kisiulak 02.05.07, 17:08 Jak Wam sie wczoraj podobal Idol? Bo mi bardzo, oprocz Jordan i Chris, reszta byla super :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kisiulak Re: Idol 02.05.07, 19:17 Tez go lubie, nie ma najlepszego glosu, ale jest zdecydowanie the coolest :) Wybiera dobre piosenki, i jest oryginalny. Moim zdaniem Blake i Melinda w finale. Jeszcze do wczoraj myslalam ze to bedzie Jordin, ale po tym co zrobila z Living on a Prayer, to juz tak nie mysle. :D Odpowiedz Link
rhodeisland Nie rozumiem fascynacji tym programem 03.05.07, 04:10 Probowalam ogladac i nudzilo mnie to. Generalnie nie lubie nie oryginalnych wykonan jakichkolwiek piosenek. Jedyna interesujaca rzecz w tym programie to uwagi Simon'a. Popieram je w 100 % i bardzo mnie dziwi reakcja widowni. Dowodzi tego, ze wiele ludzi ma zero samokrytyki. Odpowiedz Link
kisiulak Re: Nie rozumiem fascynacji tym programem 03.05.07, 16:12 To po co ogladasz jezeli Cie nudzi? I czy musisz sie wypowiadac na kazdy temat? Przeczytaj dokladnie glowny watek. Chyba nie pytalam o opinie na temat programu. Odpowiedz Link
tamsin Re: Idol - Finaly 24.05.07, 02:25 Ja mysle, ze chlopak wygra..no ale nigdy przedtem nie udalo mi sie zgadnac ;-) Odpowiedz Link
ania_2000 stawiam na dziewczyne 24.05.07, 05:25 U mnnie wlasnie sie zaczely, ta Jordin taka dorosla jak na 17 latke:) Sliczna dziewczyna. Idola glownie ogladam jak sie zaczyna, wtedy jest dla mnie najciekawszy. OK - najsmieszniejszy:) Odpowiedz Link
rhodeisland Re: stawiam na dziewczyne 25.05.07, 03:56 "Dorosla", czy po prostu gruba jak na 17 latke albo po prostu gruba niezaleznie od wieku? No i mamy kolejnego idola, ktory nie ma wcale wyjatkowego glosu i pewnie nie zrobi specjalnej kariery (Kelly sie tylko udalo) Odpowiedz Link