Dodaj do ulubionych

bardzo mi przykro Bozenko

20.07.04, 03:03
ten straszny post na temata twojego stanu, ty prosisz o pomoc a przemadrzala
monari kaze ci przemyslec sprawe i poucza cie,jestes swieta kobieta, uwierz
to tylko garstka naszych rodakow, reszta jest inna.
Ja wrecz sie boje pisac, moje niewinne uwagi, lub informacje kiedy wlacza sie
do nich panowie chlopaczek, ertes, i ci znickami wzietymi od nazw genitalii
zostaje obrazana, wysmiewana, w najgorszej formie. Jesli mam inne
zapatrywania to w najlepszym razie jestem glupia, kiedy napisze niewinna
uwage, ze akcent w Ameryce nie przeszkadza, to dowiem sie, ze mnie, bo robie
za 6,5 dol jako opiekunka. Akurat nigdy nie dostalo mi sie od cmoka, nawet
kilkakrotnie uzupelnil moja informacje a raz nawet przyznal i racje
(dotyczylo to ubezpieczen na zycie), to prawda, on tez potrafi byc chamski,
ale z reguly jest sprowokowany. fakt, raz jego tez chamska wypowied daa mi do
myslenia. Natomiast argument monari, ze pisze za duzo i narzeka jest co
najmniej dziwny. Trudno to nawet komentowac. Wracajac do tematu: co robic Jak
pisalam juz niedawno do ciebie w dalszym ciagu uwazam, ze to forum jest
potrzebne. Wymieniamy tu doswiadczenia, pomagamy sobie, mamy wspolne tematy.
W tej formie istniec nie moze, argument - przeczekac- jest watpliwy. Ile
mozna czekac stojac w rynsztoku, w ktory ostatnio zamienia sie prawie kazdy
watek. Moze by zrobic prawdziwie zamkniete forum, pierwsza weryfikacje mozna
przeprowadzic na podstawie dotychczasowych nickow, nastepne osoby nie byloby
zle, gdyby mialyby referencje, w kazdym razie wymagalyby przeswietlenia.
Pozostalby problem osob, ktore potrzebuja szybkiej rady, wtedy nalezaloby ten
list umiescic na forum, a osoba nie mialaby bezposrediego do niedostepu. To
moj pomysl, moze zly, nie wiem. Bardzo prosze inne mile forumowiczki wlaczcie
sie z konstruktywnymi pomyslami, Bozenka zrobila bardzo dobra robote, z jej
postow widze jak bardzo nadaje sie do swojej roli, jest wywazona, zyczliwa.
Szkoda, zeby jej pomysl i wklad poszedl na marne.
Obserwuj wątek
    • cmok_wawelski Jeśli to forum byłoby miejscem pracy czy klubem... 20.07.04, 04:20
      ...to będąc na miejscu kierownika (-czki) w ogóle nie pytałbym co zrobić z
      opitym (lub trzeźwym - bez znaczenia) gościem rzygającym z przyjemnoscią po
      stołach, który dziś mówi, że nazywa się Jasiek a jutro John a pojutrze Zenek
      bądź cipa_taka_czy_owaka choć jest to cały czas ten sam bydlak czy dwóch.

Brałbym za mordę (lub nakazywał bramkarzowi, który przecież od tego jest) i
      podkręciwszy muzyczke trochę głosniej, żeby bluzgów nie było słychać i
      ściemniwszy światła, żeby pozostałym nie psuć widoku na scenę - wywalałbym do
      rynsztoka. Nie ma potrzeby sprzątać co godzinę (choć czasem warto byłoby) ale
      raz na dzień kopa chmastwu ("no i jak piszesz chamstwo, no jak??") w pardon
      dupę i na drzewo.

