Dodaj do ulubionych

Pomysl dla rhodeisland

08.05.07, 03:05
Rhodeisland, uwazam ze naprawde powinnas zalozyc wlasne forum. Za Toba pojda
wszyscy Twoi zwolennicy, i tacy ktorzy lubia Cie czytac, i moze nawet tacy co
lubia z Toba dyskutowac, a reszcie zrobisz wielka przysluge. Tam bedziesz
mogla sobie gadac o czym tylko chcesz!!! Zalozyc wlasne prywatne forum jest
naprawde latwo. Co Ty na to?
Obserwuj wątek
    • rhodeisland Re: Pomysl dla rhodeisland 08.05.07, 06:23
      Nie czuje potrzeby byc lubiana, a tutaj znajduje wystarczajaco duzo osob, z
      ktorymi moge podyskutowac.
      Mnie zaden poglad nie oburza. Jesli kogos wkurzam to dlatego, ze jest do mnie
      uprzedzony.
    • kisiulak Re: Pomysl dla rhodeisland 08.05.07, 16:07
      A jak myslisz ludzie sa uprzedzani do Ciebie? Wystarczy Cie poczytac przez kilka
      dni. Jestes zupelnie nie wrazliwa na innych, udajesz sie za slodka idiotke i to
      inni Cie "nie rozumieja", bo jestes taka skomplikowana. Dzien w dzien gadasz
      bzdury, widzisz wady tylku u innych, u siebie nigdy, i wypowiadasz sie na tematy
      o ktorych nie masz pojecia. Do tego masz zero poczucia humoru i Twoje posty sa
      zenujace. Wkurzylas tu juz bardzo wiele osob, a jednak dalej uwazasz ze jestes
      tu potrzebna. Albo sie przenies, albo przestan pisac bzdury. Co sie stalo z tym
      skarbami? Juz Ci sie odwidzialo?
      • rhodeisland Re: Pomysl dla rhodeisland 08.05.07, 17:16
        Mam poczucie humoru, akurat inne od Twojego. Z poczuciami humoru jest jak z
        gustami: sa rozne i nie powinno sie ich oceniac.
        Zreszta dla mnie poczucie humoru nie jest wazne. Przypisuje sie jemu zbyt
        wielkie znaczenie po to zeby nalepiac ludziom etykietke "ma poczucie
        humoru" "nie ma poczucia humoru".
        Mam duzy dystans takze do siebie, wcale nie sadze, ze jestem bez wad.
        Jesli pisze na jakis temat to dlatego, ze sadze iz mam cos do powiedzenia.
        Podchodzisz do wielu rzeczy zbyt emocjonalnie, kisiulak, polecam Ci wiekszy
        dystans.
        • moniamm Re: Pomysl dla rhodeisland 08.05.07, 22:21
          moze nie zauwazylas ale zakladasz kupe watkow, ktore sama dalej ciagniesz. nie
          znudzil cie jeszcze taki monolog????????
          • rhodeisland Pozdrawiam Ciebie i reszte, jade na hiking. Super! 08.05.07, 22:26
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka