marygg 15.11.10, 08:55 Dziewczyny, moze polecicie cos w tej materii? W domu mam do plyty indukcyjnej, a moja tesciowa ma tradycyjna kuchnie gazowa. Jakie garnki polecicie, najlepiej jakies z teflonem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregory3x Re: prezent dla tesciowej - garnki 23.11.10, 11:57 teściowa jest jak słońce bna jedno i drugie nie da sie patrzeć kup jest coś z tego www.ofertypromocje.pl/prezenty_na_swieta.php?prod=13 Odpowiedz Link Zgłoś
kajka_80 Garnki? To ma być prezent? 23.11.10, 15:09 Kobieta chce być prezentem doceniona i najchętniej dostałaby to, na co jej zawsze szkoda pieniędzy, a mieć by chciała np. piękną bieliznę nocną (Muriel.pl), książkę, płytę, biżuterię... Jeśli jej marzeniem są KONKRETNE garnki, to kup jej. Jeśli nie stać Cię na komplet, to złóż się z kimś z rodziny, albo kup tylko kilka elementów - z czasem ty albo ktoś inny dokupi jej resztę. Ale jeśli to nie jest marzenie teściowej, to przemyśl to. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonag25 Re: prezent dla tesciowej - garnki 24.11.10, 09:53 Rewelacja, dziewczyna pyta o garnki a wy jej polecacie jaki prezent ma kupić. "Uwielbiam" to! Ja swojej teściowej planuję kupić komplet tefal ingenio. Może żadna rewelacja, ale ona ma kuchnię kaflową i wszystkie rączki jej się w garnkach i patelniach nagrzewają. POza tym wspominała, że musi sobie kupić jakieś garnki z porządnymi uchwytami więc sama mi podpowiedziała co by chciała dostać. A wiem, że nic drogiego sobie nie kupi, bo ona należy do tych baaaardzo oszczędzających. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: prezent dla tesciowej - garnki 08.12.10, 12:19 Ja bym tam nikomu garnków na Święta nie dała. Pewnie jeszcze się często u teściowej stołujecie? To może jeszcze kostkę margaryny, parę kilo maki i przepis na wasze ulubione ciasto. Na Gwiazdke, jak ktoś wyżej napisał, daje się prezenty osobiste. Coś, co by się chciało, a zawsze szkoda na to pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMIECHU WARTE Re: prezent dla tesciowej - garnki IP: *.w109-212.abo.wanadoo.fr 25.11.10, 21:54 na prezent --pewnie bardziej ucieszylaby sie z czegos osobistego ,moze jakas ladna cieniutka apaszka , ktora kazda kobieta z przyjemnoscia nosilaby na swojej szyji ,nie wyobrazam sobie otrzymania w prezencie garow ,(zobowiazuja one do gotowania dla wszystkich geb w domu),mlotka (bo majsterkuje) czy pedzla (bo wiadomo ze niedlugo przyda sie przy odnowie pokoju) -kobiety ,,,,jak ma byc przyjemnosc to pomyslcie o przyjemnosci ,a nie o przyszlych obowiazkach przy garach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kra Re: prezent dla tesciowej - garnki IP: *.toya.net.pl 26.11.10, 22:42 Tylko kupując apaszkę trudno trafić w czyjś gust. Chyba że teściowa sobie wybierze z kilku wzorów z jakiegoś sklepu czy strony internetowej. Ja od kilku dni patrzę na to: modnyprezent.pl/dla-niej-apaszki-c-7_9.html ale nie mam odwagi wybrać za kogoś ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMIECHU WARTE Re: prezent dla tesciowej - garnki IP: *.w109-212.abo.wanadoo.fr 28.11.10, 14:38 kra --tesciowa nie musi wybierac , bo lepsza jest niespodzianka od synowej ,przeciez w sklepie mozesz dokladnie obejrzec i jak tobie sie spodoba to i jej napewno tez ,( nie myslcie ze wszystkie tesciowe to jakies glupie stare baby ) przewaznie wszyscy robia prezenty przydatne w kuchni , gary mozna kupic innym razem, a nie na prezent swiateczny ? napewno sprawi jej wiecej przyjemnosci apaszka , ktora od razu zalozy na szyje jak kazda kobieta ,( wszystkie kobiety ,te wiekowe , mlodsze i najmlodsze lubia bardziej osobisty podarek ) a gary obejrzy i odstawi na bok , z mysla ze pozniej beda mialy obowiazek gotowac ,bo dostaly gary od dzieci ,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
