Dodaj do ulubionych

prezent dla chłopaka

• marysia4576 Re: prezent dla chłopaka 11.09.17, 14:24
      Jestem w tej samej sytuacji. Zbliża się nasza rocznica i szukam czegoś fajnego. Z moim Piotrkiem akurat portfel czy skarpetki by nie przeszły, bo jesteśmy z tych co lubią się zaskakiwać prezentami. Ostatnio kupiłam mu prawdziwą gwiazdę z kingdom of universe. Jak wręczyłam mu akt własności i zobaczył, że jest właścicielem gwiazdy, którą nazwałam jego imineiem to nie mógł uwierzyć :D Teraz szukam czegoś równie oryginalnego więc jak ktoś am jakieś fajne pomysły to niech da znać ;)
    • daria2424 Re: prezent dla chłopaka 17.09.17, 16:32
      Najlepszym prezentem dla chłopaka jest dobry zegarek ! Niezależnie od wieku ten prezent świetnie się sprawdzi :)
      Mojemu chłopakowi kupiłam taki: volantis.pl/bransoleta/1044-gb-585-dd-pnp.html

• lid_ja007 [...] 23.04.18, 17:51
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • ekspert.adam Re: prezent dla chłopaka 29.11.17, 19:18
      Myślę, że najlepszy prezent dla chłopaka to taki z którego będzie on miał pożytek i co więcej którego zamontowanie/użytkowanie sprawi mu frajdę. Sklep Fergusona ma fajne produkty typu "smart home" w których zakocha się niejeden facet. Przy zapisaniu do newslettera otrzymuje się jeszcze zniżkę -15% - sklep.ferguson.pl/pl/c/Inteligentny-dom/74 :)
    • eifa Re: prezent dla chłopaka 26.02.18, 22:44
      Jeśli chodzi o chłopaka to ja bym postawiła jednak na jakiś fajny gadżet. Myślę, że akurat takie rzeczy całkiem dobrze się sprawdzają na prezenty. www.teletorium.pl/tfo/kategorie/hobby-i-sport/
    • rokitta Re: prezent dla chłopaka 25.03.18, 22:49
      A czym się chłopak interesuje? Bo to chyba najważniejsze żeby prezent był dopasowany. Mój bardzo lubi gadżety i dlatego zdecydowałam się na kupno okularów vr. www.teletorium.pl/okulary-3d-forever-vrb-200-z-sluchawkami/65938/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka