evek 06.12.06, 20:19 nowy kanal informacyjny. mozna sobie juz poogladac w internecie: www.france24.com/live/ a francuski piekny jezyk jest wiec... milego ogladania :O) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evek 7 grudnia 06.12.06, 20:23 ups, dzis juz chyba skonczyli ;O) ale nic straconego. beda jutro, 7 grudnia: Come back on December 7th at 8:30pm (GMT+1) for the launch of the full version of the France 24 Website. Odpowiedz Link
marxx Re: FRANCE24 06.12.06, 23:43 No wlasnie Evek....po prostu pewne rzeczy wyjelas mi z ust... Czy ktokolwiek na tym forum potrafi po francusku? Czytac? Mam jedna stronke, zakupy, czyli glupoty, ale ja ni w zab. m Odpowiedz Link
ubukrool Re: FRANCE24 06.12.06, 23:54 Dwa razy robilem zakupy na francuskim amazonie klikajac przez analogie z amazonem niemieckim i amerykanskim, bo francuskiego raczej nie znam. Nawet dostalem to co chcialem. Odpowiedz Link
marxx Re: FRANCE24 07.12.06, 00:16 No ja wiem ze tak mozna ...ale mam strone zupelnie swieza i ni w zab sie przez analogie nie da :( Odpowiedz Link
evek Re: FRANCE24 08.12.06, 19:41 ja sie kiedys francuskiego uczylam i nawet niezle sobie rade dawalam, ale jak czlowiek nie uzywa to katastrofa... :O( mysle, ze czytac jeszcze by sie dalo z moim poziomem na dzien dzisiejszy... to mozemy ponegocjowac ;O) Odpowiedz Link