Nie rozumiem więc tych babskich dylematów i "wąttpliwości".
      Lać w ryja i za drzwi.
      Jak na zabawie w remizie - choć nigdy nie byłem.
      • cmok_wawelski Zapomniałem dodac że nie uważam się bynajmniej... 20.07.04, 04:42
        ...za - jak pisze Zyta - "miłą forumowiczkę", więc może dlatego mam prawo do
        niecenzuralnego "ciąć!".
        Klik-klik i KAŻDY kto personalnie atakuje drugiego - leci na mordę a sprzątanie
        odbywa się raz dziennie lub częściej jak miotła w rękę wpadnie.
        Po prostu nie może być tak, że jeden (czy jedna) pisze n.p., że wysyłanie
        dzieciaków, którzy w średniej szkole naiwnie podpisali glejt, który miał im
        częściowo zapłacić za studia na śmierć w sam środek irackiego syfu - jest
        kompletnie niefair a na to odpowiedź od kolejnej wersji sraka jest "cwok idź
        się walić".
        Ja nie wiem co znaczy "idź się walić" ale nie brzmi to jakoś dobrze, więc na
        miejscu Bożeny wcale nie pytałbym "dziewczyny co to może znaczyć? Co z tym
        zrobić?" - tylko sru i po bólu. Nie zamykałbym forum ale ciąłbym jak rolnik z
        kosą chwasty na miedzy. To że odrosną nie oznacza że powinno się na ich temat
        zbytnio dyskutować.

Niestety śmieci można się pozbyć na dwa sposoby: posprzątać - albo trzymać
        zamknięte drzwi, tylko wtedy może być dusznawo.
        Przemawianie do śmieci i dyskusje z miotłą metodą łagodnej perswazji nie pomogą
        na pewno.

Takie jest moje zdanie i tylko czekać na epitety od sraki_w_kroczu czy
        kolejnego nicka i będzie się można zastanawiać "a co poeta chciał powiedzieć??"
        • kaganowicz Mirko, opamietaj sie czlowieku! 20.07.04, 05:20
          Twoje slownictwo jest z samego dnia rynsztoka w zapomnianym kraiku czwartego
          swiata. Wstyd ciebie nawet czytac ze nie potrafisz napisac dwoch zdan bez
          chamskich inwektyw. Faktem jest ze jestes usluzny w podawaniu rozwiazan
          niektorym osobom ale czy naprawde az tak uderzylo ci sobiepanstwo do glowy ze
          zatraciles swiadomosc jasnego myslenia i rzucasz jezykiem piwoszy zdania na
          oslep? Nastapilo u ciebie rozpasanie, zadufanie w sobie, poczucie bezkarnosci,
          internetowej- mind you.
          Uzywarz wulgaryzmow zamiast znakow interpunkcji uwazajac ze w ten sposob
          udowodnisz swoj punkt widzenia. Czepiasz ludzi i fakt ze ktos smie sprzedawac
          kabine lazienkowa BEZ OCIEPLANYCH kafelkow przed nia uwazasz za zbrodnie
          przeciko ludzkosci. Czlowieku, wez sie w garsc bo w najblizszym czasie
          dostaniesz zawalu i sie sprawa zabawy w internet szybko zakonczy. Zacznij o
          siebie dbac, nabierz dystansu do tego forum na ktorym osiadles jak kura na
          grzedzie. Mysle ze spotkanie jakiejs kobiety i nawiazanie z nia stosunkow
          uczuciowych wlyneloby dobrze na twoje zywczaje. Nie kazda jast akurat glupia
          baba i przy odrobinie wprawy uda ci sie kogos spotkac czego ci szczerze zycze.
          • cmok_wawelski Opamiętanie. O lodówce czy o czym? 20.07.04, 05:46
            Jaki Mirku?
            A spod jakiego kamienia Ty nagle wylazłeś z tymi swoimi "zbrodniami przeciw
            ludzkości"?

Co to jest? Czary jakieś? Cipy_takie_czy_inne, kaganowicze, ertesy, j-23 i 100
            nowych tygodniowo.
            Co to jest za moda?

Toż te "nicki" tutaj to się mnożą i dzielą jak te bakterie na parującej kupie
            po tajemniczym zwierzu!

