evek Re: Balcerowicz musi zostac -- list otwarty 18.03.06, 04:39 ja tam sie nigdzie nie podpisze ;O) Odpowiedz Link
ubukrool Re: Balcerowicz musi zostac -- list otwarty 18.03.06, 05:00 Ja sie podpisalem Odpowiedz Link
littlewing Re: Balcerowicz musi zostac -- list otwarty 18.03.06, 08:30 Przykro mi mam inne zdanie ;( Odpowiedz Link
marxx Re: Balcerowicz musi zostac -- list otwarty 18.03.06, 18:19 podpisalem....z kilku powodow....ale glowny powod to taki, ze jesli faktycznie Polacy chcieli przejsc z systemu jedynej i slusznej partii w system wlasnosci prywatnej to Balcerowicz byl niezbedny. Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Balcerowicz musi zostac -- list otwarty 18.03.06, 22:26 Balcerowicz to bardzo madry facet... Odpowiedz Link
engelss Re: Balcerowicz musi zostac -- list otwarty 19.03.06, 06:28 Ch.m.w.d. - jego dni i tak sa policzone. Prezydent nie przedluzy mu kadencji. Odpowiedz Link
marxx Re: Balcerowicz musi zostac -- list otwarty 19.03.06, 11:58 No i co z tego ze prezydent mu nie przedluzy kadencji ...co Ty sobie myslisz ze to sa podworkowe gierki i mozna zrobic komus cos na zlosc bez poniesienia konsekwencji? najzwyczajniej w swiecie Kaczynski pokazuje ze nie potrafi rzadzic ponad tym calym burdelem i wlasnie przez to skonczy gorzej niz ś.p. Miller....wlasnie dlatego ze za glosno deklarowal swoja dziewicza czystosc, a to przeciez gowno prawda bo kazdy z nas przyczodzi na swiat z grzechem pierworodnym Odpowiedz Link
engelss Ch.m.w.d.2. Balcerowiczowi.... 19.03.06, 19:06 Prezydent nie przedluzy mu kadencji. Kropka. Przeczytaj artykul w Dz. Zwiazkowym o bankach. Ps. dzieki Bogu Toosk nie jest prezydentem. Dziekuje Bogu kazdego ranka gdy tylko otworze oczy. Ps. smiej sie smiej. Do czasu. Engelss. Odpowiedz Link
marxx Re: Ch.m.w.d.2. Balcerowiczowi.... 19.03.06, 21:17 Twoja zlosliwosc jest nie na miejscu..bo tu nie chodzi o dziecinne sypanie piaskiem po oczach w piaskownicy A to ze nieprzedluzy to co z tego...bedzie ktos inny , gorszy, notowania PISu, spadna notowania Polski spadna na swiecie...ciekawe czy bedzie wtedy lepiej Odpowiedz Link
macko74 Re: Balcerowicz musi zostac -- list otwarty 19.03.06, 19:37 Jak dziewicza czystosc.....????!!!!!!!!!!! Co sie stalo z wydawnictwem Prasa-Ksiazka-Ruch ??? . .. ... Kaczki zjadly .... Pozdro. Macko. Odpowiedz Link
ladybug Re: Balcerowicz musi zostac -- list otwarty 20.03.06, 13:46 A ja i owszem,podpisze. Bardzo szanuje profesora. Odpowiedz Link