kisiulak 13.07.07, 02:05 Pamietam z Polski ze trzeba zlotem trzec, ale czy to tak naprawde dziala? Mezowi wlasnie sie na oku zrobil. Kupie mu masc tez, ale jestem ciekawa czy to z tym zlotem sie u Was sprawdzalo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy58 Re: Jeczmien :( 13.07.07, 02:25 kisiulak napisała: > Pamietam z Polski ze trzeba zlotem trzec, ale czy to tak naprawde dziala? > Mezowi wlasnie sie na oku zrobil. > > Kupie mu masc tez, ale jestem ciekawa czy to z tym zlotem sie u Was > sprawdzalo. Tak. Ale tylko jak zaczelo sie pocierac na samym poczatku powstawania jeczmienia. Jak juz powieka jest nabrzmiala, zloto nie pomoze. Trzeba lekow. Lucy > > Odpowiedz Link
jersey.girl Re: Jeczmien :( 13.07.07, 05:37 Hmm, mi sie kiedys zdarzylo (jeszcze w podstawowce) i mam zapodala mi sposob ludowy, czyli uzyczyla swojej obraczki ;). Jeczmien zginal, ale nie wiem, ile bylo w tym zaslugi zlota, w kazdym razie juz nigdy nie wrocilo. Troche tutaj www.edziecko.pl/zdrowie_dziecka/1,79369,1335530.html Odpowiedz Link