zachmurzonazona 24.05.16, 23:23 zbliza się weekend i kilka wolnych dni od pracy... czy ktoś może mi polecić fajne, niedalekie, bezpieczne miejsce do miłego wypoczynku z dziecmi w wieku szkolnym? chodzi mi o jednodniowe wypady. dzięki i miłego! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomtom414 Re: dlugi weekend 25.05.16, 01:48 To zalezy co Twoje dzieci lubia robic i jakie sa duze - 1)Starved Rock - poltorej godziny na poludnie od Chicago mozna pochodzic troszke 2) Museum dzieciece Kohls - jedno jest w Glenview a jedno na Navy Pier - osobiscie wole to w Glenview , moje ksiezniczki bardzo ladnie sie tam bawily ile razy je zabralem. 3) Zoo - mniejsze ale darmowe w lincoln park zoo nad samym jeziorem wiec mozecie isc nad jezior na North ave beach lub drugie w Maywood . 4) Lake Geneva - mozna wypozyczyc lodke lub skotery wodne lub pochodzic 5) museum motorow Halrey D w Milwaukee itp itd pozdrawiam Odpowiedz Link
zachmurzonazona Re: dlugi weekend 27.05.16, 14:44 Dzieki, wybieramy Starved Rock a do Lake Geneva pojedziemy w sierpniu ze znajomymi. Lubimy raczej lono natury, szlaki, poznawanie nowych miejsc. Bliskie okolice, downtown, Navy Pier zostawiamy na chłodniejsze miesiące. To pięknego weekendu :) Odpowiedz Link