evek 02.03.05, 23:11 skad sie wzial ten "chickee"???? to jakies przedszkole mentalne czy cos??? zrob porzadek szefie! ;O) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chickee Re: marxx!!!!! 03.03.05, 00:11 ukradlemcos komuc/? Urodzilem sie tutaj,moze robie blendy ale czytalem ze to nie jest forum zamkniete? Jak chodzi ci o przeszkole to Ewaryscie kochany umiem pare slow w ojczystm jezyku.stram sie byc grzeczny i nie robnic badjob ale ja widze ze to forum to tylko kolezkom z klasa chyba.Mam takie widzenie zycie jak moi koledzy z Polski.Tak sadze.Pracuje w Drive Schol ,slucham muzyke ,cytalem ostatnio po polsku no logo,bylem w moim kraju 6 wakacji, ale jak sie nie podobam to ide .i tak mnie adm wy@#$.nieto nie Odpowiedz Link
marxx Do Chickee ! 03.03.05, 00:21 Nienaukradales nikomu niczego! :) Chcesz pisac.... pisz nawet robiac bledy!!!!! Zostan! Tylko faktycznie zamiast smiac sie z postow innych forumowiczow mogles napisac cos wiecej od siebie lub o sobie! PS:masz racje to forum otwarte !!!! Zostan, przyjdz, wyjdz, odejdz, a potem wroc!!!!!! PS2: a teraz pokaz ze nie lubisz sie gniewac i napisz ile lat tu jestes lub czy sie tu urodziles? Napisz co chcesz! z pozdrowieniami m Odpowiedz Link
marxx Re: marxx!!!!! 03.03.05, 00:24 Czytales po polsku "No logo" !!! BRAWO DLA CIEBIE I GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! Ja mam tez angielskie wydanie, Boze jaki trudny jezyk.....za trudny dla mnie!!! M ps: pisz!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
johncleese Re: marxx!!!!! 03.03.05, 02:47 Z calym szacunkiem Marxx, ale uwazam ze troszke przesady sie wdarlo do Twojej odpowiedzi. Nie mowie oczywiscie ze nalezy wyrzucac takich gosci ale tak naciskac? ehh, niesmaczno to mi sie wydaje, no i troche nie fair. ktos wparowuje i zgrywa sie jedynie z innych forumowiczow i taka Twoja odpowiedz. hmm, no nic, to tyle chyba. pozdrawiam Odpowiedz Link
stelka1980 Re: marxx!!!!! 03.03.05, 03:11 nie przeklina, nie wyzywa, nie obraza .... niech zostanie :) czasami "wyrazenia" typu wrrrrrrr , hahahaha nie sa takie zle, tylko dosc proste i dosadne :) a gryzliwosc tez swiadczy o czlowieku! i dobrze - przynajmniej jestesmy inni :) monotonia zabija! Odpowiedz Link
stelka1980 Re: marxx!!!!! 03.03.05, 03:13 o! dopiero dojrzalam wszystkie jego komentarze - jzu nie takim sztywnym murem stoje przy jego powrocie ;) Odpowiedz Link
mrozosia Re: marxx!!!!! 03.03.05, 20:28 Spojrzmy na to obiektywnie... Jakos mam wrazenie ,ze tego obcego/nowego potraktowales lepiej niz np. stalego bywalca forum (T.) Odpowiedz Link
evek Re: Cenzorze ......... 03.03.05, 20:54 i teraz bedzie wszystko na marxx'a... a wszystko przeze mnie ;O) Odpowiedz Link
marxx Do M i T i reszty 04.03.05, 00:46 Tak Mrozosiu! Zgadzam sie z Toba! Od przyjaciol wymagam wiecej.... tym bardziej ze sa tacy ktorzy chodza tylko na mniej niz cwierc gwizdka na tym naszym forum (T.). marxx PS: jak mi sie Tenzinn bedziesz jeszcze raz skarzyl to dostaniesz w czape ! albo kupie Ci burrito z wolowina! NO! m PS2: co to bunt?!?!?! To ze jest to forum otwarte, nie oznacza , ze mozecie pisac na mnie jakies tam negatywne posty!!!!!!!! Cholera w glowach sie poprzewracalo od tej demokracji!!! kurka wodna........ Odpowiedz Link
tenzinn Re: Do M i T i reszty 04.03.05, 02:02 eeeeee tam wielki problem niech sobie pisze kto chce a zmieniajac temat widzieliscie to: serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,2577708.html Odpowiedz Link
evek Re: Do M i T i reszty 04.03.05, 02:11 zaraz... przeciez jestesmy w Ameryce, a to (ponoc) wolny kraj ;O) Odpowiedz Link
johncleese Re: Do M i T i reszty 05.03.05, 06:07 Takie burrito z wolowina to jadlem wczoraj, hmm.. pierwszy raz razem z Tenzinnem, hehe Odpowiedz Link
tuptus4 do marxxa!!!!! 05.03.05, 04:24 hay, czy mozna sie dolaczyc do tego forum, czy wymagania sa jakies specjalne?:))) z uwagi na to ze zwa cie szefem, pisze do Ciebie z zapytaniem... tuptus4 Odpowiedz Link
mrozosia Com???????????????? 05.03.05, 15:15 To klon jakis, ale nie moj............... Odpowiedz Link
marxx DO WSZYSTKICH TYCH I INNYCH 05.03.05, 21:07 Od dzisiaj (godzina 11:59 am) wspanialomyslnie pozwalam wszystkim chetnym na pisanie na Tym Wspanialym Forum Chicagowskim!!!!!!!!!! Permit ten konczy w najblizszy piatek o 9:24 PM.....po tej godzinie pobierana bedzie oplata 5.5$ plus tax za minute pobytu na FCh!!! Osoby niedysponujace gotowka moga zastawiac u mnie bizuterie , wartosociowe przedmioty takie jak , telewizory, aparaty fotograficzne, samochody (rocznik 2004) i inne dobra w ramach mego uznania! Najbardziej aktywni forumowicze maga zostac zwolnieni od w/w oplat!!!! howgh! OJCIEC DYREKTOR M Odpowiedz Link
evek Re: DO WSZYSTKICH TYCH I INNYCH 07.03.05, 23:04 Bog zaplac! ;O) ps. moge w zastawie zostawic mojego bylego-przyjaciela? jak nic za niego nie dostaniesz to chociaz ci posprzata... ;O) Odpowiedz Link