irenkap 11.11.07, 21:24 + Orkiestra Paulinho Garcia + goście - Copernicus Center sobota 24 listopada 8.00 pm www.grazynaaugusik.com Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bolek2006 Nie chcialem zakladac nowego watku..... 30.10.08, 08:12 Auguscik byla rok temu. Ja o czyms troche innym: Nie wiem kto to: Kasia Cichopek, Weronika Rosati, Ilona Lepkowska, Krecina,Guzik, Urbanska, Doda...(TAAAK...!!! - nie wiem jak wyglada i co spiewa), Zajac, Kozuchowska... Skad mam te nazwiska? A z gazety(nie doda(m)jakiej), o2, wirtualnej Polski(?). Nie znam tego towarzystwa i ZYJE..!!!! O, dzieki Ci Panie za to. Za to, ze mnie to omineeeeloooo!!! Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Nie chcialem zakladac nowego watku..... 30.10.08, 14:22 ...no ale Grazyne Auguscik znasz, co nie ? Odpowiedz Link
bolek2006 Re: Nie chcialem zakladac nowego watku..... 30.10.08, 14:55 Auguscik tak... to taki maly August, ha ha ha... Teraz wiem nawet kto to pan Krecina! Swoja droga ma dobre nazwisko jak na ewentualnego prezesa PZPN-u (Polski Zwiazek Pilki Noznej - info dla Pan). Panie Erombku, czy nie sadzi Pan, ze caly ten PZPN to gromada bylych partyjniakow i byc moze ubekow? Odpowiedz Link
bolek2006 Mam racje!!!! 31.10.08, 05:06 www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=549 No coz. Sam ze soba na sam... najlepiej sie mam. To fragment piosenki (?). Niewiele sie jadnak zmienilo w Polsce. Te same betony, ich dzieci i wnuczki. Nieszczescie spotkalo nas w 1945. I jak smrod po gaciach ciagnie sie i bedzie ciagnelo. Polska pilka nozna to najlepszy przyklad. Nawet Kaczor Donald nie dal im rady. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Mam racje!!!! 31.10.08, 22:11 PZPN to przeciez panstwo w panstwie sie na pilce nie znam a to akurat wiem. Odpowiedz Link