mani24 03.03.05, 18:58 Hello . Jak wyglada procedura wyrabiania prawka w Chicago?? Mam polskie prawko i gc Napiszcie ile sie placi ile zajmuje to czasu i jak to mniejwiecej wyglada Prosze i dziekuje za wszystkie informacje POZDRAWIAM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anyaw73 Re: PRAWKO W CHICAGO 04.03.05, 01:53 Z tego co ja sie orjetuje to jesli sie nie posiada numeru SS to nie mozna wyrobic sobie tu prawka a wszczegolnosci jak sie ma polskie bo podobno moza na nim jezdzc do 6 miesiecy. Ale ogolnie koszt jest niski $10-15. Odpowiedz Link
mani24 Re: PRAWKO W CHICAGO 04.03.05, 15:34 ssn bede mial cena no nieduza ale prosze bardzo o opisanie jak to wyglada w praktyce (mam polskie prawko i 26 lat) Odpowiedz Link
mrozosia Chlopaki 05.03.05, 03:30 Czytajcie uwaznie posty, koles powiedzial ze bedzie mial ss i zielony papier, wiec po co dajecie to kazanko....???? Odpowiedz Link
mrozosia Re: PRAWKO W CHICAGO 04.03.05, 15:45 1. Zdajesz test ( test wyboru), mozna w j.polskim 2. Masz wynik testu- powiedzmy pozytywny 3. i Zglaszasz sie na test z jazdy- mozna jechac swoim autem ,ale spr. czy masz ubezpieczenie , swiatla itp. 4. Jadziesz z egzaminatorem po znanej trasie, prostactwo maksymalne 5. na placyku masz cofnac po prostej i zaparkowac przodem chyba na skos 6. Robia ci fote z usmiechem i wydaja prawko. Prosciej niz w Polsce na pewno! Odpowiedz Link
pulaski Re: Nie mam mozliwosci wyrobienia prawa jazdy !! 04.03.05, 23:45 Nie ciemniajcie czlowiekowi, nie mam mozliwosci legalnej wyrobienia prawa jazdy w illinois bez social security. Mozesz zapomniec kolego o jezdzie samochodzem, rowerkiem a jakze mozna. Lepiej mu powiedziec prawde bo i tak wyladuje na Shellu. Brutalne ale prawdziwe. Odpowiedz Link
marxx Re: Nie mam mozliwosci wyrobienia prawa jazdy !! 05.03.05, 00:49 w tym miejscu Pulaski ma racje!!!!! to "prawo jazdy" pewnie bedzie falszywe , a z lewym prawkiem niestety mozna co najwyzej isc na dyskoteke lub kupic sobie w sklepie piwko...radze czegos takiego nie pokazywac policji , bo podrabianie dokumentow to przestepstwo federalne....przerypane m Odpowiedz Link
tuptus4 Re: Nie mam mozliwosci wyrobienia prawa jazdy !! 05.03.05, 04:02 a ja chce sie przywitac, hay wszystkim forumowiczom! gosciu pisze ze ma green card wiec bedzie mial legalne, chlopaki czytjacie dokladniej:) Odpowiedz Link
marxx Re: Nie mam mozliwosci wyrobienia prawa jazdy !! 05.03.05, 20:58 No to co on nam tu zawraca gitare!!! :) jak ma GC! to jest juz dziecinnie proste! m PS: - Odpowiedz Link
mrozosia Re: Nie mam mozliwosci wyrobienia prawa jazdy !! 05.03.05, 22:30 No!! sa rozne poziomy niekumacji, a z doswiadczenia wiem ,ze jak facetowi nie wylozysz czarno na bialym to nie zrozumie, hehehehehe Odpowiedz Link
marxx Re: Nie mam mozliwosci wyrobienia prawa jazdy !! 05.03.05, 23:17 Ze ja niekumaty?!?!?!?!? JA KUMAM WSZYSTKO!!!!! ALE O CO CHODZI? m Odpowiedz Link
mrozosia Re: Nie mam mozliwosci wyrobienia prawa jazdy !! 06.03.05, 03:06 Hehehehe, wlasnie??? O co chodzi chlopcze?? ;-D Odpowiedz Link
marxx Re: PRAWKO W CHICAGO 20.03.05, 01:35 Od kolejnej osoby dowiedzialem sie , ze nie przedluzaja prawa jazdy nielegalnym m Odpowiedz Link
tuptus4 Re: PRAWKO W CHICAGO 20.03.05, 01:56 wiec to jednak prawda:(((( przewraca sie w glowach tym wszystkim kongresmenom! Odpowiedz Link