Dodaj do ulubionych

Depeche Mode

22.09.05, 04:07
29 listopada w Allstate Arena, ja sie wybiore z sentymetu i mlodzienczej
milosci do wokalisty.........no i nowej plyty ktora brzmi calkiem dobrze.
Kto idzie??????
Anya
Obserwuj wątek
    • anyaw73 Re: Depeche Mode 22.09.05, 04:34
      Wlasnie obejrzalam teledysk " Presious " dobrze zobaczy chlopakow w starej
      formie, acha i wokalista Dave nadal wyglada dobrze :)....... oj........dobrze!
      • marxx Re: Depeche Mode 22.09.05, 05:16
        Piosenka baaardzo dobra a wokalista wyglada niesamowicie dobrze... nlepiej niz
        mozna bylo sie spodziewac po 2 smierciach klinicznych
        ja ide :)
        • anyaw73 Re: Depeche Mode 22.09.05, 17:11
          Super to sie zobaczymy :) ponownie na koncercie :)
    • chaberek Re: Depeche Mode 22.09.05, 18:22
      Mam juz bilety!!Nie moge sie doczekac, to bedzie moj czwarty koncert DM...
      Plyta zapowiada sie wspaniale, choc wybor singla moglby byc lepszy...Pozdrawiam
      wszystkich fanow.
      • anyaw73 Re: Depeche Mode 22.09.05, 22:45
        chaberek to co musiales zakupic plyte w I-Tunes?
        Kurde bilety troche drogie $75 main floor , ale coz raz sie zyje!
      • marxx Re: Depeche Mode 22.09.05, 23:37
        no ladnie 4 koncert DM
        A Ty Ania tez na plyte glowna?
        • marxx Re: Depeche Mode 22.09.05, 23:51
          ja jeszcze sie pochwale bo musze sie pochwalic ( chociaz jestem pewny ze
          wszyscy to juz wiedza, ale ja sam to uwielbiam pisac) ze w zeszlym roku bylem
          na 6 koncertach Davida Bowie :)
          • irenkap Re: Depeche Mode 22.09.05, 23:54
            jestes pasjonata, bardzo prosze podeslac mi kilka ulubionych kawalkow..
            • marxx Re: Depeche Mode 22.09.05, 23:57
              a nowa skrzyneczka jeszcze jest pusta?
              • tenzinn Re: Depeche Mode 23.09.05, 00:01
                4 lata temu bylem na koncercie DM w Tweeter Center jak dla mnie bylo rewelacyjnie.
                Moze sie skusze i tym razem tez pojde na ich koncert.
              • irenkap Re: Depeche Mode 23.09.05, 00:06
                no pusta to moze nie ale nie jest pelna :)) mam skrzynke, chyba rekord,
                pozostalosc mojej pol sluzbowej z Polski na ktorej mam ok. 1700 nie
                przeczytanych wiadomosci.. brak mi czasy nawet na kasowanie ich :)
                • anyaw73 Re: Depeche Mode 23.09.05, 18:04
                  To mam propozycje, chocmy razemmmmmmm
                  • bar_nata Re: Depeche Mode 23.09.05, 18:36
                    .....cóż mogę dodać .....zazdroszczę.....
                    • smiechy.w.ciemnosci Re: Depeche Mode 23.09.05, 19:34
                      Bar-nata, DM bedzie w Katowickim Spodku w marcu jesli sie nie myle. Ja
                      zazdroszcze, bo w Ladku Zdroju beda grali na samym koncu, w kwietniu:(
                      • bar_nata Re: Depeche Mode 24.09.05, 01:06
                        hahaha ....ciekawa jestem jakby zareagował mój małżonek gdy bym mu powiedziała
                        że chcę pół Polski przejechać na koncert......muszę to sprawdzić.
                        • anyaw73 Nie ma juz biletow 27.09.05, 19:19
                          no i du........ nie kupilam w czasie a koncert jest wysprzedany. Marxx to
                          wszystko twoja wina trza bylo mnie do domu popedzic w piatek przed 10pm :(
                          • evek Re: Nie ma juz biletow 27.09.05, 19:39
                            no co ty! stracilabys taki wieczor w OK-ju!!! ;O)
                            to moze umow sie ze Smiechami w Londynie?! polaczysz przyjemne z przyjemnym ;O)
                            bo i DM i Smiechy sobie na angielskiej ziemi oblookasz!
                            • anyaw73 Re: Nie ma juz biletow 27.09.05, 23:20
                              Evek z przyjemoscia zobacze DM w Londynie, a kto sponsoruje bilet????????
                              Marxx za kare :)
                              • smiechy.w.ciemnosci Re: Nie ma juz biletow 28.09.05, 00:41
                                Marxx zasponsoruje bilety lotnicze w dwie strony, hotel i bilety na DM dla
                                calego forum:)KOncert na Wembley na poczatku kwietnia.
                                • evek Re: Nie ma juz biletow 28.09.05, 16:49
                                  ja poprosze tylko bilet do Londynu ;O) DM moge sobie darowac. wolalabym sobie
                                  Smiechy.W.Ciemnosi oblookac ;O))))))) wiec.... MARXX.... ???! ;O)))))
                              • marxx Re: Nie ma juz biletow 28.09.05, 02:37
                                Ania masz emaila na gazecie
                          • marxx Re: Nie ma juz biletow 27.09.05, 23:18
                            a ja kupilem dzien przed oficjalna sprzedaza.....ale znajac zycie bedzie
                            jeszcze jeden koncert
                          • smiechy.w.ciemnosci Re: Nie ma juz biletow 28.09.05, 00:36
                            Uuupsss:(
                          • ubukrool Re: Nie ma juz biletow 28.09.05, 05:33
                            bilety jeszcze sa, tylko w dosc nieciekawym miejscu tzn. ticketmaster krzyczy,
                            ze Lower Level (100s)!!Warning - Seats are BESIDE THE STAGE!!
                            • smiechy.w.ciemnosci Re: Nie ma juz biletow 29.09.05, 21:57
                              Bez sensu siedziec za scena ( chyba)?
                        • smiechy.w.ciemnosci Re: Depeche Mode 28.09.05, 00:38
                          np. moglby tak: Kochanie, pojedzmy razem:)
                          • chaberek Re: Depeche Mode 28.09.05, 05:53
                            Coz bilety nie sa tanie, choc i tak w porownaniu do U2, ktore mnie osobiscie nie
                            zachwycilo, to polowa ceny...Za miejsca w pierwszych rzedach trzeba zaplacic
                            ok.$220 za bilet na ebay. Promocja na itunes to byla lipa, nie bylo najlepszych
                            miejsc...Probujcie na 2-3 dni przed koncertem na ticketmaster, wtedy duzo
                            biletow wraca, poniewaz sa odblokowane...Powodzenia i do zobaczenia na
                            koncercie...Prawdopodobnie to ich ostatni, choc mam nadzieje ze nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka