emigrant_ka 13.06.08, 19:12 Pozdrawiam z Minnesoty, gdzie w tym roku obrodzilo....niedzwiedziami:)) To na poczatek, wiecej wieczorkiem, albo po powrocie ... www.pbase.com/turystka/bears_june2008 emigrant_ka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erombek Co to za temat jak jest Euro??? Co za nudzernie??? 13.06.08, 21:53 Co kogo jakas Minesota obchodzi? Jak sie pilka toczy??? Jak sie nie interesujesz, to przynajmniej sie nie wtracaj i nie przeszkadzaj, ok? "Wieczorkiem" dobre sobie (a zalosne naprawde) gdy tyle sie dzieje!!! Odpowiedz Link
emigrant_ka Re: Co to za temat jak jest Euro??? Co za nudzern 14.06.08, 04:08 Obiecalam sobie, ze z idiotami nie bede sie wdawala w pyskowke, wiec tylko prosze, jak nie masz nic [w danym temacie]do powiedzenia/napisania nie zmuszaj sie do mowienia. Zajmij sie tematami, ktore Ciebie interesuja, zamiast bekac bez sensu na kazdy temat, szczegolnie taki, ktory Cie nie interesuje i o ktorym nie masz zielonego pojecia. Z mojej strony EOT Bez pozdrowien emigrant_ka Odpowiedz Link
bolek2006 Re: Bears, Bears, Everywhere. ... 14.06.08, 01:22 A ja ciagle pamietam jak Brezniew z innymi robil niedzwiedzia. To byly Niedzwiedzie! Odpowiedz Link
emigrant_ka jak obiecalam... 14.06.08, 04:03 Przy tym , fajna przygoda...zostalam zwabiona krzykiem...podchodze, a tam na drzewie maluch niedzwiadek wydziera sie wnieboglosy, wolajac Matke, Ona spokojnie pod drzewem obiaduje, nie reagujac na pokrzykiwania malucha, ale on tak wrzeszczal, ze zwabil inna niedzwiedzice....ktora podeszla i zaczela "zagadywac" maluszka, wtedy Mam niedzwiedzica sie wkurzyla, ofuknela intruza i sprawdzila, czy dzieciak ma sie ok....wracajac do posilku, intruzica nie dawala za wygrana, wiec mama niedzwiedzica wdrapala sie na drzewo, zeby przytulic malucha i bezpiecznie sprowadzic go na ziemie, a najciekawsze w tym wszystkim to, ze udalo mi sie uchwycic to na zdjeciach.... milego ogladania;)) emigrant_ka Odpowiedz Link
erombek sorry emigrantko, ale o niedzwiedziach to ja wiem 14.06.08, 08:40 duzo a petycje w sprawie wpisania niedziwedzia polarnego na liste endangered species Wielmozna Pani podpisala niedzwiedzie to nie jakies zwierzatka do gapienia sie tylko dumne, potezne istoty i trzeba walczyc o godne zycie dla nich ale tera jest Euro i do temata niedzwiedzi i innych duzych ssakow, zagrozonych wyginieniem wroce pozniej FREEDOM FOR BIG MAMMALS!!! ZAKAZAC SEDZIOWANIA SPRZEDAWCZYKOM!!! Odpowiedz Link
bolek2006 Re: Bears, Bears, Everywhere. ... 19.06.08, 06:00 Naglowek brzmi jak jakas obsesja. Dodaj, ze schowalas swoja "...." w pancernym aucie z karabinkiem na tylnym siedzeniu. Czytajac Ciebie ma sie wrazenie, ze stoisz pod drzewem z digital kamera, lewa reka glaszczac kudlatego. Odpowiedz Link
kobraluca eromberk, bolek 19.06.08, 22:17 o co Wam chodzi ludzie??? Nie dosc,ze zrecie sie miedzy soba to jeszcze na innych napadacie. Jak tak dalej bedziecie robic, to we dwojke na tym forum zostaniecie. Zgadzam sie z emigrant_ka, jak Was nie interesuje, to zalozcie sobie nowy watek o Euro. A ja Euro mam w dupie i wole o niedzwiedziach poczytac Emigrant_ko, piekne fotki Chetnie poogladalabym mame niedzwiedzice w akcji, na pewno widok byl super:) Czekam na nowe opowiesci i zdjecia Pozdrawiam Odpowiedz Link
erombek Spoki, spoki kobra 19.06.08, 23:38 to wlasnie ja opowiadam sioe za misiami, wszystkimi gatunkami, podgatunkami, dipiesami (wiesz co to jest Kochana?) ale teraz jest euro i troche wywazeniami jest konieczne niedzwiedzie nie potrzebuja placzliwych opowiesci i chwytliwego eezzaltowania sie, ale skuteczenej ochrony i menedzmentu ale tera jest euro i do tewmata mozna wrocic za momenta, oki? Odpowiedz Link
kobraluca Re: Spoki, spoki kobra 19.06.08, 23:42 oki, czyli mamy pisac o euro albo o niczym? Poza tym gdzie tu egzaltowanie i placzliwosc widzisz? Po prostu opowiesci z podrozy i pare fotek,my kobity tak juz mamy, ze duzo gadamy:) no pochwal sie, co to sa te dipiesy? Odpowiedz Link
erombek kobra, bywasz szybka, to fakciunio 19.06.08, 23:48 Euro to Euro misie to misie, one maja inakszy czas, mimo homo sapiens presji dps ro distinct pouplation segment, tak mi przynajmniej tera jarzy jarzy, nie znaczy ze Jerzy (sorry Jurek, ze Cie tu korzystam) Odpowiedz Link
kobraluca Re: kobra, bywasz szybka, to fakciunio 20.06.08, 01:08 erombek napisał: > jarzy, nie znaczy ze Jerzy (sorry Jurek, ze Cie tu korzystam) kurde, nie kumam nic, ty albo popalasz trawke albo niezly wariatuncio z Ciebie:))) Odpowiedz Link
emigrant_ka kobraluca:) 20.06.08, 00:55 Dziekuje za mile slowa;o) Bedzie wiecej, bo polubilam to miejsce, mimo, ze komary tam latajace sa wielkosci wrobelkow:)) Pozdrawiam:)) emigrant_ka www.pbase.com/turystka Odpowiedz Link
kobraluca Re: kobraluca:) 20.06.08, 01:10 Niestety,komary moga zepsuc najfajniejsze wakacje. Zycze,zeby Ciebie omijaly,emigrant_ko:) Odpowiedz Link
erombek Re: kobraluca:) 20.06.08, 01:44 kobro Ty ulubiona! napisalas: "Zycze,zeby Ciebie" wystarczy Cie, inaczejo widac, zes "nowointeligencka" a mgr po lebkach bul bez obrazy, ale musialem to wyrazic Odpowiedz Link
kobraluca Re: kobraluca:) 20.06.08, 17:25 tak,tak, Ty zawsze musisz wyrazic, a niech Ciebie licho:))) bez obrazy:) Odpowiedz Link
erombek ja tam Ci lubie licho 20.06.08, 18:47 jak rowniez swiatynie w Licheniu lubie trafionym przez szlag tez lubie bywac a Ci zycze szalonego ubawu w piatkowy wieczorek Odpowiedz Link
kobraluca Re: ja tam Ci lubie licho 20.06.08, 21:09 niestety o ubawie moge pomarzyc na razie, Kajtus mnie nigdzie nie pusci, cycek musi byc pod reka:) Minely bezpowrotnie czasy szalenstw, a dzialo sie, dzialo... A Ty co porabiasz erombku, Jedynke zaliczasz? Odpowiedz Link