Każda taka wypowiedź typu nowy_nick_co_minutę nadaje się do kosza.
            • zyta2003 Re: Opamiętanie. O lodówce czy o czym? 20.07.04, 06:46
              no wlasnie, znow sie zaczelo. Raaaaaatunku.
              • kaganowicz Drogi Mirko 20.07.04, 08:07
                Nie unos sie. Kazdyu na forum wie ze ty to Mirko. Nic w tym nie jest zlego, ale
                po co sie tak zapierasz. 'Obaj', tzn ty i jako cmok_wawelski i 'Mirko', macie
                niepowtarzalny styl ppodawania linkow. Mniej wiecej w tym samym, czasie
                jak 'umarl' Mirko, to pojawil sie 'cmok_panienski'. Czy naprawde chcesz abyl
                podawal dalsze przyklady udowadniajace ze 'woda jest mokra? To zreszta jest
                pwoeidzonko w stylu zarowno Mirko jak i cmoka_wawelskiego. Nie wiedzialem ze
                cie to drobi Mirko az tak strasznie ruszy i naprawde nie bylo to moim celem,
                ale skoro tak jest to sprobuje cie uspokoic.

"Mirku?
                #nie 'mirku' a 'mirko'. Nie udawaj ze masz amnezje bo ci to wyraznie nie
                wychodzi. Wierz NAM (tak, NAM- tym niewinnym forumowiczom ktorzy musza czytac
                tyrady toich tlumaczen) ze to naprawde nie ma znaczenia dla mnie, dla zyty i
                dla bozenki. Nawet biedna Jaga_NY stala sie ofiara twojej kreatywnosci
                wytwarzania wielosobowych nickow.

A spod jakiego kamienia Ty nagle wylazłeś z tymi swoimi "zbrodniami przeciw
                ludzkości"?
                ##No popatrz, jak ty sie nie potrafisz wyrazic inaczej niz na jakims zameczonym
                sztormem kontenerowcu w poblizu Indii Wschodnich. Widzisz, bujac to ty sie
                mogles w kubryku o sciane ale na forum zachowaj choc resztki czlowieczenstwa i
                sproboj sie nie zapierac faktow ktore kazdy dla siebie i tak widzi.

Co to jest?
                ##Nie odwracaj uwagi. Sam piszesz pod wieloma nickami wiec zbierasz tego
                rezultaty, drogi Mirko.

Czary jakieś?
                ##Zadne czary, po prostu jestes gadatliwy i napisales o sobie bardzo duzo
                roznych rzeczy- teraz to wylazi w momencie jak krzyczysz na dziwczyny.

Cipy_takie_czy_inne, kaganowicze, ertesy, j-23 i 100
                nowych tygodniowo.
                ##No, no, nie wyrazaj sie znowu. Nie jestes na kontenerowcu na Malajach.

Co to jest za moda?
                ##Zadna moda. Mam po prostu dosyc twojego chamstwa. I nie ja tylko, tylko ja
                wiem jak sobie z toba poradzic, kolku w plocie, kmiocie i inna nickowa cholero.

Toż te "nicki" tutaj to się mnożą i dzielą jak te bakterie na parującej kupie
                po tajemniczym zwierzu!

##Popatrz jak ty potrafisz doskonale operowac jezykiem meneli i innych
                wyrzutkow spoleczenstwa. Zapominasz sie ze nei jestes na forum dekarzy i
                kontraktorow: jestes na forum Polek w Stanach, czesto blogoslawionych. Okaz
                szacunek.

Każda taka wypowiedź typu nowy_nick_co_minutę nadaje się do kosza.
                ##Staczasz to forum na samo dno, przynajmniej ci sie tak wydaje. Uwierz NAM,
                nie jestes w stanie tego uczynic. Kilka osob wyrazilo zachwyt twoja tworczoscia
                po starej znajomosci ale wiekszosc nowych w ogole cie nie rozumie= klimat forum
                cie zabije jak trutka zabija szczura. Z tym szczurem to jest glebsze porownanie
                hiperboliczne, sam wiesz. Zmien sie, o to tylko cie w NASZYM imieniu prosze.
                Zacznij uzywac jezyka tak abys sprawil wrazenie ze masz kilka klas
                ponadpodstawowych, nie wazne w jakim kraju. Usmiechnij sie, wyjdz na spacer,
                odstaw kalwiature. To nie jest zycie dla ciebie. Na pewno jestes milym
                chlopcem, acz nieco leciwym, wiec chyba warto druga polwoe zycia spedzic
                bardziej produktywnie niz machajac nogami na skrzynce po bananach i walac w
                klawiature po polsku siedzac w obcym ci klasowo kraju.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka