Dodaj do ulubionych

Forum dla dziewczyn po 30tce

28.10.03, 15:46
Witam Was wszystkie bardzo serdecznie,
Czy ktoras z Was wie jak dlugo sie czeka na zaakceptowanie mojego zgloszenia w w sprawie
uczestnictwa na w/w forum.
Wyslalam swoje zgloszenie w zeszlym tygodniu i cisza.
Obserwuj wątek
    • bozena73 Re: Forum dla dziewczyn po 30tce 28.10.03, 15:52
      Czesc Amber-
      Ja sie zglosilam jeszcze w czerwcu i od razu dostalam zaakceptowana. Z tego co
      teraz widze, trzeba dluzej czekac, te forum jest naprawde teraz bardzo
      popularne..
      A w miedzyczasie gdy bedziesz czekala na to aby przyjeli Cie do tamtego forum,
      pisz tutaj.. :-))) no i potem oczywiscie tez bywaj tu czesto, wszak te forum
      jest dla nas, emigrantek :-))
      • ambernyc Re: Forum dla dziewczyn po 30tce 28.10.03, 16:08
        Bozenko,
        Dziekuje za informacje i zaproszenie.
        Czytam jedno i drugie forum od dluzszego czasu i chociaz uwazam, ze Twoj pomysl utworzenia
        forum dla nas emigrantek byl genialny, atmosfera jakiej szukam jest wlasnie tam.
        Dziewczyny sa fajnie, nie doluja sie w zaden sposob, nikt z nikogo sie nie nasmiewa, nie dokucza.
        Szkoda, ze tutaj sie cos takiego nie wytworzylo. Odwiedzilam tez Forum Polonia, i tez z przykroscia
        musze stwierdzic, ze zrazilam sie postami niektorych osob.
        Zycie na emigracji nie jest latwe (przynajmniej dla mnie) i fajnie by bylo gdybysmy tutaj stworzyly
        sobie taka oaze, gdzie mozemy szukac "wsparcia" a jednoczesnie wymieniac sie swoimi
        emigranckimi doswiadczeniami.
        • staua Re: Forum dla dziewczyn po 30tce 28.10.03, 16:10
          Tutaj tez jest fajnie i moze byc jeszcze fajniej, trzeba troche wiecej pisac i
          tyle. A juz idealnie byloby, jakbysmy jakos sie spotkaly, bo dziewczyny w
          Polsce i Europie spotykaja sie chyba, a to pomaga(Z Bozena spotkamy sie przy
          okazji ksiazki fczurka, prawda?)
          • ambernyc Re: Forum dla dziewczyn po 30tce 28.10.03, 16:16
            staua napisała:

> Tutaj tez jest fajnie i moze byc jeszcze fajniej, trzeba troche wiecej pisac i
            > tyle. A juz idealnie byloby, jakbysmy jakos sie spotkaly, bo dziewczyny w
            > Polsce i Europie spotykaja sie chyba, a to pomaga(Z Bozena spotkamy sie przy
            > okazji ksiazki fczurka, prawda?)

Tak absolutnie, wspolne spotkania bylby wskazane.
      • staua Re: Forum dla dziewczyn po 30tce 28.10.03, 16:08
        Chyba znak yrden teraz lezy w lozku w ciazy i rzadko porzadkuje sprawy forum,
        ale na pewno Cie wkrotce przyjmie, cierpliwosci...
        • ambernyc Re: Forum dla dziewczyn po 30tce 28.10.03, 16:13
          Dziekuje za info, w miedzyczasie bede czytac.
          Ostatnio zaczelam sobie drukowac niektore watki, czytam przed snem i sama sie do siebie usmiecham,
          bo niektorymi postami spokojnie sama moglabym sie podpisac.
          Mam taki widocznie niedostyt takiej kobiecej solidarnosci.
          • staua Re: Forum dla dziewczyn po 30tce 28.10.03, 16:20
            Calkiem duzo jest nas z NYC i okolic, wiec spotkania sa chyba realne.
            • ambernyc Re: Forum dla dziewczyn po 30tce 28.10.03, 16:27
              Fajnie, przejzalam tylko kilka ostatnich watkow, wiec nie jestem jeszcze zoorientowana
              kto zacz i skad...
              Wczytam sie z czasem.
              A byly juz jakies proby forumowego spotkania?
              Pozdrawiam,
              Amber
              ---------------------
              Badz mila dla ludzi kiedy sie wspinasz w gore, bo mozesz ich spotkac, kiedy bedziesz spadac w dol.
              • aneta05 Re: Forum dla dziewczyn po 30tce 28.10.03, 16:34
                Tak, spotkalismy sie (byly panie i panowie)w lipcu w pubie na Union Square a
                potem impreza przeniosla sie do Bozenki. Bylo nas okolo 10 osob, ale naprawde
                dobrze sie bawilismy.
              • staua Re: Forum dla dziewczyn po 30tce 28.10.03, 16:34
                Ja tez nie wiem, ostatnio zaczelam czytac i pisac wiecej tutaj.
                Bedzie to spotkanie, o ktorym pisalam wyzej, jak dostaniemy ksiazki, ale to
                inicjatywa z forum trzydziestek. Moze Bozena juz spotykala sie z
                dziewczynami...tez chetnie bym sie czegos dowiedziala.
                • malexa Re: Forum dla dziewczyn po 30tce 28.10.03, 16:41
                  Wlasnie padla propozycja spotkania u knajpeczce u Aniutka.
                  Co Aniutek o tym sadzi.
                  Pozdr.
                  Malexa
                • bozena73 Re: Forum dla dziewczyn po 30tce 28.10.03, 17:00
                  Hej Dziewczyny-
                  Bede chyba u Aniutka w czwartek, chociaz nie wiem czy ksiazki juz dojda ale w
                  ten dzien mam tez inne spotkanie w Telephone Bar, ktory jest b. blisko Aniutka.
                  Moze jestes/jestescie dziewczyny tym zainteresowane. Jest to spotkanie
                  organizowane przez CEBA (Central European Business Association), w kazdy
                  ostatni czwartek miesiaca spotykamy sie aby pogadac, wymienic sie pogladami,
                  poznac nowych ludzi, wspolnie wypic piwo.. :-))
                  Ta organizacja zrzesza mlodych Polakow, wiekszosc z nich skonczyla tu szkoly,
                  pracuje w roznych branzach i panuje naprawde fajna, przyjazna atmosfera.
                  Jezeli bylybyscie zainteresowane, oto jest zaproszenie:
                  -----------------------------------------------------------------

The Board of Directors of the Central European Business Association cordially
                  invites you to the October
                  Networking Event. This gathering is the continuation of our monthly networking
                  meetings, which are scheduled for the last Thursday of each month.

The networking events have become more and more successful as shown by the
                  number of members, new faces that attend and the positive recommendations,
                  which we hear. We hope that you will set aside some time in your schedule to
                  meet with us each month. The success of these events - and ultimately CEBA -
                  depends on your participation and interest.

At each event we are becoming more familiar with each other as well as with
                  the companies that we represent.
                  We hope that you will utilize these events not only to develop friendships but
                  also to exchange valuable company and industry information.

CEBA's October Networking Event will take place on Thursday October 30th,
                  2003, 7:00pm-9:30pm at:

The Telephone Bar
                  149 Second Ave. (between 9th&10th), NYC
                  (212) 529-5000

The event is free of charge (gratuity not included).
                  Please remember to bring your business cards to the event.

For detailed information, please check our Web Site at
                  www.centraleurope.org.
    • ambernyc Pytanie do milych forumowiczek 28.10.03, 18:56
      A tak przy okazji sa wsrod was kobiety po trzydziestce?
      • zenobia_a Yes, 28.10.03, 21:10
        ja jestem.
    • ambernyc Re: Forum dla dziewczyn po 30tce 04.11.03, 16:34
      Od tygodnia jestem juz przyjeta... warto bylo poczekac.
      :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka