rhino1 27.12.05, 06:47 No panie Marxie - nieladnie , a mysmy tak czekali i tak dzwonili . ale i tak bylo super- nowe twarze, i super widoki z balkonu Ani . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anyaw73 Re: Niedobry moderator! 27.12.05, 07:09 Tak, Panie Marks bedzie sie Pan musial odkupic.....oj i to powaznie. Odpowiedz Link
sorbet5 Re: Niedobry moderator! 27.12.05, 07:20 Ja tez sie dolaczam. Nieladnie, nieladnie... Musimy obmyslic jakas surowa kare... :) Odpowiedz Link
evek Re: Niedobry moderator! 27.12.05, 07:43 mysle, ze kare to on juz ma - nie bylo go na fajnym spotkaniu! to wystarczajaca kara! a bylo super!!!! nawet z angina i goraczka! ;O) nastepnym razem poglaszcze Sonie! ;O))))))) dzieki ANIA!!!! Odpowiedz Link
ubukrool Re: Niedobry moderator! 27.12.05, 08:05 pewnie, ze bylo super!!! Niech zaluje, niech wie co stracil. jeszcze raz dzieki Anno! Odpowiedz Link
bar_nata Re: Niedobry moderator! 27.12.05, 08:12 Pewnie już żałuje......cóż nieobecnym pozostaje tylko zazdraszczać:( Odpowiedz Link
marxx Re: Niedobry moderator! 27.12.05, 13:30 Heja! Dobrze ze sie spotkaliscie! A ja niestety w zwiazku z pewnymi niesprzyjajacymi okolicznosciami ktore spadly dosc nagle, niestety nie moglem sie pojawic , ale oczywiscie bylem obecny duchem , latalem sobie u Ani gdzies pod sufitem. Do zobaczenia nastepnym razem! m PS: czekam na zdjecia z imprezy :) m Odpowiedz Link
ubukrool Re: Niedobry moderator! 27.12.05, 16:20 Dobrze, dobrze. Tylko cudem udalo ci sie uniknac powaznych konsekwencji, poniewaz nie moglismy zdecydowac sie na rodzaj kary. A propozyzje byly rozne, od publicznego linczu na drzwiach Operetty do tygodniowego odciecia od internetu ;)) Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Niedobry moderator! 27.12.05, 16:41 Marxx.... mamy nadzieje ze te nieoczekiwane nieprzyjemnosci juz masz za soba :( Czy ewentulanie mozna Ci jakos pomoc? Odpowiedz Link
evek Re: Niedobry moderator! 27.12.05, 19:16 ale z tym przybiciem do drzwi Operetty to jest nawet calkiem interesujacy pomysl... ;O)))))) co ty na to Panie Adminie??!!! :O)))) btw - dla martwiacych sie - donosze usluznie, ze mialam zaszczyt rozmawiac z naszym WSZECHMOCNYM dzis rano i glos oraz poczucie humoru i w ogole mial w porzo ;O) wiec mysle, ze wszystko jest OK i bedzie nadal! pozdroofka! Odpowiedz Link
irenkap Re: Niedobry moderator! 27.12.05, 16:57 Marxx.. ja też się martwię i jakby co, to śpieszę z pomocą.. Odpowiedz Link
adamkoltowski Re: Niedobry moderator! 27.12.05, 21:07 irenko, a czemu ciebie nie bylo? Odpowiedz Link
irenkap Re: Niedobry moderator! 27.12.05, 23:52 wiesz.. sama nie wiem czemu..:)) rower mi przymar-zł.. ale spoko niech no tylko wróci lato.. któregoś dnia Was zaskoczę :) Odpowiedz Link
marxx Re: Niedobry moderator! 27.12.05, 21:08 blagam Was tylko o nieodcinanie mi dostepu do netu! Moge sobie powisiec na drzwiach operetty , nawet do gory nogami ale net mi zostawcie! plisss Odpowiedz Link
marxx bardzo dobry moderator 27.12.05, 21:22 chcialbym tak niesmialo przypomniec, ze beda jeszcze inne spotkanka i wtedy tez bedziemy mogli sie posciskac. m Odpowiedz Link
bar_nata Re: bardzo dobry moderator 27.12.05, 21:48 Tylko pościskać?......na blogu były jakieś obiecanki macanek:)) Odpowiedz Link
evek Re: bardzo dobry moderator 27.12.05, 23:42 no wlasnie... ;O)))) ja bym to chciala widziec! :O)))) Odpowiedz Link
macko74 Re: bardzo dobry moderator 28.12.05, 01:10 Ja mam propozycje : " Trzeba Marka ogolic na lyso hihi..." Pozdrowka. Macko. Odpowiedz Link
evek Re: bardzo dobry moderator 28.12.05, 05:20 juz sie niecierpliwie trzesiemy z Luisem ;O) az lapki nas swedza, co by gnac na spotkanie! ;O)))))))))) Odpowiedz Link
marxx Re: bardzo dobry moderator 28.12.05, 05:35 spokojnie, spokojnie....bendzie obowiazywala kolejka a coooo Odpowiedz Link
evek Re: bardzo dobry moderator 28.12.05, 06:15 a kiedy spotkanie FORUMOWYCH zwierzakow??! ;O))) Odpowiedz Link
marxx Re: bardzo dobry moderator 28.12.05, 06:16 niedlugo..ci z tasiemcami tez sie kwalifikuja! Odpowiedz Link
ubukrool Re: bardzo przewrotny moderator 28.12.05, 07:22 i tak od paru postow nasz przewrotny moderator przeforsowal niepostrzezenie temat - "bardzo dobry moderator". Ale na szczescie niektorzy czuwaja ;))))) Odpowiedz Link
evek Re: bardzo obrotowy moderator 29.12.05, 03:57 nie. ten dookolny ;O))))) ps. zaraz zdobedziemy tytul najbardziej absurdalnej rozmowy w necie! ;O))))) Odpowiedz Link
marxx Re: bardzo obrotowy moderator 29.12.05, 07:05 nie..to niemozliwe....dozywotni medal za najbardziej absurdalne rozmowy w necie dostalo juz inne forum emigracyjne Odpowiedz Link