. Michalaka...i nie
        jest to bynajmniej styl pisania:)) Anya...wiesz jaka to cecha?;-)
        • anyaw73 Re: Ludzie gdzie jestescie??? 03.12.04, 22:54
          No wiem, wiem :)
          a Armia to w Sobote czy w Niedziele jest?
          • smiechy.w.ciemnosci Re: Ludzie gdzie jestescie??? 04.12.04, 17:51
            W sobote i niedziele. Wybierasz sie?
    • marxx Gdzie sien teraz bawicie??? 12.12.04, 03:39
      Przy komputrze???
      mam nadzieje , ze sie spotkamy przed nowym rokiem, wypadaloby !!!!!!

m
      • mrozosia Re: Gdzie sien teraz bawicie??? 14.12.04, 03:47
        W sobote miniona na szantach w Lurze. Oj dzialo sie dzialo, ilez energii i
        plasow, i niemalze sie czulo zapach morkiej wody.
        Szesc blota stop, siedem sazni wody i szes blota stop....
        Chyba tak to szlo, Ahoj!!
        • marxx Re: Gdzie sien teraz bawicie??? 15.12.04, 00:24
          Ta piosenke uwielbiam
          "Kilka" lat temu mialem ich kasete (Mechanikow...) oj "spiewalo sie" :)))

m

-----------------------

www.hanusia.republika.pl/hanusia.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka