irene.usz 15.12.05, 06:35 Kilka razy widzialem fragmenty obrad brytyjskiego parlamentu. Jest inny niz nasz. Podoba mi sie tempo obrad. Humor. Czy mozna gdzies obejrzec obrady lub ich zapis? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aputnam Re: Brytyjski parlament. 15.12.05, 15:00 www.parliamentlive.tv/ stronka edukacyjna www.explore.parliament.uk/ i www.publications.parliament.uk/ Odpowiedz Link
irene.usz DZIEKUJE !!!!!! 16.12.05, 00:15 Wow. Jestes wspaniala. Raczki caluje i jestem bardzo wdzieczny. Juz sprawdzilem jak to dziala...Dziala. Na ogol przez archiwum, bo na zywo trudno. Praca i roznica czasu. To mi sie podoba!!! Wygladaja na profesjonalistow i budza zaufanie. No ale mieli nieco inna historie niz my....Moze za trzydziesci pare lat.....Byla taka piosenka. Ps. jeszcze raz dziekuje. Masz we mnie wielbiciela i adoratora. Odpowiedz Link
aputnam Re: DZIEKUJE !!!!!! 16.12.05, 01:11 Wielbiciel i adorator zawsze sie przyda :)) Odpowiedz Link
cuski Irek 16.12.05, 02:42 Irek, sprobuj zalozyc taki sam watek na forum Tomziczka :) Tutaj masz link: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15108 Odpowiedz Link