anyaw73 22.09.05, 04:07 29 listopada w Allstate Arena, ja sie wybiore z sentymetu i mlodzienczej milosci do wokalisty.........no i nowej plyty ktora brzmi calkiem dobrze. Kto idzie?????? Anya Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anyaw73 Re: Depeche Mode 22.09.05, 04:34 Wlasnie obejrzalam teledysk " Presious " dobrze zobaczy chlopakow w starej formie, acha i wokalista Dave nadal wyglada dobrze :)....... oj........dobrze! Odpowiedz Link
marxx Re: Depeche Mode 22.09.05, 05:16 Piosenka baaardzo dobra a wokalista wyglada niesamowicie dobrze... nlepiej niz mozna bylo sie spodziewac po 2 smierciach klinicznych ja ide :) Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Depeche Mode 22.09.05, 17:11 Super to sie zobaczymy :) ponownie na koncercie :) Odpowiedz Link
chaberek Re: Depeche Mode 22.09.05, 18:22 Mam juz bilety!!Nie moge sie doczekac, to bedzie moj czwarty koncert DM... Plyta zapowiada sie wspaniale, choc wybor singla moglby byc lepszy...Pozdrawiam wszystkich fanow. Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Depeche Mode 22.09.05, 22:45 chaberek to co musiales zakupic plyte w I-Tunes? Kurde bilety troche drogie $75 main floor , ale coz raz sie zyje! Odpowiedz Link
marxx Re: Depeche Mode 22.09.05, 23:37 no ladnie 4 koncert DM A Ty Ania tez na plyte glowna? Odpowiedz Link
marxx Re: Depeche Mode 22.09.05, 23:51 ja jeszcze sie pochwale bo musze sie pochwalic ( chociaz jestem pewny ze wszyscy to juz wiedza, ale ja sam to uwielbiam pisac) ze w zeszlym roku bylem na 6 koncertach Davida Bowie :) Odpowiedz Link
irenkap Re: Depeche Mode 22.09.05, 23:54 jestes pasjonata, bardzo prosze podeslac mi kilka ulubionych kawalkow.. Odpowiedz Link
tenzinn Re: Depeche Mode 23.09.05, 00:01 4 lata temu bylem na koncercie DM w Tweeter Center jak dla mnie bylo rewelacyjnie. Moze sie skusze i tym razem tez pojde na ich koncert. Odpowiedz Link
irenkap Re: Depeche Mode 23.09.05, 00:06 no pusta to moze nie ale nie jest pelna :)) mam skrzynke, chyba rekord, pozostalosc mojej pol sluzbowej z Polski na ktorej mam ok. 1700 nie przeczytanych wiadomosci.. brak mi czasy nawet na kasowanie ich :) Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: Depeche Mode 23.09.05, 19:34 Bar-nata, DM bedzie w Katowickim Spodku w marcu jesli sie nie myle. Ja zazdroszcze, bo w Ladku Zdroju beda grali na samym koncu, w kwietniu:( Odpowiedz Link
bar_nata Re: Depeche Mode 24.09.05, 01:06 hahaha ....ciekawa jestem jakby zareagował mój małżonek gdy bym mu powiedziała że chcę pół Polski przejechać na koncert......muszę to sprawdzić. Odpowiedz Link
anyaw73 Nie ma juz biletow 27.09.05, 19:19 no i du........ nie kupilam w czasie a koncert jest wysprzedany. Marxx to wszystko twoja wina trza bylo mnie do domu popedzic w piatek przed 10pm :( Odpowiedz Link
evek Re: Nie ma juz biletow 27.09.05, 19:39 no co ty! stracilabys taki wieczor w OK-ju!!! ;O) to moze umow sie ze Smiechami w Londynie?! polaczysz przyjemne z przyjemnym ;O) bo i DM i Smiechy sobie na angielskiej ziemi oblookasz! Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Nie ma juz biletow 27.09.05, 23:20 Evek z przyjemoscia zobacze DM w Londynie, a kto sponsoruje bilet???????? Marxx za kare :) Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: Nie ma juz biletow 28.09.05, 00:41 Marxx zasponsoruje bilety lotnicze w dwie strony, hotel i bilety na DM dla calego forum:)KOncert na Wembley na poczatku kwietnia. Odpowiedz Link
evek Re: Nie ma juz biletow 28.09.05, 16:49 ja poprosze tylko bilet do Londynu ;O) DM moge sobie darowac. wolalabym sobie Smiechy.W.Ciemnosi oblookac ;O))))))) wiec.... MARXX.... ???! ;O))))) Odpowiedz Link
marxx Re: Nie ma juz biletow 27.09.05, 23:18 a ja kupilem dzien przed oficjalna sprzedaza.....ale znajac zycie bedzie jeszcze jeden koncert Odpowiedz Link
ubukrool Re: Nie ma juz biletow 28.09.05, 05:33 bilety jeszcze sa, tylko w dosc nieciekawym miejscu tzn. ticketmaster krzyczy, ze Lower Level (100s)!!Warning - Seats are BESIDE THE STAGE!! Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: Nie ma juz biletow 29.09.05, 21:57 Bez sensu siedziec za scena ( chyba)? Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: Depeche Mode 28.09.05, 00:38 np. moglby tak: Kochanie, pojedzmy razem:) Odpowiedz Link
chaberek Re: Depeche Mode 28.09.05, 05:53 Coz bilety nie sa tanie, choc i tak w porownaniu do U2, ktore mnie osobiscie nie zachwycilo, to polowa ceny...Za miejsca w pierwszych rzedach trzeba zaplacic ok.$220 za bilet na ebay. Promocja na itunes to byla lipa, nie bylo najlepszych miejsc...Probujcie na 2-3 dni przed koncertem na ticketmaster, wtedy duzo biletow wraca, poniewaz sa odblokowane...Powodzenia i do zobaczenia na koncercie...Prawdopodobnie to ich ostatni, choc mam nadzieje ze nie. Odpowiedz Link