kobraluca Re: tia, uklad zerojedynkowy 21.06.08, 17:40 Kajtek za maly jeszcze i z kurami chodzi spac. Jak podrosnie troszke na pewno pofruwamy. Odpowiedz Link
ladybug Re: Bears, Bears, Everywhere. ... 20.06.08, 20:57 Misie piekne. Udalo Ci sie je pieknie uchwycic. Nie rozumiem tylko jednego. Skoro jest euro, co tu robi nadaktywny erombek? Odpowiedz Link
erombek bo jest euro 21.06.08, 00:45 to sie przyklaam do akcji ofensywnych i efensywnych Odpowiedz Link
ewka5 Re: Bears, Bears, Everywhere. ... 14.07.08, 05:27 Emigrantko, ciekawe zdjecia. Gdybys jeszcze do zdjec dolozyla slowo pisane, cala opowiesc o tej wyprawie - poczytalabym chetnie. P.S. Nie balas sie? Odpowiedz Link
emigrant_ka Re: Bears, Bears, Everywhere. ... 14.07.08, 14:01 Ladybug, Kobraluca, kattty, ewka5 , dziekuje dziewczyny:)) Czy sie balam? Oczywiscie! Cala historie postaram sie dokladnie opisac, ale dopiero po powrocie, teraz sie szykuje na Alaske. A tam na Katmai Island az sie roi od niedzwiedzi:)) Pozdrawiam:)) emigrant_ka Odpowiedz Link
ewka5 Re: Bears, Bears, Everywhere. ... 14.07.08, 15:09 emigrant_ka napisała: > Cala historie postaram sie dokladnie opisac, ale dopiero po powrocie, teraz sie szykuje na Alaske. A tam na Katmai Island az sie roi od niedzwiedzi:)) * czekam na opowieci. Powodzenia. Odpowiedz Link
erombek A permit na zdjecia od niedzwiedzi macie? 14.07.08, 19:11 co to za robienie komedyii lub cyrkow z dumnych, wolnych zwierzat? Precz rece z aparatem od stworzen na swobodzie!!! Odpowiedz Link
ladybug Re: Bears, Bears, Everywhere. ... 14.07.08, 19:39 Koniecznie po przyjezdzie pokaz nam zdjecia. Upoluj nam jakiegos losia. Do pary dla erombka. Odpowiedz Link
kobraluca Re: Bears, Bears, Everywhere. ... 14.07.08, 20:05 ladybag,ale sie usmialam :DDD Erombek, chlopie, too much drama !!! To sa tylko zdjecia i to piekne na dodatek... Odpowiedz Link
erombek ale zrobi tam ludzki footprint 14.07.08, 20:48 doslownie i w przenosni zostawi ludzki zapach niby pieknoduchostwo, a tak naprawde zwykly ludzki egoizm Odpowiedz Link
bolek2006 Erombku ide Ci na pomoc. 18.07.08, 00:21 Przeprowadzka nie pozwolila mi Cie wspomoc Erombku. Zapewne Jasnie Panstwo maja wakacje, wiec i ... ich pomoc domowa ma wolne. Z wiadomych powodow ma kase dla siebie. Coz nic za darmo. Ma Alaske, probe zblizenia z Indianinem w wawozie, emocje z Misiem przez szybe i niech bedzie jej doooobrze. Paaa.... Odpowiedz Link
ladybug Re: Erombku ide Ci na pomoc. 18.07.08, 15:24 Co to? Samczy front zazdrosnikow? Odpowiedz Link
erombek czego mam niby zazdraszczac? 20.07.08, 08:27 godzinowki u Panstwa? przeca bolek wylozyl wsio kawa na lawe Odpowiedz Link
ladybug Re: czego mam niby zazdraszczac? 20.07.08, 16:27 erombek napisał: ZAZDROSCIC! Taka jest prawidlowa forma i prosze, nie poprawiaj wiecej innych, bo zalatuje hipokryzja. > godzinowki u Panstwa? > > przeca bolek wylozyl wsio kawa na lawe Wszystkiego. Jasno na tej lawie widac, ze dokladnie wszystkiego. Odpowiedz Link
erombek ja se pisza jak tam chca, a co niy mozna? 20.07.08, 20:16 a Ty nie sie pokapowalas, ze jak specjalnie wyginam te slowa czasem dla smichu-chichu, lub innego efkta, wsio trza Ci wyluszczac kawa na lawa trza se dac na luza, wlaczyc odp. bieg, chebba potrafisz to? ladybu, Ty tez w tym lub podobnym interesie siedzisz? Odpowiedz Link
ladybug Re: ja se pisza jak tam chca, a co niy mozna? 21.07.08, 01:15 erombek napisał: > a Ty nie sie pokapowalas, ze jak specjalnie wyginam te slowa czasem dla > smichu-chichu, lub innego efkta, wsio trza Ci wyluszczac kawa na lawa > trza se dac na luza, wlaczyc odp. bieg, chebba potrafisz to? Najwyrazniej nie. Erombek to za wysokie progi dla plebejskiego poczucia humoru ladybug. > > ladybu, Ty tez w tym lub podobnym interesie siedzisz? A precyzyjniej? > > Odpowiedz Link
erombek progi ta sa wodne 21.07.08, 02:18 a jak Twoj gat. radzi sobiu z woda precyzyjniej juz belo, co Ci jescza trza znow kawa na ... herbata na fiata sok ba bok? Odpowiedz Link
ladybug Re: progi ta sa wodne 21.07.08, 02:25 erombek napisał: > a jak Twoj gat. radzi sobiu z woda > Wcale. Mierny z ciebie entomolog. Odpowiedz Link
erombek Wcale a wcale? 21.07.08, 06:36 ja stosuje wywiad jako metode badania to spicie jako gat. noca, w dzien, czy np. raz na tydzien w srody, bo roboty u was od groma? Odpowiedz Link
emigrant_ka Re: Bears, Bears, Everywhere. ... 15.07.08, 01:17 Good one;)))))))))))))))) Odpowiedz Link
ewka5 Re: Bears, Bears, Everywhere. ... 19.07.08, 23:08 oj, Bolek, Bolek, nie sadz ludzi wedlug siebie. Nie kazdy ma tak jak Ty, naprawde. Nie projektuj wiec. Odpowiedz Link
ewka5 Re: a co niby projektuje ten bolek? 22.07.08, 06:28 erombek napisał: > mosty? * chcialby. Projektuj od projekcji - tak wszystko Ci trzeba tlumaczyc i kawe na lawe wykladac? Oj. Odpowiedz Link
erombek to on jest filmowiec? ten bolek 22.07.08, 08:02 tam przeciez leca projekcje Batmana, Mummy, itp. wiem, wiem jez tez psychologia, ale prosze olewajmy to niby lub psuedonaukowe gadulstwo-udawanstwo-bazgranstwo (gdy pisane) panow z brodka, pan bez brodki ale z dluga broda itp. szanujmy sie, ok Odpowiedz Link
ewka5 Re: to on jest filmowiec? ten bolek 24.07.08, 18:58 erombek napisał: > szanujmy sie, ok * o, to to. Odpowiedz Link
erombek bundz ewka5 kunkretna 24.07.08, 19:55 takie "o, to to" za malo dla ludzi konkretu, czynu i dzialania Odpowiedz Link
ewka5 Re: bundz ewka5 kunkretna 25.07.08, 04:54 erombek napisał: > takie "o, to to" za malo dla ludzi konkretu, czynu i dzialania * jednak potrzebujesz kawe na lawe, eh. Odpowiedz Link
erombek chyba Kafke (literat) na lawke 25.07.08, 05:22 albo kawke (ptaszyna) na lafke (nie wiem czy jest takie slowo, ale mozna oglosic kunkurs bez nagrod na oznaczenie tego slowa, poza tetem jest pewnie gdzies jakis Janek Muzykant - Lafka lub luba czyjas Marta Niewyzyta - Lafka) Odpowiedz Link