kokarda5 04.05.05, 22:39 Czy moze mi ktos z Was polecic dobrego adwokata imigracyjnego-Chicago i okolice? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Re: Polish Information Center 05.05.05, 02:38 Osobiscie nie znam zadnego adwokata, ktory specjalizowalby sie w sprawach emigracyjnych, ale wiem ze takowi sa. Jesli chcesz, mozesz sprobowac zadzwonic do Polish Information Center tel. (773)-763-8520 oni maja napewno takich adwokatow. Zycze powodzenia Odpowiedz Link
rhino1 Re: Adwokat? 05.05.05, 07:44 Ja korzystam z uslug M. Zawadzkiej , ona ma biuro na Milwaukach 5692 - sprawa jeszcze nie skonczona ale do tej pory nie moge narzekac - ona jest najtansza ( bylem u okolo 12 adwokatow i kazdy podawal cene okolo 2 razy wieksza za ta sama sprawe ) i z tego co ludzie mowia zlatwia dobrze i raczej nie owija w bawelne. Odpowiedz Link
gabi105 Re: Adwokat? 05.05.05, 17:35 nie zgadzam sie z rhino1, choc zazdroszcze Ci, ze nie zawalila Ci sprawy, moze kiedys Zawadzka byla dobra, teraz nie jest, duzo gada a malo robi i trzeba ja pilnowac by dotrzymywala terminow. Patrzac z perspektywy wolalabym zaplacic 2 razy drozej i miec dopilnowana prosta sprawe. A przede wszystkim ona nie ma tytulu adw. Zreszta kiedys tu na forum juz byly pytania o dobrych adw. wklejam link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12786&w=21044403&a=21044403 pozdrawiam Odpowiedz Link
rhino1 Re: Adwokat? 06.05.05, 05:48 ok powoli , 1).wiec ma tytul i z Polski( Poznan i z Chicago - mozesz go zobaczyc na scianie w jej gabinecie ) nie ma tylko BAR-u zdanego , czyli jej szef musi sie podpisywac pod oficjalnymi dokumentami. 2) ze trzeba jej pilnowac to sie zgadzam - ale wiesz to moja sprawa i mi na tym powinno zalezec wiec jak na razie pilnuje - ona ma starszeni duzo klientow i dlatego moze efektywnoswc spada ; byl taki okres w lutym ze dzwonilem co dzien doslownie prze 2 i pol tygodnia :) 3) jej sekretarki sa do dupy - z nimi mialem spiecie - tzn z jedna . 4) moja sprawa nie byla skomplikowana wiec po co mam przeplacac - a w jej poczeklani spotkalem 4 osoby i 2 wlasnie przyszly od innych niby prawnikow do niej; natomiast jedna niby sie denerwowla ze ja Z. olewa - sam nie wiem - podoba mi sie to ze jest bezposrednia i nie owija w bawelne 5)dobra juz skoncze ja chwalic bo mi jeszcze nie zalatwila i sie sam juz zaczynam denerwowac pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Chcialbym sie dowiedziec ... 05.05.05, 18:54 Odnosnie adwokatow, czy ktos zna moze Adama Lysinskiego? Chcialbym sie dowiedziec jaki z niego adwokat - dobry, czy zly? Odpowiedz Link