ladybug 17.11.07, 05:11 Uwaga! Moj pomysl na interesujacy post. Co kupic facetowi pod choinke. W cenowych granicach rozsadku. Macie jakies fajowe typy na ten rok? Tak sobie mysle, ze powoli czas zaczac sie zastanawiac. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kisiulak Re: Prezenty pod choinke 17.11.07, 05:29 Chodz nie jest to w granicach mojego rozsadku, ale bedzie na pol z prezentem urodzinowym, to dostanie GPS. Bo sama tez chce :) Odpowiedz Link
edytkus Re: Prezenty pod choinke 17.11.07, 05:32 Moj brat dostanie PS3 - tak sobie zazyczyl. Mezowi kupie chyba jakies glosniki do iPod'a (Bose?) i moze jakies inne akcesoria. Ewentualnie kolejna personalized jersey do kolekcji. O wiele ciekawszy temat bylby "co same chcialbyscie otrzymac?" ;)) Odpowiedz Link
ladybug Re: Prezenty pod choinke 17.11.07, 05:34 Ja sie Tobie dziwie edytkus, wcale nie masz poczucia humoru;)))))) Odpowiedz Link
ladybug Re: Prezenty pod choinke 17.11.07, 05:40 A tak nawiazujac do tradycji i odpowiadajac sama sobe na post chcialam powiedziec, ze ten moj to nie jest taki jakis techniczny, nie posiada ipoda, nie jest fanem gps...Jednym slowem mam zagwozdke. Czegos takiego "uduchowionego" szukam...Z jajem takiego. I niebanalnego... Odpowiedz Link
kisiulak Re: Prezenty pod choinke 17.11.07, 06:28 To chyba mialo byc "choc" a nie "chodz" sorry... Odpowiedz Link
jolkapolka1 Re: Prezenty pod choinke 17.11.07, 06:02 Zamow kalendarz, wiem, wiem oklepane. ALe jak dodasz jakies fajne zdjecia, albo rodzinne, albo Tylko Twoje i moze troche sexy, to przez caly rok bedzie sobie patrzyl na ten kalendarz w pracy:-))) Moj tez nie techniczny i tez go takie 'bajery' nie ruszaja, zreszta nie lubie kasiastych prezentow, wiec wymyslamy w ten sposob. Odpowiedz Link
kisiulak Re: Prezenty pod choinke 17.11.07, 06:16 Kiedys juz pisalam ze raz malzowi sie dostalo pol dnia w spa z masazami. Bardzo mu sie podobalo. Moze zrob plyte ze znaczacymi piosenkami? Czy cos lubi nosic co mozesz kupic? Fajny portfel, a moze ciekawy album typu "coffe table book". Odpowiedz Link
kisiulak Re: Prezenty pod choinke 17.11.07, 06:21 Sorry ze zasmiecam, ale mysle dalej, bo wlasnie meza pytam, i z kazda jego odpowiedzia ktora mi nie odpowiada wymyslam sama cos innego :))) Czy On lubi sport? Jak nie sport to co lubi? Pomysl cos z jego interesow i kup mu jakies memorobilia (czy to tak sie pisze?) Moze jakis unikat plyty ktora lubi, pierwszy egzemplarz ulubionej ksiazki... etc. Moj nudziarz maz powiedzial: krawat, gift card, koszula.. :))) Bo on nalezy do tych gadzetowatych :) Odpowiedz Link
aniutek Re: Prezenty pod choinke 17.11.07, 15:17 moj chce gitare fendera czy innego stratocastera ( zapomnialam ktora) albo sportowego mercedesa z 65r.... ;) kazalam mu wymyslac dalej. Odpowiedz Link
aniutek Re: Prezenty pod choinke 17.11.07, 15:28 moze zrob mu duza paczke ksiazek, na rozne tematy jego interesujace, do tego book light, jakas super kawe czy herbate czy kakao ( co lubi) ladny kubek- taka relaxation time package. moj strasznie sie cieszyl z leatherman www.leatherman.com/products/tools/default.asp , wiertarki bezprzewodowej, I poda z dedykacja, z dremel-ka www.dremel.com/en-US snowboardu i dupereli do niego kiedys dostal odemnie "custom made by me" fartuch kuchenny Odpowiedz Link
edytkus Re: Prezenty pod choinke 17.11.07, 16:04 ja tez kiedys dla swojego meza zamowilam pakiet w spa i tez byl zadowolony Ladybug, jak ma byc z poczuciem humoru to koniecznie cos z fantasy gifts ze swiatecznego katalogu Neiman Marcus ;)) Np. smoka z 95 strony ;) albo lodke z 100 ;)) Ja w zeszlym roku wybralam dla tesciowej bilet w kosmos (worth every penney) ;)))) tinyurl.com/2zlckg Odpowiedz Link
edytkus Re: Prezenty pod choinke 17.11.07, 16:05 edytkus napisała: >> Ladybug, jak ma byc z poczuciem humoru to koniecznie cos z fantasy > gifts ze swiatecznego katalogu Neiman Marcus ;)) tylko sie pospiesz bo oni maja prezentow tylko w ilosci wystarczajacej dla 500 osob! ;) Odpowiedz Link
ladybug Re: Prezenty pod choinke 17.11.07, 18:14 Tak sobie pomyslalam, ze ten kalendarz z naszymi zdjeciami to naprawde niezly pomysl. Wlasnie ukladam w glowie wizje. Tez kombinowalam z koszem pelnym rozmaitosci. Dziekuje dziewczyny. Odpowiedz Link
martartek Re: Prezenty pod choinke 18.11.07, 01:50 a zaglada tu Mikolaj? ;) satelite radio dla mnie satelite radio dla meza Odpowiedz Link
edytkus Re: Prezenty pod choinke 18.11.07, 02:21 Ladybug, a ze stripper by sie ucieszyl? ;))) Odpowiedz Link
edytkus Re: Prezenty pod choinke 19.11.07, 07:47 ladybug napisała: > No ba... ale tesciowa chyba mniej:) to dla tesciowej nie zamawiaj ;) Odpowiedz Link
rhodeisland dla tesciowej male stripper, moze bilet 19.11.07, 22:20 na wystep Chippendales albo Thunder from Down Under (he, he, to drugie ma dwuznaczne znaczenie) Odpowiedz Link
rhodeisland Jesli w Twoim stanie mozna dostawac alkohol 18.11.07, 04:46 poczta i facet lubi piwo (a ktory nie lubi? Wiekszosc pijac wino do kolacji tak naprawde marzy o piwie), to czlonkowstwo tego klubu moze mu sie spodobac www.beermonthclub.com/join-gift.htm Odpowiedz Link
awrey Re: Prezenty pod choinke 18.11.07, 12:28 Za njafjniejsze prezenty uwazam takie ktore mozna "przezyc". Jakas przygoda, cos czego by sie normalnie ni ezrobilo. Bo jakiekolwiek rzeczy to sobie sam czlowiek moze kupic jak ma ochote. Na przyklad fajnym prezentem jest lekcja latania jakims maly samolotem. Leci sie z instruktorem, ktory startuje, potem daje "kierownice" uczniowi i przez godzine albo dwie mozna wyprobowac zycie pilota. Takiego prezentu sie nie zapomni. Sama tez zazwyczaj pamietam co przezylam. Nie mam problemu przypomnienia sobie jak bylam na przedstawieniu kryminalnego teatru razem z kolacja (taki dinner show) jakies 4 lata temu - natomiast nie mam pojecie jakie "rzeczy" dostalam dwa lata temu. Odpowiedz Link
alicjamiodek Re: Prezenty pod choinke 19.11.07, 17:34 Znacie te strone? Polecam. www.gifts.com/ Odpowiedz Link
mrs.solis Re: Prezenty pod choinke 19.11.07, 17:32 My z mezem od jakiegos juz czasu nie robimy sobie prezentow pod choinke,bo to tylko klopot. Co roku kupujemy sobie cos co nie jest niezbedne,ale fajnie miec. W zeszlym roku byl to system glosnikow do telewizora plus roku (takie cos do sluchania internetowego radia). W tym roku marzylby mi sie dobry aparat fotograficzny z obiektywem,ale niestety obawiam sie czy wyrobimy finansowo poniewaz "grubszy prezencik" jest w drodze i to niestety kosztuje :) Pozatym te swieta beda tak daremne jak te z poczatku pobytu w usa. Spedzimy je sami z mezem i kotem,nawet nie wiem czy bedzie mi sie chcialo choinke stroic. Odpowiedz Link
tamsin Re: Prezenty pod choinke 19.11.07, 17:34 mrs.solis napisała: > Spedzimy je sami z mezem i kotem,nawet nie wiem czy bedzie mi sie > chcialo choinke stroic. Mozna kupic juz udekorowana :-) Odpowiedz Link