stelka1980 23.06.05, 03:45 Niech nie ośmielą się wydawać sądów o wódce ci, którym nie jest ona potrzebna. Jeśli ludzkość osiągnęła dotychczas cokolwiek trwałego w sensie ducha, to właśnie alkohol." hlasko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
and_rzej Ja juz prawie swoje wypilem... 23.06.05, 06:00 Teraz to po trochu...bo zakwasza mi organizm. A szkoda, a szkoda...Maly kolorowy zawrot glowy...No byle nie przesadzic. Choc kto smakuje...czasami "przesoli". Odpowiedz Link
marxx Re: apropo alkoholu 23.06.05, 13:47 Uwielbiam Hlaske! Czyli posrednio uwielbiam alkohol...czyli tak jak on jestem pisazem!!!!!!! m Oby nie przesolic!!!!! Odpowiedz Link
and_rzej Dzisiaj skusilem sie na Gin z tonikiem 24.06.05, 05:29 A chocby mialo zaszkodzic... Odpowiedz Link
and_rzej Upalny poniedzialek... 28.06.05, 06:07 Jestem przy czwartym z szesciu malych Zywcow. Amerykanka sprzedajaca mi to piwo probowala wymowic slowo: Zywiec. Mowila,ze jeszcze go nie pila. E, szesc malych nikogo nie skaleczy. Odpowiedz Link
marxx Re: Upalny poniedzialek... 28.06.05, 17:47 Kolega amerykanin mowil na Zywiec tak:...ZYWIEKS...tez ladnie! Tym bardziej ze smaku piwa to nie zmienilo! Co do mnie...jestem pewny ze alkohol jest bardziej zdrowy niz papierosy! Odpowiedz Link
ewka5 Re: apropo alkoholu 28.06.05, 07:45 gdyby jednakowoz z tego uzywania wyszedl problem, to spiesze doniesc, ze moj malzon osobisty jest psychoterapeuta od tych spraw, hahaahahahahahaaha. Odpowiedz Link
marxx Re: apropo alkoholu 28.06.05, 17:55 Ja nie mam problemu z alkoholem! Napisze wiecej , ja nie lubie alkoholu! To alkoholu lubi mnie! Czy juz sie kwalifikuje do grupy AA ? :) Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: apropo alkoholu 29.06.05, 00:33 No ja nie bede wydawac, bo nie lubie. Chyba ze, pomieszana z czyms i to tylko na slodko.:) Odpowiedz Link
marxx Re: apropo alkoholu 29.06.05, 04:50 nie lubie???? a wczoraj widzialem Smiechy z jednym smirnoffem plus piwo! tak trzymac! Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: apropo alkoholu 29.06.05, 16:36 Nadal nie lubie;), ale raz na jakis czas sie zdarzy, prawda?:)Poza tym to byl bardzo lekki smirnoff hih Odpowiedz Link
marxx Re: apropo alkoholu 30.06.05, 02:55 Smirnoff byl lekki, tylko glowa byla ciezka:) Odpowiedz Link
and_rzej Wyjdzie na to, ze... 16.07.05, 03:25 ten watek to zapis moich alkoholowych wyczynow. E, dobrze. Kiedys sobie poczytam i zastanowie sie nad zapisem... Ps. dzisiaj sie okocim... Odpowiedz Link