madred 18.02.07, 03:10 Może być tam trochę manipulacji, ale bardzo mi się podoba. Obejrzyjcie filmik. www.pardon.pl/artykul/882/czy_amerykanie_sa_idiotami_wideo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniutek Re: Fajny artykuł 18.02.07, 03:18 nooooo bardzo fajny i wcale nie manipulowany, gdzie tam. .............................. ................................. w pcimiu gornym wszyscy mieszkancy mowia w 3 jezykach, mape maja w malym palcu a przeliczniki walut to pryszcz, a wybitni pala szlugi i popijaja krolewskie spluwajac przez ramie Odpowiedz Link
madred Re: Fajny artykuł 18.02.07, 04:15 Eee, a ja bym chętnie obejrzała filmik o tym, jak to mieszkańcy Pcimia Górnego odpowiadają, że mleko jest produkowane w supermarkecie, że George Bush to raper, że Australia leży w Związku Radzieckim, że państwo na P to Poznań albo Pupa, na pytanie o walutę Stanów Zjednoczonych odpowiadają - "A co to jest Stany Zjednoczone?", a poproszeni o wskazanie na mapie Brazylii wskazują biegun północny. I naprawdę nie mam nic przeciwko temu, żeby taki filmik zawierał ślady manipulacji ;). Odpowiedz Link
edytkus czy ten poslizg wynika z pogody? 18.02.07, 08:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11918&w=56699116&a=57233075 Odpowiedz Link
aniutek Re: czy ten poslizg wynika z pogody? 18.02.07, 16:16 o shit jak ja nie trawie multiple personality disorders Odpowiedz Link
artremi Re: Fajny artykuł 18.02.07, 17:09 Na pewno srednia inteligencja amerykanska jest ponizej sredniej europejskiej. Jest to tez zwiazane wlasnie z wychowaniem i wyksztalceniem dzieci, ktore czesto nie maja duzych szans zeby sie wyksztalcic (watek obok). Ale w Ameryce sa przynajmniej elity, ktore dosyc dobrze trzymaja reke na pulsie. Ekonomia sie dobrze rozwija, USA przewodzi w badaniach naukowych, sa bardzo dobre wyzsze szkoly. Tych zreczy o Polsce trudno powiedziec. Odpowiedz Link
aniutek Re: Fajny artykuł 18.02.07, 17:33 hehehe mozemy zaczac kolejna dyskusje, is intelligence born with or achieved? Odpowiedz Link
ertes Re: Fajny artykuł 18.02.07, 18:07 Masz jakies dane na potwierdzenie tego co mowisz? Wysyanie z palca roznych nie potwierdzonych niczym glupot jest zupelnie bezwartosciowe. Nie mowiac juz o tym ze takie watki czy posty zaprzeczaja dokladnie temu co niby chca wykazac. Odpowiedz Link
edytkus Re: Fajny artykuł 19.02.07, 07:35 Arteremi, a Ty srednia amerykanska zanizasz czy zawyzasz? Odpowiedz Link
artremi Re: Fajny artykuł 19.02.07, 17:19 Bedac w USA - zawyzam amerykanska, a bedac w Europie podwyzszam europejska. Robie co moge! :-) edytkus napisała: > Arteremi, a Ty srednia amerykanska zanizasz czy zawyzasz? Odpowiedz Link