kacha_g 18.05.05, 01:39 Serdeczne dzieki z wykasowanie mnie z watku. Forum Chicago nie jest zbyt kolezenskie nawet dla mieszkancow wietrznego miasta. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Re: Jestes pewna ... 18.05.05, 13:48 Kacha_g napisała: "Serdeczne dzieki z wykasowanie mnie z watku. Forum Chicago nie jest zbyt kolezenskie nawet dla mieszkancow wietrznego miasta." Przepraszam Cie Kacha, ale caly czas przegladam posty i nie widze ani jednego Twojego komentarza na moim forum. Jestes pewna, ze odwiedzialas wlasnie moje forum ? Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link
kacha_g Re: Jestes pewna ... 18.05.05, 23:12 Jeszcze raz przepraszam za pomylke. Zaistnialo nieporozumienie, ktore uzmyslowilam sobie w momencie wyslania postu. Jeszcze raz przepraszam.Mam nadzieje, ze nie obrazicie sie na mnie, a Ty szczegolnie :) Odpowiedz Link
cuski Re: Jestes pewna ... 19.05.05, 13:48 Kacha_g napisała: "Jeszcze raz przepraszam za pomylke. Zaistnialo nieporozumienie, ktore uzmyslowilam sobie w momencie wyslania postu. Jeszcze raz przepraszam.Mam nadzieje, ze nie obrazicie sie na mnie, a Ty szczegolnie :) " Nie, nie obrazilem sie :-) Pozdrawiam cieplutko :-) Odpowiedz Link
claudia207 Re: do cuski!!!!!!!!!!!!!!!! 19.05.05, 00:29 To teraz musisz sie duzo udzielac na tym forum, aby odkupic swoje wine. ;-) Odpowiedz Link