Dodaj do ulubionych

prezent dla tesciowej - garnki

15.11.10, 08:55
Dziewczyny, moze polecicie cos w tej materii?
W domu mam do plyty indukcyjnej, a moja tesciowa ma tradycyjna kuchnie gazowa. Jakie garnki polecicie, najlepiej jakies z teflonem.
Obserwuj wątek
    • gregory3x Re: prezent dla tesciowej - garnki 23.11.10, 11:57
      teściowa jest jak słońce bna jedno i drugie nie da sie patrzeć
      kup jest coś z tego

www.ofertypromocje.pl/prezenty_na_swieta.php?prod=13
    • kajka_80 Garnki? To ma być prezent? 23.11.10, 15:09
      Kobieta chce być prezentem doceniona i najchętniej dostałaby to, na co jej zawsze szkoda pieniędzy, a mieć by chciała np. piękną bieliznę nocną (Muriel.pl), książkę, płytę, biżuterię...

Jeśli jej marzeniem są KONKRETNE garnki, to kup jej. Jeśli nie stać Cię na komplet, to złóż się z kimś z rodziny, albo kup tylko kilka elementów - z czasem ty albo ktoś inny dokupi jej resztę.

Ale jeśli to nie jest marzenie teściowej, to przemyśl to.
    • iwonag25 Re: prezent dla tesciowej - garnki 24.11.10, 09:53
      Rewelacja, dziewczyna pyta o garnki a wy jej polecacie jaki prezent ma kupić. "Uwielbiam" to!
      Ja swojej teściowej planuję kupić komplet tefal ingenio. Może żadna rewelacja, ale ona ma kuchnię kaflową i wszystkie rączki jej się w garnkach i patelniach nagrzewają. POza tym wspominała, że musi sobie kupić jakieś garnki z porządnymi uchwytami więc sama mi podpowiedziała co by chciała dostać. A wiem, że nic drogiego sobie nie kupi, bo ona należy do tych baaaardzo oszczędzających.
      • lucusia3 Re: prezent dla tesciowej - garnki 08.12.10, 12:19
        Ja bym tam nikomu garnków na Święta nie dała.
        Pewnie jeszcze się często u teściowej stołujecie?
        To może jeszcze kostkę margaryny, parę kilo maki i
        przepis na wasze ulubione ciasto.
        Na Gwiazdke, jak ktoś wyżej napisał, daje się prezenty osobiste.
        Coś, co by się chciało, a zawsze szkoda na to pieniędzy.
    • Gość: SMIECHU WARTE Re: prezent dla tesciowej - garnki IP: *.w109-212.abo.wanadoo.fr 25.11.10, 21:54
      na prezent --pewnie bardziej ucieszylaby sie z czegos osobistego ,moze jakas ladna cieniutka apaszka , ktora kazda kobieta z przyjemnoscia nosilaby na swojej szyji ,nie wyobrazam sobie otrzymania w prezencie garow ,(zobowiazuja one do gotowania dla wszystkich geb w domu),mlotka (bo majsterkuje) czy pedzla (bo wiadomo ze niedlugo przyda sie przy odnowie pokoju) -kobiety ,,,,jak ma byc przyjemnosc to pomyslcie o przyjemnosci ,a nie o przyszlych obowiazkach przy garach
      • Gość: kra Re: prezent dla tesciowej - garnki IP: *.toya.net.pl 26.11.10, 22:42
        Tylko kupując apaszkę trudno trafić w czyjś gust. Chyba że teściowa sobie wybierze z kilku wzorów z jakiegoś sklepu czy strony internetowej. Ja od kilku dni patrzę na to: modnyprezent.pl/dla-niej-apaszki-c-7_9.html ale nie mam odwagi wybrać za kogoś ;-(
        • Gość: SMIECHU WARTE Re: prezent dla tesciowej - garnki IP: *.w109-212.abo.wanadoo.fr 28.11.10, 14:38
          kra --tesciowa nie musi wybierac , bo lepsza jest niespodzianka od synowej ,przeciez w sklepie mozesz dokladnie obejrzec i jak tobie sie spodoba to i jej napewno tez ,( nie myslcie ze wszystkie tesciowe to jakies glupie stare baby ) przewaznie wszyscy robia prezenty przydatne w kuchni , gary mozna kupic innym razem, a nie na prezent swiateczny ? napewno sprawi jej wiecej przyjemnosci apaszka , ktora od razu zalozy na szyje jak kazda kobieta ,( wszystkie kobiety ,te wiekowe , mlodsze i najmlodsze lubia bardziej osobisty podarek ) a gary obejrzy i odstawi na bok , z mysla ze pozniej beda mialy obowiazek gotowac ,bo dostaly gary od dzieci ,,,,,,,
        • mzyczen Re: prezent dla tesciowej - garnki 07.12.10, 05:12
          Osobiście tez jestem tego zdania, że może niekoniecznie trzeba kupować cos do domu. To powinno dawać się bez okazji lub jako jeden z wspólnych prezentów dla rodziny. Z drugiej strony niektórzy lubią dostawać tego rodzaju prezenty. Zależy od osoby.
          Z tego właśnie powodu chciałam Was zaprosić do nowego portalu, który to powstał właśnie z tego powodu. Zupełnie bezpłatny po to aby każdy mógł z niego korzystać. Sami też mieliśmy duże problemy z wybieraniem prezentów dla rodzinki rozrzuconej po całym świecie. Jeśli nie masz pomysłu na preznty zapraszam do naszgo portalu. Nie będziesz miała problemu, obdarowana osoba będzie na 100% zadowolona a Ty nie będziesz traciła czasu na bieganie po sklepach i wymyślanie, a co ważniejsze zaoszczędzi Ci to złotówek w kieszeni na niepotrzebne "pierdołki". Zaproś tam swoją rodzinę i znajomych. Jest to miejsce gdzie każdy tworzy sobie liste rzeczy które są mu potrzebne lub mu sie podobają, określa adres fizyczny lub stronę www, zdjęcie i krótki opis przedmiotu - osoby zapisane do grona użytkownika mogą oglądać te przedmioty - jest to użyteczne i łatwe narzędzie do czerpania inspiracji na prezenty, a co wazniejsze - podarunki są zawsze trafione. Dodatkowo mamy dział inspiracji gdzie znajdziecie inspiracje do prezentów które można zrobić samemu i które będą szczególne ze względu na to ze zrobione własnoręcznie, może nie dla nastolatka, ale jako prezent od dziecka dla babci, dziadka lub cioci itd.

Zapraszamy

www.magazynzyczen.com
    • kropa8 Re: prezent dla tesciowej - garnki 26.11.10, 18:53
      Tak szczerze CI powiem,że gdybym była Twoja teściową i przytargałabyś mi gary no kurcze zabrałabyś je sobie z powrotem:)dla mnie prezent może być jak najbardziej śmieszny ale dla mnie konkretnie a nie ustawianie mnie przy piecu.
      • Gość: Ulla Re: prezent dla tesciowej - garnki IP: *.radom.vectranet.pl 26.11.10, 21:17
        A ja wolę konkretne prezenty. Apaszkę kupię sama, bo wiem jaką chcę, kwiatów nie znoszę, chyba że zwykłe kwiaty bez kupy śmiecia typu tiule, wstążki, zielone pseudododatki z kwiaciarni. A komplet garnków, jeśli miałabym taką potrzebę jest świetnym prezentem i używając go myślałabym, że otrzymałam go od kochanej synowej, która najlepiej wie czego mi trzeba. Sama od teściowej otrzymałam komplet filiżanek na 25 rocznicę ślubu. Śliczny. Teściowej nie ma a filiżanki zawsze mi ja przypominają. Życzę udanych zakupów.
    • free.zolwik Re: prezent dla tesciowej - garnki 26.11.10, 23:06
      A myślałaś o garnkach z powłoką ceramiczną? Nie zdziera się jak teflon. Mam taką patelnię, genialna.
    • Gość: Iga Re: prezent dla tesciowej - garnki IP: 89.78.176.* 27.11.10, 00:00
      Flox z Olkusza.
      nadają się na każdą kuchenkę i można myć w zmywarce.
    • strefa2a Re: prezent dla tesciowej - garnki 04.12.10, 08:56
      ładny zestaw garnków ze stali:))
    • danigosia Re: prezent dla tesciowej - garnki 09.12.10, 23:53
      No wlasnie, ja mam ten sam problem. Jaki prezent dla tesciowej ? Mialam na mysli garnki lub ...sama nie wiem, jutro poszukam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka