Dodaj do ulubionych

Disney World Florida

25.02.07, 23:35
Mam pytanie. Chce moje dziewczynki zabrac do Disney World na spring break.
Czy mozecie mi polecic dobry website. Chce miec wszystko zalatwione tutaj
tzn. hotel, przelot i bilety do parkow. Szukam juz pol dnia i albo nie umiem
tego zebrac do kupy albo za duzo tego jest. Chcemy tam byc 7 dni i w jednym z
Disney resorts bo samochodu nie chce wypozyczac. Z gory dzieki za info.:)
Obserwuj wątek
    • tamsin Re: Disney World Florida 26.02.07, 00:41
      zostaw te bilety i szukaj tylko przelot i hotel, bo bilety do parku nie sztuka
      kupic. Nie wiem jak wam bedzie bez samochodu, bo co jak sie zachce pojsc do sea
      world, albo zobaczyc farme aligatorow? Ja bym brala nawet jakby wieksza czesc
      czasu stal przed hotelem, w dodatku wypozyczenie samochodu na FL jest b. tanie.
      • jaga_nj Re: Disney World Florida 26.02.07, 01:31
        wlasnie sie dowiedzialam, ze z Magic Kingdom do Sea World kursuje autobus za $1
        • ewap_mama_alexa Re: Disney World Florida 26.02.07, 02:09
          Bardzo polecam Ci przewodnik: The Unofficial Guide to Disney World with Kids
          www.amazon.com/Unofficial-Guide-Disney-World-Guides/dp/0470098422/sr=8-4/qid=1172449088/ref=pd_bbs_4/002-3195362-2242448?ie=UTF8&s=books
          A juz na miejscu - fastpass. To takie karty wstepu do niektorych atrakcji,
          dzieki ktorym unikasz stania w kolejce. Odbiera sie je wczesniej, a potem trzeba
          wrocic w okreslonym przedziale czasu i wchodzi sie bez kolejki (tzn. jest
          kolejka innych fastpass'owiczow, ale to nic w porownaniu z ta zwykla). Wszystko
          szczegolowo opisane w tym przewodniku. Dzieki temu w Magic Kingdom stalismy
          chyba tylko w jednej dlugiej kolejce - po lody ;-)
          • jaga_nj Re: Disney World Florida 28.02.07, 18:14
            Dzieki za info, wszystko mam juz zarezerwowane, tylko zmienilam date na
            czerwiec. Ciezko bylo o przyzwoity hotel na kwiecien wiec dalam sobie spokoj.
            Ksiazke zamowilam, dzieki:)

Life should NOT be a journey to the grave with the intention of arriving safely
            in an attractive and well preserved body. But rather to skid in sideways,
            chocolate in hand, body thoroughly used up, totally worn out and screaming "Woo-
            Hoo what a ride".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka