Dodaj do ulubionych

Electric Heating Pad

10.02.07, 19:34
Ze wzgledu na problemy z kregoslupem czesto uzywam heating pad--chcialabym
takowe "urzadzenie" zakupic dla taty--czy wiecie gdzie mozna cos takiego w
Polsce dostac w sklepie lub na jakiejs stronce--poszukalaym sama ale nawet
nie wiem jak to fachowo po polsku nazwac--ewentualnie czy myslicie, ze jak
kupie to tutaj i dolacze zmiennik pradu to bedzie dzialac bez problemu?

Z gory slicznie dziekuje
E.
Obserwuj wątek
    • polishbellydancer Alarm odwolany-znlazlam :o) 10.02.07, 19:57
      j/w
      • rhodeisland Wilgotne cieplo z microwave heat pack polecam 11.02.07, 04:23
        Polecam cos innego co sama uzywam, co kupilam w Walgreensie. Mam wlasnie to w
        reku, ale sa chyba inne firmy. To moje jest lepsze od heating pad, bo po
        pierwsze bezpieczniejsze (ryzyko zasniecia z elektrycznym kocem), a po drugie
        wydziela tzw. "moist heat". Wkladasz to cudo do mikrofalowki na pare minut i
        potem przykladasz tam, gdzie chcesz. Moje jest niebieskie i nazywa sie "The
        Original Bed Buddy Back Wrap". Ma pas na velcro, wiec mozesz sie tym owinac.
        Swietna rzecz, bardzo ja polecam.
        Wyslalam to paru osobom, ktore specjalnie dla tej rzeczy kupily mikrofalowke.
        Nie uzywaja jej do jedzenia, bo uwazaja, ze to niezdrowe, tylko do heat packa.
        Inaczej sie go nie nie da podgrzac.
        Sa tez duze "plastry" roznych firm, ktore wydzielaja cieplo po przyklejeniu ich
        na skore, ale to jest drogie, bo te "plastry" sa jednorazowe. Lubie je czasami
        uzywac, bo mozesz je zalozyc pod ubranie, co zwlaszcza zima jest przyjemne.
        Przez pare godzin utrzymuja cieplo. Tez wyslalam do Polski.
        • edytkus Re: Wilgotne cieplo z microwave heat pack polecam 11.02.07, 04:58
          to cos z zelem dlugo nie uzywane sie psuje, tzn. zel sie psuje

my kupujemy te jednorazowe plastry w wielopakach - jak znalazl na krecz szyi, dlugo utrzymuja cieplo

jest cos takiego jak termofor ;)))
          • polishbellydancer Re: Wilgotne cieplo z microwave heat pack polecam 11.02.07, 05:38
            moja elektryczna "poduszka" ma opcje dolozenia wilgotnej wkladki i wylacza sie
            po godzinie--a "on the go" uzywam specjalnych plastrow znieczulajacych
            dostepnych tylko na recepte
            • artremi Re: Wilgotne cieplo z microwave heat pack polecam 13.02.07, 04:58
              Myslalam ze uprawiajac taniec brzucha nie ma sie problemow z kregoslupem... :-)
              • polishbellydancer Re: Wilgotne cieplo z microwave heat pack polecam 13.02.07, 20:59
                gdyby nie taniec brzucha nie moglabym chodzic, a tak wystarczy troche polezec
                na takiej cieplej podusi, wziasc pare tabletek advil i do przodu :o)
        • artremi Re: Wilgotne cieplo z microwave heat pack polecam 12.02.07, 02:02
          A czy nie ma takich wynalazkow w Polsce?
          Jesli nie, to mysle ze moze i ja powinnam wyslac rodzinie i znajomym, bo
          wyglada to interesujaco. Dobrze ze mozna podgrzac w mikrofalowce, bo nie ma
          problemow ze wtyczkami i innym napieciem pradu.
          • rhodeisland Re: Wilgotne cieplo z microwave heat pack polecam 12.02.07, 04:01
            Ludzie, ktorych wyslalam ten pas, twierdzili, ze nie widzieli czegos takiego w
            Polsce. Moze dlatego, ze mikrofalowki nie sa bardzo powszechne?
            Takie podgrzewane w mikrofalowce "oklady" maja rozne ksztalty, nie sa
            przeznaczone tylko dla plecow. Fajnie sie z taka rzecza zasypia. Jest cieplutko
            i nie ma strachu towarzyszacgo zasnieciu z elektrycznym kocyciem. Poza tym,
            taki kocyk elektryczny nie jest miekki, nie dostosowuje sie tak dobrze do
            ksztaltu ciala.
            • edytkus Re: Wilgotne cieplo z microwave heat pack polecam 13.02.07, 05:09
              www.totu.pl/cena/1406482-ogrzewacz-zelowy
              vitamarket.pl/sklep/p4-Oklad-zimno-cieply-SP-7200.html
              edumed.com.pl/sklep.php/k107-Maty-grzewcze-Koce-elektryczne-Buty-rozgrzewajace.html
              www.allegro.pl/item159010202__rewelacyjny_kompres_rozgrzewajacy.html
              ssl.allegro.pl/search.php?string=ogrzewacz&category=3922

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka