zapomnialamnicka 02.10.05, 18:35 moze ma ktos pomysl jak zagospodarowac popoludnie z niemowlaczkiem na manhattanie, jakis pomysl na marszrute...moze i gdzie wskoczyc na niedrogi aczkolwiek pyszny obiadek z gory dziekuje za pomysly Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniutek Re: Filip na Manhattanie 03.10.05, 00:34 Manhattan duzy, napisz jakie rejony Cie interesuja. ja bylam dzis z Susie na paradzie a pozniej w tompkins sq park w east village- fajny plac zabaw dla zupelnie malutkich i troszke starszych dzieci, bezpieczne hustawki,zjezdzalnia. czesto chodzimy do east river park do houston st- po drodze fontanna, boisko lub w druga strone do battery park- tam jest swietny playground z piaskownica, fontannami. takie spacery zajmuja nam 3-4 godziny a czasem wracamy wieczorem. wszedzie piechota :) daj znac, szukam partnera do spacerowania :) Odpowiedz Link
claudia207 Re: Filip na Manhattanie 03.10.05, 02:58 Anuite, szlas w paradzie czy obserwowalas jako widz? Odpowiedz Link
zapomnialamnicka Re: Filip na Manhattanie 03.10.05, 05:35 Aniutku dzieki wybieramy sie na wizyte do rodziny i NY jest po drodze i akurat we wtorek sie tam zatrzymamy bo moj facet ma spotkanie ze swoim idolem :D i niestety nie moze nas zabrac ze soba wiec musimy sie gdzies poszwedac z Filipkiem ze 4-5 godzinek tak aby mi sie dziecko nie zestresowalo i zeby dla mnie przyjemnoscia bylo to spacerowanie dziekuje za propozycje niestety raczej sie nie zlozy a szkoda :( zabieram sie za mape i wyszpieguje ten moj spacer dzieki Odpowiedz Link