Dodaj do ulubionych

Gdzie do fryzjera???

17.08.05, 20:02
Pyta irenkap:)
o moj Boze, toc na poprawce znow Ci skroca grzywke.. hi hi, przepraszam
A gdzie sie wybierasz, bo i ja mysle o fryzjerze, nie mam zadnych nozyczek,
wiec nie probuje eksperymentowac. Kto jest przy kompie prosze o zalozenie
watku "GDZIE DO FRYZJERA?" Ja jestem zablokowana na zakladanie nowych watkow,
nie wiem dlaczego..
Obserwuj wątek
    • evek Re: Gdzie do fryzjera??? 17.08.05, 21:31
      ja bylam raz - przy skrzyzowaniu Irvin Park i Narraganset, w narozniku tego
      centrum handlowego - jest fryzjer. taki dos duuuuzy salon. i niestety drogi. za
      obciecie zaplacilam 25 dolcow. mila fryzjerka nazywala sie tez Ewa :O)
      a teraz sie wkurzam, ale twardo wlosy zapuszczam :O) ale niedlugo trzeba sie
      bedzie wybrac i cos z tym zrobic...
      udanych ciec!
      aha! mi grzywka najlepiej wychodzi jak sobie sama obcinam! i mam juz ostre
      nozyczki! ;O)
      pozdroofka!
      • w5w7 Re: Gdzie do fryzjera??? 18.08.05, 21:36
        A ja własnie wrócilam od swojej fryzjerki.Mam piekna fryzurke..no i swietny
        humor:))
        • marxx Re: Gdzie do fryzjera??? 18.08.05, 23:17
          generalnie to ja moge pomoc z fryzura! Zawsze moim dziewczynom farbowalem
          wlosy, a r=teraz zawsze gole swojego tatusia
          • evek Re: Gdzie do fryzjera??? 19.08.05, 00:27
            to ja sie pisze. nie cierpie farbowania a zawsze robie to na ostatni moment jak
            juz fryzjer zamkniety! so... ;O)
          • evek Re: Gdzie do fryzjera??? 19.08.05, 00:27
            btw Mr Marxx - gdzie ty do fryzjera chodzisz???! ;O)))))
            • cvaniaceq hair cut $5 19.08.05, 03:24
              IRVING PARK / AUSTIN
              No wlasnie ja tam ide i tam ciacham wloski za 'piatka' cena dla cvaniaka :p heh
              Anyway pracuje tam koles Mario ( polak ).
              Moze nie wyglada tam zaciekawie ale zawsze jestem zadowolony ... no raz nie
              bylem jak mnie obciela Meksykanka ... uuu ;)
              --
              zdrOOfka
              cv_
              • irenkap Re: hair cut $5 20.08.05, 18:06
                gdzie w mojej okolicy jest jakis sklep zoologiczny???? PILNE musze dzisiaj
                kupic zlota rybke!! to nie zart. kto widzial taki sklep???
                • w5w7 Re: hair cut $5 20.08.05, 18:26
                  Ja nie wiem gdzie, ale sie zastanawiam...masz jakies życzenia na ten weekend,że
                  tak pilnie??? Witaj zagoniona:)))))))))))))
                  • irenkap Re: hair cut $5 20.08.05, 19:30
                    oj, mialabym i ja, ale ja niestety jestem realistka, zgorzkniala moze nie, ale
                    gleboka realistka:) wiec mam juz buddyjskie podejscie do zycia..
                    co nie znaczy, ze nie chce muzyki, to co dostalam opd Ciebie obsluchuje na
                    okraglo, a Turnau mnie zadziwil, bardzo prosze o wiecej:)
                    a rybka mi potrzebna bo moj znajomy ma urodziny:)
                    • irenkap Re: hair cut $5 20.08.05, 20:00
                      a "smierc ptaka" jest taka.. no az brak mi slow.. liryczna, wyciszona... ze az
                      mnie "zatrzymala" tzn. zatrzymala moje mysli, ciagle ja sobie w srodku
                      nucilam.. i jadac dlugo do pracy myslalam o sensie tych slow. Ja jestem lesno
                      lakowe zwierzatko, bez drzew, ptakow, kwiatow, roznego zielska, chyba bym nie
                      potrafila funkcjonowac, to one ladowaly mi akumulatory w najgorszych chwilach,
                      i laduja dalej, choc mam ich tu tak malo, ale wiem, ze sa, mam je w glowie..
                      tam sa tez widoki z gor.. Moze bylam kiedys w poprzednim wcieleniu wiejska
                      czarownica, i dlatego ma to we mnie takie nienormalne wrecz rozmiary..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka