marekatlanta71 25.08.06, 00:23 www.forbes.com/2006/08/18/cx_de_081806_nightlife06_drunkcities_slide.html?boxes=custom&thisSpeed=10000 Atlanta dopiero na 28 miejscu. Trza sie wziasc do roboty bo wstyd byc tak nisko... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytkus Re: Najbardziej pijane miasta w USA 25.08.06, 01:51 a ja sie wczoraj na CNN dowiedzialam ze mam z ogrodka widok na najniebezpieczniejsze dwie mile w USA, w razie ataku terrorystycznego z uzyciem broni masowego razenia w promieniu 14 mil zgineloby 12 mln ludzi. Jak ja nie cierpie tu mieszkac :( PS. Marek, ktos Cie dzisiaj szukal na Polonii :O Odpowiedz Link
mazurka313 Re: Najbardziej pijane miasta w USA 25.08.06, 02:02 edytkus napisala: " Jak ja nie cierpie tu mieszkac :(" i wcale ci sie nie dziwie dla mnie B... to brod , smrod , jednym slowem za darmo bym tam nie chciala mieszkac po 14 dniach mialam juz dosyc musze ci powiedziec ze przez rok to miasto strasznie sie zmienilo na niekorzysc Odpowiedz Link
edytkus Re: Najbardziej pijane miasta w USA 25.08.06, 02:12 mazurka313 napisała: > musze ci powiedziec ze przez rok to miasto strasznie sie zmienilo na niekorzysc jest coraz gorzej, na mojej ulicy kiedys bylo tak przyjemnie a teraz? chcialabym sie wyprowadzic gdzies na zachod NJ, nawet moja corka, gdy przejezdamy przez tamte okolice, wola "mama, look how beautiful!" Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Najbardziej pijane miasta w USA 25.08.06, 02:25 Pijane miasta, to dla mnie pijani kierowcy i nic smiesznego w tym nie widze. Odpowiedz Link
tamsin Re: Najbardziej pijane miasta w USA 25.08.06, 03:49 na czwartym miejscu Boston, nawet sie nie dziwie bo tylu ciezko przepitych Irlandyczow mozna tylko znalezc w Irlandii. Odpowiedz Link
ertes Re: Edytkus, 25.08.06, 04:00 Zapraszam do Kalifornii. Czysciutko, spokojnie, cieplo, kolorowo. Zyc nie umierac. Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Edytkus, 25.08.06, 04:01 Georgia jest taka sama, tyle ze blizej niz do Kalifornii :) Odpowiedz Link
mazurka313 Re: Edytkus, 25.08.06, 05:39 oczywiscie ertes:0 mieszkam w kalifornii i mysle ze jest warta tej ceny( wysoki koszt zycia itp itd) Odpowiedz Link
edytkus Re: Edytkus, 25.08.06, 05:45 w kazdym razie dziekuje za zaproszenie i.... nigdy nie mow nigdy :) Odpowiedz Link
ertes Re: Edytkus, 25.08.06, 05:50 > za daleko, a w NJ jak w Polsce prawie Ja sie ciesze ze tak daleko. hehe Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Najbardziej pijane miasta w USA 25.08.06, 22:59 Jechaliscie kiedys za pijanym kierowca albo mieliscie takiego za soba? Okropne uczucie. Jest sie bezradnym, bo moze dojsc do wypadku niezaleznie od tego jak bardzo uwazamy. Najlepiej zjechac z drogi. Nie prowadze auta po zadnej ilosci alkoholu. Kazda ilosc w jakis sposob wplywa na nasz refleks. Nie chodzi o to, zeby nie dac sie zlapac policji, ale zeby nie zabic albo okaleczyc nie tylko siebie, ale przede wszystkim innych. Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Najbardziej pijane miasta w USA 26.08.06, 02:34 A Ty? Po pierwsze lubie zycie na trzezwo, czyli bez uzywek zmieniajacych nasza percepcje. Poza tym, trawka, tak jak i papieros, czy wdychanie dymu z obojetnie jakiego zdrodla, wywoluje rozedme. Ja zas bardzo sobie cenie moje pluca. Moge dzieki nim przeplynac dlugie dystanse w szybkim tempie i uprawiac hiking na trudnych szlakach. Zamierzam zyc dlugo i nie niszczyc swojego organizmu. Odpowiedz Link
rhodeisland Czyli moja odpowiedz na Twoje pytanie jest 26.08.06, 02:35 zdecydowane NIE! Odpowiedz Link