mzyczen Re: prezent dla tesciowej - garnki 07.12.10, 05:12 Osobiście tez jestem tego zdania, że może niekoniecznie trzeba kupować cos do domu. To powinno dawać się bez okazji lub jako jeden z wspólnych prezentów dla rodziny. Z drugiej strony niektórzy lubią dostawać tego rodzaju prezenty. Zależy od osoby. Z tego właśnie powodu chciałam Was zaprosić do nowego portalu, który to powstał właśnie z tego powodu. Zupełnie bezpłatny po to aby każdy mógł z niego korzystać. Sami też mieliśmy duże problemy z wybieraniem prezentów dla rodzinki rozrzuconej po całym świecie. Jeśli nie masz pomysłu na preznty zapraszam do naszgo portalu. Nie będziesz miała problemu, obdarowana osoba będzie na 100% zadowolona a Ty nie będziesz traciła czasu na bieganie po sklepach i wymyślanie, a co ważniejsze zaoszczędzi Ci to złotówek w kieszeni na niepotrzebne "pierdołki". Zaproś tam swoją rodzinę i znajomych. Jest to miejsce gdzie każdy tworzy sobie liste rzeczy które są mu potrzebne lub mu sie podobają, określa adres fizyczny lub stronę www, zdjęcie i krótki opis przedmiotu - osoby zapisane do grona użytkownika mogą oglądać te przedmioty - jest to użyteczne i łatwe narzędzie do czerpania inspiracji na prezenty, a co wazniejsze - podarunki są zawsze trafione. Dodatkowo mamy dział inspiracji gdzie znajdziecie inspiracje do prezentów które można zrobić samemu i które będą szczególne ze względu na to ze zrobione własnoręcznie, może nie dla nastolatka, ale jako prezent od dziecka dla babci, dziadka lub cioci itd. Zapraszamy www.magazynzyczen.com Odpowiedz Link Zgłoś
kropa8 Re: prezent dla tesciowej - garnki 26.11.10, 18:53 Tak szczerze CI powiem,że gdybym była Twoja teściową i przytargałabyś mi gary no kurcze zabrałabyś je sobie z powrotem:)dla mnie prezent może być jak najbardziej śmieszny ale dla mnie konkretnie a nie ustawianie mnie przy piecu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulla Re: prezent dla tesciowej - garnki IP: *.radom.vectranet.pl 26.11.10, 21:17 A ja wolę konkretne prezenty. Apaszkę kupię sama, bo wiem jaką chcę, kwiatów nie znoszę, chyba że zwykłe kwiaty bez kupy śmiecia typu tiule, wstążki, zielone pseudododatki z kwiaciarni. A komplet garnków, jeśli miałabym taką potrzebę jest świetnym prezentem i używając go myślałabym, że otrzymałam go od kochanej synowej, która najlepiej wie czego mi trzeba. Sama od teściowej otrzymałam komplet filiżanek na 25 rocznicę ślubu. Śliczny. Teściowej nie ma a filiżanki zawsze mi ja przypominają. Życzę udanych zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
free.zolwik Re: prezent dla tesciowej - garnki 26.11.10, 23:06 A myślałaś o garnkach z powłoką ceramiczną? Nie zdziera się jak teflon. Mam taką patelnię, genialna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: prezent dla tesciowej - garnki IP: 89.78.176.* 27.11.10, 00:00 Flox z Olkusza. nadają się na każdą kuchenkę i można myć w zmywarce. Odpowiedz Link Zgłoś
strefa2a Re: prezent dla tesciowej - garnki 04.12.10, 08:56 ładny zestaw garnków ze stali:)) Odpowiedz Link Zgłoś
danigosia Re: prezent dla tesciowej - garnki 09.12.10, 23:53 No wlasnie, ja mam ten sam problem. Jaki prezent dla tesciowej ? Mialam na mysli garnki lub ...sama nie wiem, jutro poszukam. Odpowiedz Link Zgłoś