02.05.07, 17:08
Jak Wam sie wczoraj podobal Idol? Bo mi bardzo, oprocz Jordan i Chris, reszta
byla super :)
Obserwuj wątek
    • jaga_nj Re: Idol 02.05.07, 18:34
      moj faworyt to Blake:), very cool!
      • kisiulak Re: Idol 02.05.07, 19:17
        Tez go lubie, nie ma najlepszego glosu, ale jest zdecydowanie the coolest :)

Wybiera dobre piosenki, i jest oryginalny. Moim zdaniem Blake i Melinda w
        finale. Jeszcze do wczoraj myslalam ze to bedzie Jordin, ale po tym co zrobila z
        Living on a Prayer, to juz tak nie mysle. :D
    • marta2777 Re: Idol 02.05.07, 20:24
      Blake byl wczoraj rewelacyjny :-)
    • eej Re: Idol 02.05.07, 22:07
      ja stawiam na Jordin.
    • rhodeisland Nie rozumiem fascynacji tym programem 03.05.07, 04:10
      Probowalam ogladac i nudzilo mnie to. Generalnie nie lubie nie oryginalnych
      wykonan jakichkolwiek piosenek. Jedyna interesujaca rzecz w tym programie to
      uwagi Simon'a. Popieram je w 100 % i bardzo mnie dziwi reakcja widowni. Dowodzi
      tego, ze wiele ludzi ma zero samokrytyki.
      • kisiulak Re: Nie rozumiem fascynacji tym programem 03.05.07, 16:12
        To po co ogladasz jezeli Cie nudzi? I czy musisz sie wypowiadac na kazdy temat?
        Przeczytaj dokladnie glowny watek. Chyba nie pytalam o opinie na temat programu.
        • rhodeisland Czasem ogladam krotko tylko dla uwag Simona 05.05.07, 03:38
    • tamsin Re: Idol - Finaly 24.05.07, 02:25
      Ja mysle, ze chlopak wygra..no ale nigdy przedtem nie udalo mi sie zgadnac ;-)
      • ania_2000 stawiam na dziewczyne 24.05.07, 05:25
        U mnnie wlasnie sie zaczely, ta Jordin taka dorosla jak na 17 latke:) Sliczna
        dziewczyna.
        Idola glownie ogladam jak sie zaczyna, wtedy jest dla mnie najciekawszy. OK -
        najsmieszniejszy:)
        • rhodeisland Re: stawiam na dziewczyne 25.05.07, 03:56
          "Dorosla", czy po prostu gruba jak na 17 latke albo po prostu gruba niezaleznie
          od wieku?
          No i mamy kolejnego idola, ktory nie ma wcale wyjatkowego glosu i pewnie nie
          zrobi specjalnej kariery (Kelly sie tylko udalo)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka