marxx 18.11.05, 16:08 czy ktos wie gdzie w szikagowie sa lekcje jogi??? Po polsku, w malych grupach, z jakims normalnym nauczycielem a nie np bylym bokserem po AWFie :) m Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w5w7 Re: Joga 18.11.05, 20:34 marxx..myslisz, że to pomoze w tej stresogennej sytuacji? Wiara czyni cuda...podobno:) Pewnie 3/4 Polski i Polaków powinno zacząć się odstresowywać przy takich rządach. Odpowiedz Link
evek Re: Joga 18.11.05, 20:41 ja tez bym chciala na joge! a propos - budynek obok - gdzie mieszkam - jest na nim napis "Temple of Joga".... o ile dobrze pamietam... ale kompletnie nie wiem co to jest??! az wstyd, wiem.... Odpowiedz Link
sylwiaa3 Re: Joga 18.11.05, 21:58 Marxx! Super pomysł!Jeżeli pytasz o jogę,to chyba chcesz się zapisać? Kupiłam książkę o tych ćwiczeniach i zaczęłam sama.Pół roku znęcałam się nad sobą i są rezultaty- czuję się świetnie fizycznie.Odpuściłam sobie kontemplację,bo tego nie lubię.Mogłam z grupą ćwiczyć,ale szkoda mi było czasu i kasy.Evek-masz blisko-chyba ,że napis oznacza co innego.Uff-ale się nagadałam:)))) Odpowiedz Link
marxx Re: Joga 19.11.05, 05:09 Ja o tej jodze to tak serio (dzieki za namiary na poczcie) Chcialbym zobaczyc jak to sie robi...z tego co wiem to tak joga ppomaga ludziom od niezlych kilku lat :) Odpowiedz Link
mika_1 Re: Joga 20.11.05, 13:36 Chodziłam na jogę. I w Polsce, i w Stanach. Jednak nie jest to zajęcie dla każdego. Przynajmniej nie dla mnie. Nuuuuuudziłam się strasznie. Wolę jednak poskakać, wypocić się - to mnie odstresowuje. A na jodze robiłam się nerwowa, bo wszystko takie powolne było...;) Odpowiedz Link
littlewing Re: Joga 20.11.05, 13:46 juz to widze marxx ;)))))))))))))))))))))))) , ;))))))))))))))))))))) Sarawangasana .... kwiat lotosu ....... Jeden taki poszedl na zajecia i sobie kibic zlamal.Drugi korzen uszkodzil. Ty wez sie na jakies kung-fu zapisz albo aikido.Albo jakie inne ciosy Klossa - malym palcem w dziurke nosa.Uspokaja...dobre sobie ;( Na zawsze ..na wozku mozna skonczyc,jak ten czlowiek guma z cyrku mongolskiego. Ja jak kiedys sobie noge za ucho zalozylem ,to ojciec mi zdjal i skutecznie wybil kariere jogina z glowy. .*´¨ ) ,.•´¸.•*¨) ¸.•*¨) (¸.•': (¸.•': ('¸.•*'¯`*• ..abrakadabra lw ;) Odpowiedz Link
w5w7 Re: Joga 20.11.05, 13:55 hahahahahahah..oj lw..brakowało tu Ciebie:) Marxx..posłuchaj dobrej rady. Odpowiedz Link
littlewing Re: Joga 20.11.05, 14:17 Wlasnie Marxx ..Kobiety Cie prosza rowniez. ;) Na basen pochodz,pograj w ping-ponga,cwiczenia streczowe porob,aeroby jakies.. Mecz sobie obejrzyj,joga,joga pekla noga ;) ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> ¯`·.¸¸><((((º>><((((º>`·.¸¸.·´ ...dziwia mnie ksztalty okragle. ;)lw Odpowiedz Link
littlewing Re: Joga 20.11.05, 15:30 mysle ,ze wszystko bedzie orajet ;)) ╔═╦═╗ ╠═╬═╣ ╚═╩═╝ ..patrzac w okno przekopiowalo mi sie okno ;) lw Odpowiedz Link
marxx Re: Joga 20.11.05, 17:03 Colera moze masz racje....generalnie ludzi mi mowia ze to co osiagam po trzech piwach ani robia po dwoch latach intensywnych cwiczen Odpowiedz Link
irenkap Re: Joga 20.11.05, 14:15 no tak, poczytac chwilę LW i radość życia wraca bez jogi :)))) ale się uśmiałam :))) LW powinieneś uruchomić nam taki forumowy punkt samopomocy psychoterapeutycznej. Np. pt. Jak zyć żeby nie zwariować.. ewentualnie wariant jak żyć, żeby jak najszybciej zwariować, bo wtedy jest łatwiej.. Ja tam kwiat lotosu potrafię jeszcze zrobić, nie powiem żeby mi to tak lekko wychodziło, ale jednak... jeszcze.. kto wie co bedzie jutro.. jutro moge np. wogóle zapomnieć co to za kwiat ten kwiat lotosu :))).. właśnie.. Odpowiedz Link
irenkap Re: Joga 20.11.05, 14:40 do Marxxa pasowała by mi szermierka.. napewno kiedys marzył, zeby zostać Zorro:) Odpowiedz Link
marxx Re: Joga 20.11.05, 17:16 chyba masz racje...ale chcialem byc tez strazakiem,kosmonauta, pisarzem, Winnetou, Wilhelm Tellem, Robotem, Niewidzialnym Czlowiekiem, Czlowiekiem Guma, Policjantem, Szpiegiem, Kowbojem, Aktorem, Lekarzem, Karateka, rysownikiem komiksow......... Odpowiedz Link
vianka Re: Joga 21.11.05, 01:17 irenka, jezeli ten adres to nie tajemnica (joga) to podaj na forum..jestem tez zainteresowana. Odpowiedz Link
littlewing Re: Joga 21.11.05, 19:14 Nooo,nareszcie zrozumiales nasze wspaniale intencje.Widzialem niedawno tego Jasia Gume z mongolskiego cyrku.On wyglada calkiem jak chinski znak drogowy.A po trzech piwach to my mozemy wszystko...najwieksze numery swiata.Nawet nie pikniemy jak kwiat lotosu sie nam wykona sam ;))) lw Kometka ,kometka ...powiadam jest najlepsza .Taka na lezaku na plazach Bahamamama... ;) lw Odpowiedz Link