Dodaj do ulubionych

Narodowy Test Inteligencji 2004

24.10.04, 18:21
Hallo, hallo witam wszystkich serdecznie. Jestem ciekawa , czy bierzecie
udzial w tescie - nadaja go w iTVN . Wiem , ze mozecie ten program w USA
odbierac. Jesli tak , to jak Wam idzie ? Ja juz sie troche spocilam , ale
teraz odpoczywam , bo przerwa na reklamy . Ale w sumie narazie nie bylo tak
trudno. Pozdrawiam .
Obserwuj wątek
    • marekatlanta71 Re: Narodowy Test Inteligencji 2004 24.10.04, 19:38
      Nie, nie biore bo nie chce zanizac wyniku...
      • cmok_wawelski Re: Narodowy Test Inteligencji 2004 będzie.... 24.10.04, 20:41
        ...za tydzień.
        • ulkaa Re: Narodowy Test Inteligencji 2004 będzie.... 24.10.04, 21:21
          Szkoda, ze nikt sie z nami nie bawil. A zabawa byla naprawde przednia, w sam
          raz na szare, niedzielne popoludnie ( przynajmniej u nas ).
          Marku, nie badz taki skromny, Twoje posty swiadcza chyba zupelnie o czyms
          przeciwnym.
          Cmoku, wiedzialam, ze nie zawiedziesz. Podejrzewam, co miales na mysli, ale tak
          calkiem nie jestem pewna. Nie bede sie odkrywac, bo zle to bedzie swiadczyc
          o mojej inteligencji. A wynik mialam , ze ho,ho , tylko moje IQ nie pozwala sie
          chwalic. Nawet nie wypada. Pozdrawiam wszystkich z wysoka inteligencja
          emocjonalna , bo i tak to ona jest w prawdziwym zyciu najwazniejsza.
          • aniutek Re: Narodowy Test Inteligencji 2004 będzie.... 25.10.04, 00:43
            tutaj w USej by sie taki przydal
            hehehehe wyniki pewnie bylyby scisle utajnione
            a tak BTW to za tydzien w tym kraju sa wybory prezydenckie co jak insynuuje Cmok ma swiadczyc o
            ynteligencji tego narodu.
            moim zdaniem nawet jak wygra Kerry ( w co niestety watpie) nie swiadczy to wysokim ilorazie a o ciagle
            jeszcze dzialajacym instynkcie samozachowawczym.

IQ mam wysokie (127) i co z tego?????
            wolalabym byc:piekna, bogata, mloda, wolna i miec 111 IQ
            no kto chce pare punktow???
            • lolyta Re: Narodowy Test Inteligencji 2004 będzie.... 25.10.04, 00:51
              Aaale w zamian za to ma dac mlodosc, urode, wolny czas i bogactwo? To bys
              zamienila siekierke na kijek :o)
            • claudia207 Re: Narodowy Test Inteligencji 2004 będzie.... 25.10.04, 01:22
              > IQ mam wysokie (127) i co z tego?????
              > wolalabym byc:piekna, bogata, mloda, wolna i miec 111 IQ
              > no kto chce pare punktow???

No cos Ty. Najwazniejsze, abysmy pekne byly dla mezow. Mlode jestesmy az do
              smierici. Wolnosc? Chcialabys bozbyc sie bobaska? Chcialabys znowu zaczynac
              rantkowanie i przesiewac mak przez sito w poszukiwaniu tego jedynego?
              Co do bogactwa, to wszystko jeszcze przed nami. Przeciez jestesmy mlode :-)
              • lolyta Re: Narodowy Test Inteligencji 2004 będzie.... 25.10.04, 01:38
                no, i chcialabys miec z powrotem tradzik mlodzienczy? :D
              • aniutek Re: Narodowy Test Inteligencji 2004 będzie.... 25.10.04, 03:15
                > No cos Ty. Najwazniejsze, abysmy pekne byly dla mezow. Mlode jestesmy az do
                > smierici. Wolnosc? Chcialabys bozbyc sie bobaska? Chcialabys znowu zaczynac
                > rantkowanie i przesiewac mak przez sito w poszukiwaniu tego jedynego?
                > Co do bogactwa, to wszystko jeszcze przed nami. Przeciez jestesmy mlode :-)

Claudia :)
                jak ja strasznie chcialabym tak myslec jak napisalas, serio.
                • claudia207 Re: Narodowy Test Inteligencji 2004 będzie.... 25.10.04, 04:18
                  Aniute, glowa do gory. Nawet najbardziej dolujacy dzien, kiedys sie konczy :-)

Jestes mloda i nie wmawiaj sobie, ze jest inaczej. Co jest nie tak z uroda?
                  Troche samozaparcia i czasu i bedziesz wygladala jak w dniu slubu :-) A co do
                  bogactwa to na serio pisze, ze jeszcze wysztko moze sie wydarzyc. Moze
                  zaczniesz otwierac siec polskich restauracji?

PS "Randkowanie" oczywiscie powinno bylo byc przez "d". POpelniam coraz
                  bardziej idiotyczne bledy ortograficzne :-(
    • claudia207 Re: Narodowy Test Inteligencji 2004 25.10.04, 01:23
      Czy ten test jest tylko w telewizji?
      • ulkaa Re: Narodowy Test Inteligencji 2004 25.10.04, 23:31
        Wracam do watku, zeby odpowiedziec Claudii - ten test w telewizji byl u nas
        wczoraj na zywo , natomiast dzisiaj mozesz go sobie rozwiazac w internecie .
        Poszukaj w gazecie lub onecie. Czas na kazde zadanie jest taki sam jak wczoraj -
        10 sekund. Aniutek - pobilas mnie o jeden punkt i wiesz co - mysle tak samo
        jak Ty. Im wyzsze IQ - tym wieksza frustracja . Czasami zazdroszcze mojej
        fryzjerce podejscia do zycia ( oczywiscie - bez urazy , prosze nie
        generalizowac , pisze akurat o mojej. Strzyze dobrze a to przeciez
        najwazniejsze dla urody ). Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka