Dodaj do ulubionych

przeprowadzilam sie

01.06.05, 21:06
no i w zasadzie powinnam sie cieszyc. bo studio mam duuuuze i fajne, do tego taniej niz
poprzednie i niby wszystko jest OK, ale...
mieszkam teraz przy ruchliwym skrzyzowaniu :O( troche to zbagatelizowalam przy ogladaniu,
bo mi sie pomyslalo, ze jakos to bedzie... no i nie wiem czy teraz zostaje mi sie
przyzwyczaic, czy...
mozna czyms wyciszyc okna??? moj kolega mowi, ze jest jakas folia w Home Depot mam
zobaczyc. ale on sam nie wie dokladnie o co biega.
wiec pytam zaufane forum :O) czy KTOS z was mial ten sam problem??? bo ja mam juz dosc
przeprowadzek i w dodatku mieszkanie mi sie podoba to wolalabym zostac w nim... :O)
dzieki za ewentualne zainteresowanie tematem! ;O)
Obserwuj wątek
    • rysunkowapostac Re: przeprowadzilam sie 02.06.05, 01:58
      Jesli chodzi o wyciszenie to niestety nie umiem nic powiedziec. Ale chcialem
      zapytac ile mniejwiecej trzeba dac za takie studio. Bo podejrzewam, ze sie
      orientujesz a mam znajomego , ktory sie meczy bez sensu ze wspolspaczem i od
      dawna go namawiam na studio bo widzialem kiedys ogloszenie, ze za 450 mozna
      bylo wynajac...
      • cvaniaceq NO wlasnie ile .. 02.06.05, 02:37
        hmm ja place za studio $600/msc + prad & tel. sporo na jak na jedna osobe,
        wiem :| A mieszkam na Harlem/Lawrence.Za jakis czas w okolicach sierpnia ( bo
        do wrzesnia mam umowe ) bede poszukiwal przynamniej 1 bedroom, a najlepiej 2
        bedroom. Orientujecie sie moze ile takie cos moze kosztowac w tych okolicach?
        A ja tez nic nie wiem o wyciszaniu...
        PS. a moze napiszmy ile kto placi tak mnm wiecej, mozna porownac.
        --
        zdrOOfka
        • padalec1 Polecam: hunterprop.com oraz 02.06.05, 05:23
          www.chicagoreader.com lub lepiej ich darmowy tygodnik: Chicago Reader.
          Maja dobrze zorganizowane ogloszenia o mieszkaniach do wynajecia.
          A teraz konkretnie. Na ogol one bedroom to 650 $ + gaz + swiatlo, nie mowiac
          o telefonie czy internecie. Np budynek na rogu Central/Wellington. Hunter
          miewaja swietne studia po 550 $. Olbrzymi L.room(bedroom?), + osobno duza
          kuchnia z dinnig room, duza lazienka + 3 closety, w tym jeden olbrzymi. Ale to
          bywa...w jednym z ich budynkow w rejonie Foster/Pulaski. Tyle o cenach.
    • padalec1 Wyciszenie? 02.06.05, 05:29
      Ta folia to chyba sluzy zima do ocieplenia, latem moze wiec uszczelnic przed
      upalem i wilgotnoscia. Ale czy to zabezpieczy przed halasem? Normalnie jak
      pisalem 1 bdr to 650 $, ale widzialem ogloszenie za to samo 550 $ ale
      Belmont/Central wiec pewnie o ten halas chodzi.
      Ps. Hej, Evek! A czy mozesz cos zmienic?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka