marxx 15.06.08, 20:45 Czy ktokolwiek z Was uzywa tej formy komunikacji? Cos mi nie trybi jesli chodzi o ich cennik m Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobraluca Re: SkypeOut 16.06.08, 18:26 chodzi Ci o rozmowy przez internet? Jesli tak, to sa one za darmo Odpowiedz Link
erombek marxx! czy ty sobie normalnie w zyciu nie radzisz? 16.06.08, 20:13 bo zamieniasz to forum w punkt porad i dostawy produktow? typu "nie mam to mi daj" no rece juz normalnie opdaja, gdy sie to czyta w kolko" kto wie, kto ma Tys jest w ogole chlop? Odpowiedz Link
marxx Re: marxx! czy ty sobie normalnie w zyciu nie rad 16.06.08, 20:56 Te Erombek! Do kobiety to troszke moglbys zwracac sie kulturalnie! Odpowiedz Link
erombek kultura to jak kapusta 16.06.08, 23:10 czyli pieniadze je sie ma, ale nie zawsze pokazuje zawartosc portfela dobrze gadam Odpowiedz Link
marxx Re: kultura to jak kapusta 16.06.08, 23:16 erombek napisał: > czyli pieniadze > je sie ma, ale nie zawsze pokazuje zawartosc portfela > > dobrze gadam Bardzo dobrze! Dostatecznie! Odpowiedz Link
marxx Re: SkypeOut 17.06.08, 00:55 To ze sa za darmo komp na komp to wiem, ale SkypeOut daje mozliwosc dzwonienia przez skype na stacjonarne i kom telefony min. w Polsce. Zrobilem miesieczna oplate (10$) ale cos mi nie pasi naliczanie impulsow. Za Chiny nie wychodzi mi to co pisza w fakach na ten temat. Myslalem wiec, ze ktos jeszcze dzwoni sobie w ten sam sposob , ale za to bardziej orientuje sie co do platnosci :) m kobraluca napisała: > chodzi Ci o rozmowy przez internet? Jesli tak, to sa one za darmo Odpowiedz Link
kobraluca Re: SkypeOut 17.06.08, 01:14 a nie masz telefonu? przez skype chyba nie bardzo sie oplaca Odpowiedz Link
marxx Re: SkypeOut 17.06.08, 01:40 No chyba sie oplaca :) Tylko z ta taryfa jest cos nie tak. Chce sie upewnic czy to ja jestem glab, czy to oni robia mnie w konia. Mam nadzieje ze niedlugo wszystko sie wyjasni. Odpowiedz Link
kobraluca Re: SkypeOut 18.06.08, 01:27 nic sie nie oplaca bardziej niz WDT - 2,9 za minute. Slyszalam,ze mozna nawet taniej Odpowiedz Link
emigrant_ka Re: SkypeOut 18.06.08, 01:36 Czy WDT rzeczywiscie wychodzi 2.9 za minute pzy ogolnym rozrachunku?:)) a co z tax i innymi oplatami?:) Zainteresowana emigrant_ka Odpowiedz Link
kobraluca Re: SkypeOut 19.06.08, 19:00 stala oplata miesieczna to 1.99 w zeszlym miesiacu zaplacilam 3.00 podatku Odkad mam WDT moje rachunki sa duuuuzo mniejsze. Lubie WDT tez za to,ze moge do Polski dzwonic z komorki, nikt inny chyba nie oferuje takiej opcji Odpowiedz Link
radarek123 Re: SkypeOut 19.06.08, 21:05 Na SkypeOut tez mozna dzwonic z komorki, tyle ze tylko na jeden numer a ten numer mozna zmienic tylko raz w tygodniu . Lepszy jest jajah - do Polski z US/komorki na stacjonarne mozna dzwonic nawet za darmo tylko trzeba temu komus w Polsce abonament ( jakies 10 $ ). Odpowiedz Link
ladybug Re: SkypeOut 20.06.08, 20:59 Poltel tez oferuje mozliwosc dzwonienia z komorki i to za calkiem przyzwoite stawki. Odpowiedz Link