aniabuzuk 20.07.06, 17:35 Jak przetrwaliscie ten uroczy deszczowy poranek? Ja dotarlam do pracy z wlosami jak stog siana, buty: jedna wielka kaluza, humor: nieciekawy. A mam dzis "wychodny" lunch z ludzmi, ktorych nie znam. Pieknie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Deszczyk z rana 20.07.06, 18:04 A ja do pracy nie poszlam, zobaczylam co za oknem i mi sie odechcialo, nie mialam pomyslu co ubrac ;) Zadzwonilam, przerzucili mi "robote" na skrzynke i mam w planie cos zrobic. Moze sie gdzies rusze ale jak przestanie padac. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Deszczyk z rana 20.07.06, 18:17 Jutro jednak jechac juz musze i napewno dluzej posiedze bo nie wszystko jestem w stanie zrobic w domu :( Cos za cos :( Odpowiedz Link
evek Re: Deszczyk z rana 20.07.06, 18:37 i ja cie tradycjo popieram z tym niewychodzeniem dzis! :O) sama wstalam pozno, nakarmilam krolika, podrapalam go nad noskiem (bo lubi) i odpalilam kompa ;O) dzis pracuje w domu i wszystko moge tu sobie na kompie zrobic :O) czasami ma to swoj plus! tylko po mleko do kawy musze wyjsc bo sie skonczylo :O( pozdrawiam tych co na zewnatrz! Odpowiedz Link
irenkap Re: Deszczyk z rana 20.07.06, 20:28 dziekuję za pozdrowienia:) ja tam co prawda na dachu nie pracuję, jeszcze nie:) ale ok. 6 rano spacerkiem z wielką przyjemnością ruszyłam w deszczyk:) i tak wogóle to lubię deszcz:) pozdrawiam Odpowiedz Link
aniabuzuk Re: Deszczyk z rana 20.07.06, 20:48 Ja generalnie tez lubie deszcz i ciesze sie, ze podlal wszystkie roslinki, ale jak szlam o 9 rano do pracy kilka blokow od Ogivile Center do mojego biura, to nie byl deszcz, tylko ulewa! Stad ta moja irytacja ;-) Pozdrawiam w rytm "I am singing in the rain..." ;-) Odpowiedz Link
evek Re: Deszczyk z rana 20.07.06, 22:07 a ja wyszlam w koncu po mleko do kawy - jak juz nie padalo i bylam w lekkim szoku, bo... nie bylo duszno, tylko MILO jak PO DESZCZU byc powinno!!! az sie wracac do domu nie chcialo, ale kawa z mlekiem... wygrala! a poza tym to jest bardzo tworczy dzien :O) dzieki pewnej wizycie u mnie :O) pozdrawiam! Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Deszczyk z rana 20.07.06, 22:35 Ja tez sie przymusilam do wyjscia, bo zabralam sie za kiszenie ogorkow i wyruszylam w poszukiwaniu takowych odpowiednich rozmiarowo do kiszenia ale stwierdzam za duchota nadchodzi. Odpowiedz Link
w5w7 Re: Deszczyk z rana 21.07.06, 02:24 No i duchota nadeszla. Jest znow jak w saunie. Ciepelko lubie, ale ta wilgoc jest nieco wkurzajaca. Odpowiedz Link
aniabuzuk Re: Deszczyk z rana 13.09.06, 18:35 Cos tu za politycznie sie zrobilo po ostatnich wpisach. Porozmawiajmy intelektualnie o wyzszosci frontu wyzowego nad nizowym. Jesien zaskoczyla nas wszystkich kaprysna aura i niskimi temperaturami. Najblizsze dni przyniosa prawdopodobnie wiecej deszczu. Radze wiec Panstwu zaopatrzyc w parasole oraz zapas napojow rozgrzewajcych, co moze miec istotne znaczenie dla naszego samopoczucia. Niestety, aktualna pogoda moze utrzymac sie przez najblizsze dwa miesiace, choc synoptycy nie sa zgodni, czy front nizowy uderzy z sila huraganu "Ernesto" w padzierniku czy listopadzie. Stare przyslowie pszczol mowi "kto jesienia spac nie moze, tylko Zywiec mu pomoze". A teraz prognoza na swiecie. Rio de Janeiro 30C, Caracas 28C, Bangkok 31C, Wladywostok 24C(?!), Phoenix 34C, Kair 35C. Odpowiedz Link
evek SLONCE!!!! 14.09.06, 22:27 po pieciu dniach WYSZLO ZZA CHMUR!!! Huuuuura! szkoda tylko ze czlowiek w pracy siedziec musi! ale SLONCE jest dzis w CHICAGO! :O) slonecznie pozdrawiam! Odpowiedz Link
aniabuzuk Re: SLONCE!!!! 14.09.06, 23:01 Czulam sie jak w Londynie przez te ostatnie dni, choc kolezanka tam mieszkajaca zweryfikowala moje poglady informujac, ze u nich cieplo i ona chodzi w sandalach. Odpowiedz Link